A.R.O.G.

1.063 Kullanıcı yorumları

murataltuntas01
murataltuntas01

6 Aralık 2008 tarihinde eklendi
izledimmmmm ve hiç beğenmedim filmdeki üç beş sahne var insanı gülümseten ve onlarıda bir yıldır fragmanlar sayesinde ezberledik tavsiyem gitmeyin paranıza yazık....
badboys333
badboys333

6 Aralık 2008 tarihinde eklendi
arkadaşlar şiddetle tavsiye etmem tamamen bir zaman kaybı.bence cem yılmaza hiç yakışmadı bu.1-2 sahne dışında izlenmeye değecek hiç bir şey yoktu filmde sinemada milletin hep uykusu geldi çıkıştada sinema izleyenlerin hepsinin yorumu beğenmediği yönündeydi bence kesinlikle gitmeyim hem paranıza hem zamanınıza yazık ama ben merak ediyorum illede gideceğim diyen varsa onu bilemem
arisoyozlem
arisoyozlem

6 Aralık 2008 tarihinde eklendi
berbat ötesi, beklentileri karşılamayan bir filmdi.. 06-12 yaş grubu için yapılmış bi filmdi..hiç beğenmedik..
pyramidhead-2
pyramidhead-2

6 Aralık 2008 tarihinde eklendi
tek kelimeyle berbat bi filmbeyazperde yede bu berbat filme bukadar övgü yağdırdıkları için çok kırgınım
godf4ther
godf4ther

5 Aralık 2008 tarihinde eklendi
ya arkadaslar siz bu yorumlari bence sadece cem yilmaza olan sevgiden dolayi yazmissiniz gibi geliyor. Suan filmden ciktim ve tek kelimeyle diyebilirim ki hayal kirikligindan baska hicbirsey degil. Ne beklerken ne buldum!!! Cem yilmaz gibi bir ustanin cekip cekebilecegi en kotu filmlerden biridir bence bundanda daha kotusunu cekemezdi. Sirf ona olan sevgiden dolayi 1 puan belki alabilir.. Filmi gercekten izleyenler anliycaktir ne demek istedigimi..Zaman kaybi bir film :((
robin-v
robin-v

5 Aralık 2008 tarihinde eklendi
keşke böyle olmasaydı cem yılmaz ,zaten bu kadar reklam verilince anlamalıydım bir zorlama olduğunu , bir hayranını çok üzdün ,cuma sabahı ilk seansa gitmeme değmemiş , bu arada filme 8 küsür veren zihniyeti tebrik ediyorum.
samove
samove

12 Mart 2008 tarihinde eklendi
Fragmana göre derecelendirme yapıldığınıda ilk kez görüyorum.İlginç nasıl 1 kültür yada zihniyetse bu...
linqim
linqim

7 Şubat 2008 tarihinde eklendi
Yaratığı başalılı buldum nede olsa sadece onun için 2 ay ugrasılmıs.filimin ismi olmamıs bence daha guzel bi isim koyulabılırdı.beklıyıp gorucez