A.R.O.G.

1.063 Kullanıcı yorumları

patron-US-
patron-US-

11 Ocak 2009 tarihinde eklendi
Goradan bir farkı yok demek daha doğru olur. Filimden çok tek kişilik gösteri gibi; diğer karakterler ve mekan, kahramanımız zorla espiri patlatsın diye emaneten koyulmuş. Oyunculuklarda da zevk yok!
doktorscream
doktorscream

11 Ocak 2009 tarihinde eklendi
herkes kendi showunu yapmış resmen film öyle film böyle şu olmuş bu olmuş bırakın ya .. küfürlere gülmeye devam edin.yerinizde saymaya aynen devam..
necmiakinci
necmiakinci

10 Ocak 2009 tarihinde eklendi
Berbat bir film.Lastik gibi uzamış sahneler.Kötü hikaye ve seneryo.Verilen bilet parasına yazık.Sakın reklamlara kanmayın.
onurkurt33
onurkurt33

10 Ocak 2009 tarihinde eklendi
RekLamLar vasıtasıyLa izLeyici rekoru kırmaya çaLışan bir fiLm sadece...İzLeyenLerin hiç biri memnun değiL en azından bekLendiği gibi değiL ;)
fbteam08
fbteam08

10 Ocak 2009 tarihinde eklendi
Türk seyircisinin yıllardır boş mizah tarzıyla uyutulan uykusundan uyandırdı cem yılmaz. Yaptığı iş zordu zirvede tek olmak, aşağıdan bukadar çeken varken orda dimdik durmak zordur. Bunu Başardı cem yılmaz herzman farklı şeyler denedi eleştirilere kulak verdi belki kendi çizgisinin dışına çıktı küfürsüz bir film yaptı. İnsanlar beğenmedi çünkü insanımız primetime kuşağında bile birbirine küfür eden insanlara alışmıştı. şimdi biri yada birileri çıkıpta cem yılmaz bittimi diyor? Orda Dur Bakalım! Kardeşine film çektirip kız arkadaşını filmde oynatanmı cem yılmaz? Yoksa Sizin recep ivediğinizmi o :) Düşün Türk seyircisi sadece düşün... cem yılmaza sonsuz teşekkürler ...
karabasan-z
karabasan-z

9 Ocak 2009 tarihinde eklendi
açıkçası pek beğenmedim.. gora dan sonra bu hiç güzel olmamış.. parama yazık olduğunu düşünüyorummm
ugurcoskuner
ugurcoskuner

9 Ocak 2009 tarihinde eklendi
tek kelimeyle uçan balon.Yani film balon gibi şişirilmiş ama gişelere bakılırsa havada uçuyor sırf eğlenmek için gittim çok şey beklemiyordum zaten ama eğlenemedimde aynı zamanda bu filmden kazancı olan tek kişi cem yılmaz.Banada izletti ya helal sana.
lulu1-2
lulu1-2

9 Ocak 2009 tarihinde eklendi
Cem yılmazıın ellerine sağlık, çok güzel bir filmdi.
İzlerken zamanın nasıl geçtiğini anlamadım.
Gorayıda izlemiştim ancak Arog daha güzel olmus.
Mehmet Ali Erbil Filmi beğenmemiş ,acaba kendi yaptıgı filmler çok mu güzeldi???
"Kahpe Bizans" mı çok müthişti yoksa "Bay e" mi?
İnsanlar birini eleştirirken önce dönüp kendine baksa sonra eleştirse çok çok iyi olacak.Çünkü yılan kendi eğrisini görmez deveye boynun eğri dermiş.

puanım 10/9
ezgi8758
ezgi8758

7 Ocak 2009 tarihinde eklendi
Bakıyorum da çoğu eleştiride küfürlü olmadığı için böyle eleştiriler yapıyorsunuz şeklinde yorumlar vardı bence kesinlikle alakası yok! Kötüyse gerçekten kötüdür. Zaten Cem Yılmazın iyi bir esprisini hiç duymadım şimdiye kadar! Cem Yılmaz medya pazarlamasından başka birşey değil! Bunca reklamla yine de iyi bir rakam tutturdu. O beğenilmeyen Recep İvedik reklamsız rekora koştu! Arog da Gora gibi bomboş bir film!
balthazar-2
balthazar-2

7 Ocak 2009 tarihinde eklendi
Bencede şov yapmayın.Bu filme daha kötüsü yok diyenlerin saçmaladığını düşünüyorum.Türk komedi filmlerinin yerlerde süründüğü düşünülürse bu filmin oscar alması gerekir.
eraybas
eraybas

7 Ocak 2009 tarihinde eklendi
Yahu benim anlamadıgım su..Sanki Turkiyede hergun o kadar kaliteli filmler cekiliyorki, millet Arogu begenmiyor.Arkadaslar elinizi vicdanınıza koyun su komediyi Cem Yılmaz dan daha iyi yapabilen yok.Beklentiden kastınız ne onuda anlamaıyorum.Ben gittigimde millet gulmekten inliyordu bende dahil.Ben sahsen yapılan yorumların sizin kendi fikirleriniz olduklarına inanmıyorum.Okudugnuz bikac yorumdan etkilenip işte efendim bende farklı takılayım herseyi begenmeyen zeki insan triplerine girmeyin derim.10 puan..
golgegur
golgegur

7 Ocak 2009 tarihinde eklendi
çok iyi olmasada keyifli zaman geçireceğiniz bir film
kutu8685
kutu8685

7 Ocak 2009 tarihinde eklendi
Film beklediğim gibi değildi.Hatta sinemada bir ara arkadaşlarla kendi aramızda sohpete daldık.Ara ara güldürdüğüde olmadı değil hakkını yemeyelim.Benim için bir hüsrandı.
arkidiscik
arkidiscik

6 Ocak 2009 tarihinde eklendi
Cem Yılmaz; yazmış, oynamış, parayı koymuş ve yönetmiş..Bir insan daha ne yapsın

Beklentisiz bir şekilde sinemya gidip izlerseniz keyif alacağınız bir film
misssmile
misssmile

6 Ocak 2009 tarihinde eklendi
kötü yorumlar çok haksız bencegerçekten çok komikti..benim tanıdığım herkes memnun ayrıldı ve 10/10 luk bir filmdi..