Alacakaranlık Efsanesi: Yeni Ay
3,1

Sercan Gülova
Sercan Gülova

28 Kasım 2009 tarihinde eklendi
meyer in kitabını okumamış birisi,ve ilk filmini izlemiş birisi olarak şu yorumu yapmak isterim.her türlü yorumlara saygım var ama serisi olan filmlere bi bakalım her zaman seyirciye 1.film daha zevkli gelir çünkü izlerken duyguyu yeni anlıyorsunuz,filmin sahneleri sizi büyülüyor....2. 3. filmlerde birinci filminden aldığınız duygunun fazlasını istiyorsunuz,onun için 1.film size yeni bir bakış açısı,serisi ise seyirciyi oyalama gibi görünüyor.bu tarz yorumlara karşıyım....
erdemceliker
erdemceliker

27 Kasım 2009 tarihinde eklendi
Filmi izlemeden, sadece kızlar seviyor diye kötülemeye çalışan arkadaşları anlamıyorum..

Önce bi filmi izleyin, hadi sizi geçtim sizin ülkenizde böyle güzel bi vampir filmi yapılabilmişse işte o zaman kötüleyin..

Ben filmi sinemada izledim ve bence 10 puanlık film.. Sinemada izleyenler pişman olmaz.. Ancak internetten çamur gibi görüntü izleyenler anlamaz tabi filmi..

Sinema sinemada izlenir.
Selcuk Genc
Selcuk Genc

27 Kasım 2009 tarihinde eklendi
ilki kadar duygusal ve heyecan doluydu..
f3309610
f3309610

10/10
adnankadir
adnankadir

26 Kasım 2009 tarihinde eklendi
Bence çok iyi bir filmdi.Ayrıca hiç sıkılmadım.Bazılarının uykusu gelmiş diye okudum yorumlarda.Acaba bu yorumları yazanlar(hepsi değil)filmin kitaplarını okumuşlar mı? Veya akıllarından nasıl bir film geçiyordu ?
O arkadaşlara sesleniyorum!Lütfen bir kez daha düşünün!
bykaraman
bykaraman

26 Kasım 2009 tarihinde eklendi
Film gerçekten çok güzeldi, İzlemeyenlere tavsiye ederim...
czarbak
czarbak

26 Kasım 2009 tarihinde eklendi
Öncelikle filmden beklediğim gibi bir sonuç aldığımı Alacakaranlık hayranlarına bildirmek isterim.Filmin güzel yanlarından birisi kitaba tamamen sadık kalınmış olması.Eğer alacakaranlık filmini izleyip beğendiyseniz bu filmi kesinlikle kaçırmamanız gerekir.Yorumlarda kötü film kötü diyenler sizi yanıltmasın onların ne amaçla yorum yaptığını herkes anlayacak kapasitede zaten. Bildiğim tek birşey varki Alacakaranlık bizden sonraki kuşakları bile etkileyecek bir seri ve bir efsane olma yolunda ilerliyor.Burda Lord of the rings, star wars gibi adını cinema tarihine yazan filmlerden bahsediyoruz ve Alacakaranlık serisi ilerde aynı ilgiyi görecektir buna eminim.
ahmethakant
ahmethakant

26 Kasım 2009 tarihinde eklendi
mükemmel bir film oyuncu kadrosu kurgu efekler her şey fazlasıyla iyiydi paranız asla boşa gitmeyecek emin olun harikasın yeni ay
subat12
subat12

26 Kasım 2009 tarihinde eklendi
Filmi çok beğendim,rüya gibi iki saat geçirdim. Bugün ikinci defa izlemeye gideceğim. Bugüne kadar hep kadın vücudunun ve güzelliğinin ön planda olduğu filmler izlemiştik. İlk defa erkek güzelliğinin ön planda olduğu bir filmi izledik; biz kadınları da düşünen film yapımcıları da gördük sonunda:) Bunun ödülünü de tüm zamanların en iyi çıkış yapan üçüncü filmi olarak şimdiden aldılar. Film boyunca son derece yakışıklı adamları yarı çıplak izlemek çok keyifliydi:) Şaka bir yana bu film neden bu kadar beğenildi ve seviyor derseniz; bana göre bunun en önemli nedeni, insanların sonsuz ve gerçek aşka duyduğu özlem... Günümüz dünyasında artık böylesi aşkların gerçek insanlar arasında yaşanabileceğine dair inancımızı da kaybettiğimiz için; ideal sevgili olsa olsa vampir veya kurt adam gibi olağan dışı bir varlık olur diyebiliyoruz. "Filmi sadece 13-15 yaş arası küçük kızlar izliyor." fikrine kesinlikle katılmıyorum. Öyle olsaydı bu kadar izleyici sayısı ve hasılata mümkün değil ulaşamazdı. Sonsuz aşkı arayan ve özleyen, romantik filmleri seven her yaştan insan Alacakaranlık serisindeki filmlere bayıldı. Fanatik bir Robert Pattinson hayranı olarak itiraf etmeliyim ki; ben bu filmde Jacopu oynayan Taylor Lautneri Edwarddan daha etkileyici buldum. Edwarddan daha sıcak ve samimi geldi bana.Taylor Lautnerin muhteşem vüdununun, karizmasını arttırdığı da yadsınamaz bir gerçek:) Sonuç olarak; gidin ,izleyin, günlük hayatın sıkıntılarını unutun,rüya gibi iki saat geçirin diyorum. Şiddetle tavsiye ediyorum.
Sdk-JK
Sdk-JK

25 Kasım 2009 tarihinde eklendi
Burada yapılan yok bu film bu puan etmez yok vasat yok şöyle böyle yorumlarına katılmıyorum madem film bu kadar kötü neden hem İmdbde hemde burada sizce bu kadar yüksek puan alıyor? Var ki bir güzelliği alıyordur daha neyin itirazı yapılıyor anlamıyorum.Filme gelince bana göre güzel filmdi.İlk filme göre daha heyecanlı daha başarılı bir film olmuş.Aldığı puanda azdır en az 8 hakediyor.Alacakaranlık bir efsane olmuştur ve bunu da hakediyordur.
kokteyljane
kokteyljane

25 Kasım 2009 tarihinde eklendi
Bir vampir flimi bu kadar doğal bukadar klişelikten uzak olabilir. Flimi izlerken okadar kendini kaptırıyorsun ki flim bittiğin de neden gerçekte vampirler yok diye düşünmeye başlıyorsun:)

ilk 40 dakika birazcık yavaş ilerlesede sonlara doğru inanılmaz bir heycana kapılıyorsunuz. çok güzel bir flimdi, gerçekten tavsiye ediyorum ve 3.sünü sabırsızlıkla bekliyorum.
ersenkall
ersenkall

25 Kasım 2009 tarihinde eklendi
saçma sapan okadar çok yer var ve film hep havada kalıyor ama genede süper tek geçiyorum
ferdo33
ferdo33

24 Kasım 2009 tarihinde eklendi
Avrupada 1.haftasında rekor kırmış bir film hakkında nasıl böyle yorumlar yapıyorsunuz anlıya mıyorum,vampir filmi olmasına rağmen romantizm yönü ağır basan bir filmin her vampir filminin illa kanlı sahneleremi sahip olması gerekiyor.
Filme yeni giren karakterlerde bence iyi düşünülmüş sanırım 3.seride heyecan romantizme göre biraz daha ağır basacak.
cigdem-alptuzun
cigdem-alptuzun

23 Kasım 2009 tarihinde eklendi
film güzeldi ama geçişler arasında kopukluklar vardı.keşke filmin süresini uzun tutup ayrıntıya girselerdi.kitabı okumayan arkadaşlarıma bazı yerleri ben anlatmak zorunda kaldım.kitabı okumadan izlemiş kişiler için sıradan bir film gibi gözükmüş olabilir ama ben beklediğimi aldım...10/8
fundatalay
fundatalay

23 Kasım 2009 tarihinde eklendi
kesinlikle çok güzeldi. kitabı okumayanlar beğenmeyebilir ama kitaba sadık kalınmış. üç ve dördüncü film sanırım daha fazla olay olacağı için en çok beğenilen filmler olacak. bence çok güzeldi.