Captain Marvel
4,1

Akhenaten
Akhenaten

31 Mayıs 2019 tarihinde eklendi
Marvel evreninin dışından biri olarak filmin bazı sahneleri güzeldi. Mesela flerken sahneleri veya skrull olup olmadığını anlama sahneleri eğlenceliydi. Bunun yanında 8 martta vizyona girmesi ve bu kadar güçlü bir kahraman hoş olmuş. Umarım marvel evreni kendini benden soğutmaz. İlk 2 film ( Captain america ve marvel) beni havalara uçurmadı.
Muratguler34
Muratguler34

13 Nisan 2019 tarihinde eklendi
nerde artık iron man kalitesi, spider man i de çöpe çevirdiniz, en güçlü karakterin adını da marvel koyun, bi de kadın yapın, bi eşcinsel olmadığı kaldı zaten. neyse ki seri bitiyomuş diyolar, inşallah avengers daha güzel olur da bu filmi unuturum
Mucahit  O
Mucahit O

7 Mart 2019 tarihinde eklendi
Izledigim en kotu marvel filmi diyebilirim aceleye gelmis araya sıkıştırılmış bir film sanki dovus sahneleri cok kotu ve brie larson a hic gitmemis aksiyondan cok komik bir film gibi gucunu kazandiktan sonra biraz aksiyon var. en guclu avengers boyle mi olmaliydi icime sinmedi. Filmde gulumseten furynin esprileri ve kedinin komik halleri ve dikkat kesileceginiz; skrullarin kotu olmadigi.teserakt. Ronan ve son after kredit sahne end game'a bagliyor sadece orda heyecanlandim
Red Hood P
Red Hood P

25 Haziran 2019 tarihinde eklendi
Benim şahsi görüşüm diğer marvel filmlerinden oldukça basit olmasıydı izlemek isteyen fazla beklentiye girmesin savaş sahneleri pek yok gibi ne olduğu bile belli değildi. bir anda oluyor ve bitiyor bence bu filmi fazla abartmışlar bir ara sıkıldım desem yalan söylemiş olmam.
prometheus
prometheus

17 Mart 2019 tarihinde eklendi
Film ne yazık ki tam bir hayal kırıklığı. Ne senaryo ne de aksiyon hiç bir şey yok. Tavsiye etmiyorum