y-yamanturk
15 Ocak 2009 tarihinde eklendi
Türkiyenin en iyi komedi filminden bahsediyoruz.Hollywood filmlerinde dakka başına 3-4 ürünün reklamı yapılıyor.Arogda kaç tane böle sahne var: film boyunca 2.Ve bunlar da espri amaçlı reklamlar (g.o.r.a.da olduğu gibi), gayet de güldürücü.arog gülmek için yapıldı, ve bunu yaptırırken kullandığı yolların doğruluğunu tartışmak saçma bence. Not:Recep İvedikin de Türk insanını aşağıladığını düşünenler de film dünyasına at gözlüğü ile bakmayı bıraksınlar. Filme de 10 üzerinden 9 veriyorum.Helal-i hoş olsun.
bence güzel değil diyenler kendi egosunu tatmin etmek için konuşuyorlar.yada filimi anlamama ihtimaline karşı tekrar gitmelerini tavsiye ediyorum.filim çok güzel,herkes gitsin...
Gora yı ve diğer Cem Yılmaz filmlerini aşırı beğenmiş olmama rağmen arog bende hayal kırıklığı yarattı. Filmde bir bütünlük göremedim. Sahneler arası kopukluklar göze çarpıyor. Şimdiye kadar gora ve Hokkabazda çok başarılı işler çıkaran Cem Yılmaz arogda çuvallamış maalesef. Cem Yılmaz gibi on parmağında on marifet olan müthiş yetenekli bir adamdan çok daha iyilerini bekliyoruz.
espriler epeyce düşünülerek hazırlanmış, çok orijinal şeyler var filmde(özellikle Özkanın zaman makinası) futbol sahnesi biraz uzun olmuş onun dışında çok başarılı hatta goradan daha iyi denilebilir.açıkcası bu kadar iyi olmasını beklemiyordum..10/9