Alacakaranlık Efsanesi: Yeni Ay: en yeniler yorumlar - Sayfa 4
Alacakaranlık Efsanesi: Yeni Ay
3,1
Onur Derin
21 Kasım 2009 tarihinde eklendi
Arkadaşlar ben ilk filmi de izlemedim dahda sizce ilk önce kitabını mı okusam yoksa filmi mi izlesem?(hayatım boyunca filmi kitaba tercih etmişimdir) karar veremedim.
Dün izleme fırsatı bulduğum film;beklentilerimi bir nebzede olsa karşıladı,devam filmlerinde ara film olarak nitelendirilen 2. filmler izleyiciden hep yoğun ilgi görür,ki öylede oldu.Filmi izlemek için gittiğim sinema tarihi günlerinden birini yaşadı.Nedense yoğunluk 14-15 yaşındaki kız çocuklarından oluşmaktaydı ve jakobun yarı çıplak gezdiği sahnelerde(neredeyse tüm film)kızlar arasındaki wow,ow,süper,off yhaa konuşmaları,beni ve tahmin ediyorum ki hemcinslerimi uyuz etti.Tabiki bu jakobun aşırı şişirilmiş pazuları ve baklava dilimi kaslarının yol açtığı bir kıskaçlık değil,salonda oluşan gürültüydü.
Filmi şimdi izledim ve geldim yorum yazmaya. Bir kere sinema kızlar matinesi gibiydi. İç çekmelerden filme konsantre olamadım. Film ağır değil bir kere. Hızlı ilerliyor. Yönetmen demiş ki geri kalan boşlukları kitaptan okuyup birleştirirsiniz. Çok fazla romantik ağır, ya da dramatik sahnede yok. Kitap severler için iyi bir film çünkü kurguda kitaba bağlı kalınmış. Benim ilk izlenimlerim ve verebileceğim ip uçları bunlar. Gidilip görülmeye değer bir film bence. Eğlenceli bir 2 saat geçirirsiniz.
sayın beyazperde okuyucuları filmi ilk kez sinemalarda izlemeye hak kazandım ve izledim size şu şekilde özetleyebilirim. mükemmel bir film.. diyeceksiniz ki vampir filmi ne kadar güzel olabilir ki ama olmuş kesinlikle izlenmesi gereken film...
arkadaşlar filmi ilk günlerinde izlemek istiyosanız şimdiden biletlerinizi alın derim. ben cumartesi aldım ve cuma gününe zor yer buldum. Çok izleneceği şmdiden belli :)
merakla bekliyorum kitabın 4 serisinide beğeniyle okudum... kitabı okudukca jace aşık oldum ama edward bi baska :) :) artık gün sayıyorum resmen günler geçmek bilmiyor... 20 KaSıM gelmk bilmyor =)
o şarkıyı her gün dinliyorum! o sahnelerde unutulmaz benim için! :D çok direttim izlememek için! en sonunda da merak ettirdiler! sırf kızlar edward a hasta die duygusal bi aşk filmi sandım! izleyince fazlasını gördüm ve garip tarafı film hiç sıkmıyor! psikolojimi gayet iyi yönetti! o yüzden 810