HAtunun B
31 Mart 2020 tarihinde eklendi
Merhaba, sinema ve dizilere dair eleştri,haber ve yorumların yapılacagı kaliteli ve seviyeli 4 yıllık 140 kişilik whatsapp grubumuz vardır. katılmak isteyenler 0543 419 88 50 nolu numaradan bana ulaşabilirler. Kurallar: kufur , cinsel içerikli paylaşım, saygısızlık yasak. 20 yaşından büyük kişiler kabul edilmektedir. din siyaset ve futbol konularında konuşmak ve paylaşım yasaktır.
Eğer marvel dunyasini seviyor ve yakindan takip ediyosaniz kesinliklik bu filmi izlemelisiniz bugun izledim aylardir bekledigim bi filmdi . Bekledigimin otesinde bi film oldu . Muhtesem bi film olmus tebrik ederim . Bu o yapbozun son parcalarindan biri . Avangersdan once bu filmi kesinlikle izleyin yoksa bir iki parcayi tamamlayamazsiniz . Stan'i cok guzel yad etmisler anisini onurlandirmislar o da harika bi detay buyuk bi incelik olmus . Ben çok beğendim ama marvel dunyasindan uzaksaniz o kadar tat almazsiniz cunku anlamadiginiz kacirdiginiz cok konu olabilir . Iyi seyirler spoiler vermiyorum (sonunda 2 sahne daha var sinemadan cikmadan bekleyin ve izleyin . Muhtesem anahtarlar mevcut . )
Amidst a mission, Vers, a Kree warrior, gets separated from her team and is stranded on Earth. However, her life takes an unusual turn after she teams up with Fury, a S.H.I.E.L.D. agent.
Marvel hayranıysanız olumsuz yorumları görmezden gelin ve hiç düşünmeden seyredin.Gerçek bir Marvel süper kahramanı göreceksiniz.Brie Larson başrolün hakkını veriyor.Beklentimi karşıladı.Baştan sona aksiyon sahneleri yok ama olanlar doyurucu.Espriler yerinde.Avengers İnfinity War ve Endgame'e göndermeler var.En sonda 2 adet ek sahneyi izlemeyi unutmayın.
Film yeni bir karakteri tanıtmasının yanısıra iki avengers filmi arasında köprü olması ile önem arzediyordu captain marvel karakterini canlandıran oyuncu bence başarılıydı pozitif enerjisi güçlüydü sempatik hareketkeri ile izleyiciyi kendine bağladı marvel hayranları beğenecektir captain marvelin gücü hakkında yorum yapmak istemiyorum seyredecek arkadaşlar kendileri izleyip yorumlasınlar thanosu durdurabilirmi?
Kesinlikle gidin ben bayıldım bu filme tekrar gidesim var.spoiler: spoiler: bu kadar güçlü olacağını tahmin etmiyordum captain marvel'in.İlk basta kötü sandığıklarin iyi, iyi sandıkların kötü çıkması bence güzeldi
son yıllarda ki en efsane süper kahraman filmi olmu aksiyon bilim kurgu ve komediyi harmanlayıp muhteşem bir film yapmışlar ve marvel i tebrik etmek lazım yine kusursuz bir spoiler sıkıştırmış araya:)
Bence gercekden süper bir marvel filmiydi brie larson hic iyi yapamamış falan diyorlardı biraz on yargı ile gittim ama hic takmayın yorumları bence gayet iyidi hele after credit çok heyecan vericiydi 2. after creditsde komikti hele nick fury nin kediyle ilişkisi ve gözünü kaybediş ani çok komikti bence