Gitmenizi gerektiren bir bir film değil gerçekten.Filmin başından sonuna kadar sen kadınsın yapamazsın kelimesi.Final olarakta Evet kadınım yaptım.Ana Tema buydu vakit kaybı tavsiye etmiyorum.
Benim şahsi görüşüm diğer marvel filmlerinden oldukça basit olmasıydı izlemek isteyen fazla beklentiye girmesin savaş sahneleri pek yok gibi ne olduğu bile belli değildi. bir anda oluyor ve bitiyor bence bu filmi fazla abartmışlar bir ara sıkıldım desem yalan söylemiş olmam.
Marvel fılm adı altında bızlerı dolandırdınız hıc bişey yokmuş gıbındavranoyorajnuz 360 bın lıra para yatordım be oraya benım magdurıyetımı gıderın dolandırmayın insanları bütün görevlerim bitmesıne rağmen çeşitli bahanelerle tekrar para istemenıE rağmen yatırdım ama paramı vermıyorsunyz
spoiler: Film hakkında bir beklentim yoktu ama beklentimin üzerine çıktı ve çok beğendim.Villian çok zayıftı ve hikayeyi biraz daha iyi anlatsalardı tam not alabilirdi.