Beklentilerimin ve birçok kişinin beklentilerinin altında kalan bir film olmuş.. Zaman zaman gerçekten güzel oyunculuklar ve espriler izlemiş olsam da Gora nın yanından bile geçememiş. Cem Yılmazın katıldığı Varmısın Yokmusun yarışmasına bu filmden daha fazla güldüğümü söyleyebilirim. Cem çok büyük hayranınım ama dost acı söyler 6/10.
arkadaslar cem yılmaz i baskalarıyla kıyaslamdan filmin hakkını verelim lutfen...cunku zekasi ve detaylari cok seyi fakettiriyor ben filmi gercekten cok begendim giderken cok bi beklenti içine girmemenizi tavsiye edrim. iyi seyirler
A.R.O.G zaten pek tutlmuyacak cem yılmaz gibi kendini komedyen sananlara hic tutulmucak ve gora gibi bu flimde hiç güzel olmuyacak zaten recep ivedik i gecemiyeceği kesin...
nasıl Çağan ırmak imzalı her filme koşa koşa gidiyorsam cem yılmazda benim için aynı, ne yorum yapılırsa yapılsın gidip kendim görmeliyim. Gittim gördüm ve hayal kırıklığına uğradım fakat harcanan emek adına cem yılmaz a teşekkür ediyor ve çok daha güzel kaliteli filmler bekliyorum ondan.
.. cem yılmaz başka film yapmasın, sadece gösteri yapsın bence, espriler çok sıradan, konu çok sıradan.. cem yılmaz oynuyor diye filme gitmek mi, aslaa bir daha !!!
Adam başlı başına bir olay zaten inanın tüm birikimimi(gülerek film izleme)bu filme saklıyorum.Recep ivedik faciasından sonra çok ama çok ihtiyacım var.
rezalet.beklentim mi yuksek kendımımı sıkıyorum gulmek konusunda dıye dusundum durdum.ama gulemedım ve fılm ınanılmaz vasat fılmın ılk yarıya kadarkı kısmı 10 uzerınden 2 ıkıncı yarı 5 toplamda 4 verebılırım .yazık madem okadar para harcadılar adam gıbı bı senaryo ve tekrarları bıktıran esprıler yerıne yenı seyler ile adam gıbı bır fılm cekselerdi.cem yılmaza bakıs acım degıstı acız buldum bu fılmde cem yılmazı .bıttı benım ıcın.2-3 yıl onceden kampanyasına baslanmıs olan fılm sankı 1 saat dusunulerek yazılmıs senaryo ıle cekılmıs gıbıydı.dvd de bıle ızlenmesı gereksız .bos zamanlarda degerlendırılebılırevde.
olay aslında birazda anlamamaktan kaynaklanıyor benden sonra izleyen arkadaşım beğenmediğini iddaa ediyor fakat sahneleri soylediğimde komikti komikti diyor bende diyorum eee hani güzel değildi değincede bilmem diyor.Buda sanırım cem yılmaz ı sevmediğinden kaynaklanıyor.Karaktere göre filmine vasat diyenler var.Bu adama gıcık oluyorum filmide kötüdür diyorlar izlemeden.Bence şuan itibari ile bunun üzerine çevrilmiş komedi filmi yok Türkiyede.Ben filme ilk gecesinde gittim iyikide gitmişim çok güzel bir filmdi.İnce espriler vardı.Replikler çok iyiydi.Oyuncuların performansları çok iyiydi.Film iyiydi. Daha ne olsun.
Herkes ağız birliği etmişcesine çok şey bekliyorduk beklediğimiz kadar değildi ama çok şey beklediğimizden bize kötü geldi aslında kötü değil gibi yorumlar yapmış hayır abi çok şey beklemekle ve beklediğini alamamakla alakası yok film berbat izlediğim en kötü türk filmlerinden biri "görsel efektler hariç" bence orta zeka düzeyinde herkes bu filmi çekebilir cem yılmaz abarttığınız kadar mükemmel bir insan değil