enesnail
20 Mart 2010 tarihinde eklendi
kitaplarını okumadım fakat iki filmide izledim. şunu diyebilirim bence ilk filmden daha kötü değil , aynı ayardalar. Beklenti olarak harry potter kalitesinde yapım bekleyen kitap hayranları umduğunu bulamamış gibi. bence güzeldi. ama şu hayalet gibi gelip uyarma sahneleri çok fazla tutulmuş, uyaracağına gel kurtar küçük jön. neyse alacakaranlık devam filmlerini merakla bekliyorum.
Twilight çılgınlığnı pek anlamama rağmen bu filmi beğendim diyebilirim.Belki filmi başka bi gözle izlediğimden olabilir.Mesela Bellanın aşk acısı çekerken girdiği ruh hali gibi.Açıkçası beni de en çok etkileyen Bellanın bu durumlarıydı.Bu yüzden beğenildin yeni ay,değerini bil,Kirsten Stewarta dua et. :p
Ben kitabın anatemasından çok da uzaklaşılacağını sanmıyorum, zaten bunu neden yapsınlar ki? Bir hayran olarak, böyle bir korkum yok yani. Yeni Ay seride en çok beğendiğim kitap olduğu için bu filmi çok büyük bir merakla beklemekteyim. İyi ki Türkiyeye geliş tarihi ABDdeki çıkışıyla çok yakın. Almanyada falan 'Yeni Ay beklemek' inanılmaz zor olurdu, Ocak, düşünsenize...Çekimlerden gelen video ve fotoğraflarla avunduk, fragmanıyla büyük heyecan yaşadık, Ekimde Tutulmanın çekimleri de başlıyor derken Kasım çabucak gelecektir inşallah. :)
ya baslarım ımdb sınden .bu ne amerıkan ozentılıgı oraya oy verenler sankı yonetmenler elestırmenler..sonra neden turkler boyle soyle..sen kendını asagılarsın yabancıda gelır senı adam yerıne koymaz..beyazperde son derece kalıtelı bır sıte..bız burdan kendı elestırılerımızı yayınlıyoruz..mukemmel fılmdı..edward falan hıkaye..netıcede bız erkeklerde scarlet johnson deyıp ıc gecırıyorsak bel altı fılmlere bayılıyorsak kızlarında bayılcagı fılmler olcaktır..kızmamak gerek ama fılmı bu amaclada elestırmek mantıksız..fılm konu ve efekt olarak super..ılkıde guzeldi..9 verdım..bella sınsı ben sevemedım..
o şarkıyı her gün dinliyorum! o sahnelerde unutulmaz benim için! :D çok direttim izlememek için! en sonunda da merak ettirdiler! sırf kızlar edward a hasta die duygusal bi aşk filmi sandım! izleyince fazlasını gördüm ve garip tarafı film hiç sıkmıyor! psikolojimi gayet iyi yönetti! o yüzden 810
Arkadaşlar ben ilk filmi de izlemedim dahda sizce ilk önce kitabını mı okusam yoksa filmi mi izlesem?(hayatım boyunca filmi kitaba tercih etmişimdir) karar veremedim.
bu serinin kitaplarını okudum ve seri ilk filminde ve ilk kitapında olduğu gibi güzel bir senaryo çizdi hiç kitap senaryosundan çıkmadı diyebilirim asıl savaş vede dövüş sahnelerinin yaşanacağı film 3. filmi olacak arkadaşlar vede 4. filmdede vampir kraliyet aliesi olan volturi vampirleri ile uğraşacak cullen ailesi çünkü bu kraliyet vampirleri italyadan harekete geçerek cullenları öldürmek için yola çıkarlar :) yani şimdiki filmde hüzün yanlızlık vede biraz koşuşturma aksiyon ama diğer filmlerinde savaş aşk kurt adam ile vampir karmaşası vede anlaşmaları sonrada dr. cullen ın toplamaya çalıştığı volturi lere karşı oluşturmaya çalıştığı vampir ordusu vede şahit ordusuda denilebilir. bekliyorum sabırsızlıkla bakalım nelere olacak .
Filmi şimdi izledim ve geldim yorum yazmaya. Bir kere sinema kızlar matinesi gibiydi. İç çekmelerden filme konsantre olamadım. Film ağır değil bir kere. Hızlı ilerliyor. Yönetmen demiş ki geri kalan boşlukları kitaptan okuyup birleştirirsiniz. Çok fazla romantik ağır, ya da dramatik sahnede yok. Kitap severler için iyi bir film çünkü kurguda kitaba bağlı kalınmış. Benim ilk izlenimlerim ve verebileceğim ip uçları bunlar. Gidilip görülmeye değer bir film bence. Eğlenceli bir 2 saat geçirirsiniz.
Çook daha iyi olabilirdi ama film kafada hem soru işaretleri bırakıyor hem de karmaşık bir şekilde ilerlemeye devam ediyor.Bu da kitabın filmden daha akıcı olduğunu gösteriyor.Nitekim 1 saat zaten ısınmayla geçiyor.Ilk film çok iyiydi,fenomenleşti fakat sonra çok konuşulmaya devam etti ve dejenere oldu malesef..
bu şimdi aşk filmimi oluyo....herkesin düşücesine saygı duymak lazım ama bu filmi beğenenlere ve baş üstünde tutanlara saygımı kaybettim hükümsüzdür...
tmmda yaw sizi anlamıyorum kitaptan filme uyarlanmış hangi film kitaba çoook sadık kaldı acep bundada bazı boşlukar olacaktır eminimki başka filmleredede olmuştur siz onu bunu boşwerin sevgili film seven arkilerim söleyin bakem baaa ne zamn gelir bunu türkçesiii :D:D:D
kitabını okuyanlar için duyrulur arkadaşlar, volturi karakterlerini canlandıracak ünlüler belli olmuş ve bideşahane bi afişleri yayınlanmış. karakterler şöyle:Aro : Michael SheenMarcus : Christopher HeyerdahlCaius : Jamie Campbell BowerJane : Dakota FanningAlec : Cameron Bright