Leon Jim Miguel Tan
14 Ağustos 2024 tarihinde eklendi
Amidst a mission, Vers, a Kree warrior, gets separated from her team and is stranded on Earth. However, her life takes an unusual turn after she teams up with Fury, a S.H.I.E.L.D. agent.
Marvel hayranıysanız olumsuz yorumları görmezden gelin ve hiç düşünmeden seyredin.Gerçek bir Marvel süper kahramanı göreceksiniz.Brie Larson başrolün hakkını veriyor.Beklentimi karşıladı.Baştan sona aksiyon sahneleri yok ama olanlar doyurucu.Espriler yerinde.Avengers İnfinity War ve Endgame'e göndermeler var.En sonda 2 adet ek sahneyi izlemeyi unutmayın.
çıkış şekli hulkun dişi versiyonu, diyebiliriz,kozmik enerjiyi kullanabiliyor. bir uzaylı istilası, var ama aslında gerçek göründüğü gibi değil.Boooool efekt hantal mı hantal basenli mi basenli bir süper kahraman bilmiyorum bana öyle geldi.Tempo araba kovalama,sahnesinden bile daha düşüyor yer yer.Memleketten canlı düğün bile izledim salonda.
Film yeni bir karakteri tanıtmasının yanısıra iki avengers filmi arasında köprü olması ile önem arzediyordu captain marvel karakterini canlandıran oyuncu bence başarılıydı pozitif enerjisi güçlüydü sempatik hareketkeri ile izleyiciyi kendine bağladı marvel hayranları beğenecektir captain marvelin gücü hakkında yorum yapmak istemiyorum seyredecek arkadaşlar kendileri izleyip yorumlasınlar thanosu durdurabilirmi?
Kesinlikle gidin ben bayıldım bu filme tekrar gidesim var.spoiler: spoiler: bu kadar güçlü olacağını tahmin etmiyordum captain marvel'in.İlk basta kötü sandığıklarin iyi, iyi sandıkların kötü çıkması bence güzeldi
nerde artık iron man kalitesi, spider man i de çöpe çevirdiniz, en güçlü karakterin adını da marvel koyun, bi de kadın yapın, bi eşcinsel olmadığı kaldı zaten. neyse ki seri bitiyomuş diyolar, inşallah avengers daha güzel olur da bu filmi unuturum
son yıllarda ki en efsane süper kahraman filmi olmu aksiyon bilim kurgu ve komediyi harmanlayıp muhteşem bir film yapmışlar ve marvel i tebrik etmek lazım yine kusursuz bir spoiler sıkıştırmış araya:)
Bence gercekden süper bir marvel filmiydi brie larson hic iyi yapamamış falan diyorlardı biraz on yargı ile gittim ama hic takmayın yorumları bence gayet iyidi hele after credit çok heyecan vericiydi 2. after creditsde komikti hele nick fury nin kediyle ilişkisi ve gözünü kaybediş ani çok komikti bence
Marvelin geride bıraktıgı süper kahramanlardan biri Daha piyasada; İnanın Bu Flim Resmen Fiyasko Ben Zerre Begenmedim ; Son Sahnesi Güzeldi Ona Nazaran Flime Puanım 10/6 Avanger End Ve Spiderman Flimini Bekleyin `Bu Flimler Öne Sürülmüş Aparatiflerdir Çerezlik misali :D
Izledigim en kotu marvel filmi diyebilirim aceleye gelmis araya sıkıştırılmış bir film sanki dovus sahneleri cok kotu ve brie larson a hic gitmemis aksiyondan cok komik bir film gibi gucunu kazandiktan sonra biraz aksiyon var. en guclu avengers boyle mi olmaliydi icime sinmedi. Filmde gulumseten furynin esprileri ve kedinin komik halleri ve dikkat kesileceginiz; skrullarin kotu olmadigi.teserakt. Ronan ve son after kredit sahne end game'a bagliyor sadece orda heyecanlandim
Nick Fury'nin geçmişini anlatması ne kadar ilgi çekici olsa da yetersiz bir anlatım olmuş.Mükemmel potansiyeli olan bir konusu olan film sanki biraz aceleye gelmiş gibi. Tıpkı Venom filminde olduğu gibi, filmin başlaması gereken yerde film bitiyor ve kursağımızda kalıyor. Avengers End Game'de cevapsız kalan birkaç sorunun cevabı veriliyor ki bu gerçekten hoştu. İlk After Credits sahnesi tüylerimizi diken diken etse de ikincisini beklememize değmedi diye düşünüyorum. Bu sahneyi filmin içerisinde de verebilirlerdi. Captain Marvel ya da Mar Vell, yetenek bakımından yetersiz olduğu için aksiyon sahneleri pek çeşitli değil. Spider-Man gibi kombolarla değil de, Batman gibi koydum mu oturturum şeklinde dövüşüyor.
Genel olarak iyi bir film. Avengers'in öncesini bilmemizi sağladığı için izlenmesini öneriyorum mutlaka.