Alacakaranlık Efsanesi: Yeni Ay
3,1

melsa8484
melsa8484

20 Kasım 2009 tarihinde eklendi
filmi bugün izledim ilk filme göre başarılı bulduğumu söyleyebilirim ayrıca üslup farkı da vardı chriz weitz gişe filmlerinin yönetmeni olduğu için bu fark oradan kaynaklanıyor. ilk filmde göze batan kahramanlar bu filmde kendilerine iyi bir yer bulmuşlar.
Selcuk Genc
Selcuk Genc

27 Kasım 2009 tarihinde eklendi
ilki kadar duygusal ve heyecan doluydu..
Sdk-JK
Sdk-JK

25 Kasım 2009 tarihinde eklendi
Burada yapılan yok bu film bu puan etmez yok vasat yok şöyle böyle yorumlarına katılmıyorum madem film bu kadar kötü neden hem İmdbde hemde burada sizce bu kadar yüksek puan alıyor? Var ki bir güzelliği alıyordur daha neyin itirazı yapılıyor anlamıyorum.Filme gelince bana göre güzel filmdi.İlk filme göre daha heyecanlı daha başarılı bir film olmuş.Aldığı puanda azdır en az 8 hakediyor.Alacakaranlık bir efsane olmuştur ve bunu da hakediyordur.
ayy-y-y
ayy-y-y

10 Aralık 2009 tarihinde eklendi
ya bugun bırkez daha ızledım 2 ci kez izlemek daha guzeldı.ben çok sevdim...daima 10-10-10
pinnossh
pinnossh

21 Kasım 2009 tarihinde eklendi
bence yanılıyorsun çünkü filmdeki oyuncular çok hoş bir performans sergiliyorlar ve film çoğu filmi açık ara farkla geçecekmiş gibi görünüyor ,yönetmenin çalışmalarına bayıldım olması gereken hikayenin aynısı bence çok güzel
zeynosh
zeynosh

24 Mart 2010 tarihinde eklendi
bütün kitaplarını okuyan biri olarak evet kitaplar filmden çok daha güzel özellkle new moonda gereken duyguyu verememiş yönetmen... bazı ayrıntılarıda kitabı okuyamayanlar anlamicaklardır bu konudada dikkatsizce davranmışlar ama seri muhteşem bir seri harry potter gibi saçmalıklarla bir bile tutulmamalı filmi mahvedense ergenlerin jacob ve edward manyaklığı herkeste bi önyargı yarattı ama bu tarz film sevmeyenler bile boşa vakit harcamicaklardır filme bayılmasalarda kesinlikle zaman kaybı değil
womenaglex
womenaglex

13 Eylül 2010 tarihinde eklendi
Ben beğendim....İzlenilebilir bir filmdi :)
filmustadi

Son fragmanı nefes kesıcı süper olacak 20 kasımı iple çekıyorum:D
merviss-54
merviss-54

2 Haziran 2009 tarihinde eklendi
kasımı sabırsızlıkla bekliyorum bu filmin de ilk film kadar güzel olacağını biliyorum :D
cansusu86
cansusu86

3 Ocak 2010 tarihinde eklendi
ilk kitabı okuduktan sonra bu kitap hayalkırıklığıydı resmen edward yooktu çünkü :( ama o kdr iyi kurgulamışlar ki edward aklıma bile gelmediii =)
vuslat
vuslat

21 Kasım 2009 tarihinde eklendi
abartılacak hiç bir şey yok,film sıkıcı ve sadece zaman kaybı
Timur T.
Timur T.

7 Ağustos 2010 tarihinde eklendi
alacakaranlık efsanesi herzaman çok iyidir. ilk 3 film arasından en başarılı newmoondu kesinlikle.seride hemen hemen herşey bu filmde ortaya çıkıyor. yapımı geçen herkesi tebrik ediyorum.
gamzeyilmaz1983
gamzeyilmaz1983

Takipçi 1 değerlendirme Takip Et!

kesinlikle muhteşemdi !