Captain Marvel
4,1

izleyici
izleyici

9 Mart 2019 tarihinde eklendi
çıkış şekli hulkun dişi versiyonu, diyebiliriz,kozmik enerjiyi kullanabiliyor. bir uzaylı istilası, var ama aslında gerçek göründüğü gibi değil.Boooool efekt hantal mı hantal basenli mi basenli bir süper kahraman bilmiyorum bana öyle geldi.Tempo araba kovalama,sahnesinden bile daha düşüyor yer yer.Memleketten canlı düğün bile izledim salonda.
Gökan M.
Gökan M.

9 Mart 2019 tarihinde eklendi
Sanki biraz beklentinin altında kaldi çok ovuluyodu ama imd puanı 7.9 idi hani marvel çuvalladı bu sefer ☺
Etem Özdeve
Etem Özdeve

20 Ağustos 2021 tarihinde eklendi
Film berbattı en kötü marvel filmlerinden black widow buna bin basar iğrenç bir film bunun yerine ms marvel kostümünu koysalar harika olurdu.
cihan özlü
cihan özlü

28 Mart 2024 tarihinde eklendi
Marvel fılm adı altında bızlerı dolandırdınız hıc bişey yokmuş gıbındavranoyorajnuz 360 bın lıra para yatordım be oraya benım magdurıyetımı gıderın dolandırmayın insanları bütün görevlerim bitmesıne rağmen çeşitli bahanelerle tekrar para istemenıE rağmen yatırdım ama paramı vermıyorsunyz
Ayhan A
Ayhan A

15 Mart 2019 tarihinde eklendi
Bütün Marvel filmleri arasında konu bütünlüğü olarak en saçma film diyebilirim.Boş vaktiniz varsa izleyin boşa 2 saatinizi harcamayın .