Alacakaranlık Efsanesi: Yeni Ay
3,1

buca61
buca61

25 Kasım 2009 tarihinde eklendi
alacakaranlık serisi kitaplarda değil de filmlerinde mtsyona uğramasa iidir... film beklenildiği kadar güzel değildi.
saitfener
saitfener

25 Kasım 2009 tarihinde eklendi
bence çok sıkıcıydı.ilkindeki heyecan yoktu.
doktorscream
doktorscream

25 Kasım 2009 tarihinde eklendi
verdiğim 3 kuruş paraya acıdım o kadar diyim.
ilkertalat
ilkertalat

25 Kasım 2009 tarihinde eklendi
bence efsane olabilecek düzeyde bir film değil.ikinciyi seyretmedim ama birinci film den anlaşılıyor efsane olamayacağı.gençlerimiz bu filme daha çok romantik yönüyle yaklaşıyorlar.bence sıradan bir vampir filmi.kurtlar vadisi gladio gibi daha toplumsal içerikli filmleri tercih etmelerini tavsiye ederim.ülke meselelerine bu kadar yabancı kalmamak gerekiyor.beyazperde .com az puan vermiş k.vadisi gladio ya 6.5 çok düşük.
sametaykurt
sametaykurt

25 Kasım 2009 tarihinde eklendi
Ya ben anlayamıyorum grçekten madem aşk temalı filmleri sevmiosun filmin böyle olucağı apaçık ortada ama ona rağmen gidiyosun ne denilebilirki :S
zynp932
zynp932

24 Kasım 2009 tarihinde eklendi
öncelikle şunu belirtmek istiyorumki ilk gibi teknolojiden yoksun deil efekler falan güzel olmuş.ama kitaptaki heyecanı aramayın ben onu bulamadım açıkcası...
ozgem0808
ozgem0808

24 Kasım 2009 tarihinde eklendi
ya arkadaşlar ben daha filme gitmedım yorumları okuyarak karar vericem çünkü ilk film gerçekten vasattı bu yuzden bayan arkadaşlar bence objektıf yaklaşamıor beyendıklerı oyuncular yuzunden fılmde çok gusel demelerıne gerek yok bence..
k1nkkonk
k1nkkonk

24 Kasım 2009 tarihinde eklendi
filmde olduğu gibi gerçek hayattada ruh gibi duran bu pattisonda kızların ne bulduğunu bende anlamadım Türkiyede çık dışarı bundan daha yakşıklı bir sürü Türk var bunları özenti kızlara yazıyorum filme gelince ilkinden daha iyi olmuş ama efektler gene ilk filmde olduğu gibi basit geliyor 10 üzerinden 8
eva-darknessangel
eva-darknessangel

24 Kasım 2009 tarihinde eklendi
ben filmi izlemedim henüz ilkini beğenmiştim.bence de edward yakşıklı değil ama filmde bence etkileyici o yüzden kızlar bu kadar beğeniyorlar.ikinci filmde umarım güzeldir en kısa zamanda gidicem...
ozgurozdemir81
ozgurozdemir81

24 Kasım 2009 tarihinde eklendi
Birincisini izleyip enkaz dediğimde, büyük yankı uyandıran bu filmi anlamadım demiştim herhalde, ikincisini izleyip bunu beğenen kitlenin 0-16 yaş olduğunu görünce tekrar düşündüm:) 10 sene sonra tak vcd ye izle geber gülmekten
loverman001
loverman001

23 Kasım 2009 tarihinde eklendi
filmde kurtadamların hokuspokusvari değişimleri çocuk filmine çevirmiş havasını romanın
novajrdeli
novajrdeli

22 Kasım 2009 tarihinde eklendi
hiç ama hiç güzel değildi. belki kitabını okusam severdim ama, dışardan konuyla alakasız bir izleyici olarak hiç beğenmedim. bir çok yerinde sıkıldım. bir konu akışı yoktu sanki. birbiriyle alakalı sahneler çekilmiş ve birleştirilmiş gibiydi...
akoray51
akoray51

22 Kasım 2009 tarihinde eklendi
filmi dün izledim birinci filme göre daha akıcı ve daha çok etkileyici sahneler var bence herşey güzeldi filmde.
ariakan-2
ariakan-2

22 Kasım 2009 tarihinde eklendi
Sıradan bir film olmuş, ilk film bundan kat kat daha iyiydi. Kristen stewartın oyunculuğu çok kötü, keşke ilk filmde doğru bir seçim yapılmış olsaydı. Sıkıldım ya filmi izlerken
mokokod
mokokod

22 Kasım 2009 tarihinde eklendi
bu tip filmlerde aşk temasının bu kadar çok işlenmesinin bir anlamı yok.ayrıca kızların bu çocukta ne buldular merak ediyorum ondan çok daha yakışıklı aktörler var...