ben bu fılm ıcın daha once yorum yapmıstm ama tekrar yapma geregı duydum bır ıkı yorumda solenen gulmekten gozlerınden yas gelmıs arkadasların yuhhh dıyorum bu fılmde komık ne vardıkı yaa sadece bır kac sahnede ınsanı gulduren deıl de gulumseten sahnelerdı onlarda az bu fılmı begenen arkadaslar bence parasının karsılıgı almıs olmayı hıssetmek ıcın begendıklerını dusunuyolar yada kendılerını kandırıyolarlar bu fılm benm ve bır cok ınsan ıcın hayal kırıklıgı oldu :((
ben sıkı bir sinema izleyiciyim. arog gerçekten kötü bir filmdi. filmde küfür olmaması güzel ama film güldürmekten çok uzak. ancak zorlamayla gülüyosunuz. ilk bölüm zaten uyuttu, ikinci bölümü tek canlandıran futbol maçıydı. ayrıca çok ince espriler vardı çoğu kişi anlamamıştır yorumlarına katılmıyorum bütün esprileri anladım bence çoğu kişi de anlamıştır ama kesinlikle gül-me-dim.
ben bir yorum daha yazmıştım 10 aralıkta lütfen okumanızı rica edicem tekrar.. bazı arkadaşlar çok ince espriler vardı bi daha izlemek lazım, kültür seviyesi yüksek insanlarla gidin yalnız yoksa esprileri kaçırırsınız gibi yorumlar yazmışlar, arkadaşlar allah aşkına bir daha izleyin ve o ince esprileri bana bi söyleyin? kültür seviyem yerinde ve bir kaç sahnede tebessüm ettim bir yerde de güldüm o kadar ince espri falan yok bütün sinemada 1000 kişilik salonda izledim ve katılarak gülen veya sürekli gülen kimse olmadı bir tek arkamdaki 8-10 yaşları arasında bir çocuk vardı o güldü arada bir o da az.. neyse bence tam tersi çocuklara yönelik bir filmdi demekki.. tekrar ediyorum keşke böyle içi boş bir film için bu kadar masraf yapılmasa ve daha tutarlı, daha cem yılmaz esprileri (akılcı)ile dolu olsaydı.. hem pahalı hem boşş bir filmdi ucuz ama güldürücü bir film olması tercihimdi! paranıza yazık
bence hiçde güzel değildi girmek için saatlerce bekledik ve film başladı 20 dk sonra bitsede gitsek dedik,bence cem yılmaz show yapsın sinema değil okadar para verdik ama paradan ziyade harcadığım vakte acıdım
İzlediğim en kötü filimlerden birtanesiysi ... Zaten Cem yılmaz da filminin kötü olduğunu bildiği için filmini bayram arifesi ile vizyona sürdü 9 günlük boşlukta insanlar izler umuduyla bu film sıradan bir gün vizyona girseydi acaba ne olurdu ? ( recap ivedik faraza bir gün vizyona girmişti benden hatırlatması )
emeğe saygı bi filme illa 4 milyon kişinin gitmesiyle mi olcak.o kadar iyi yapılan türk filmleri oluyor ki 100 bin kişi bile izlemiyor,kabullenin artık cem yılmaz kendi güldüğü şeyleri film yapıyor ve turist ömerin çok fazla etkisinde kalıyor.cem yılmaz stand up yapsın,film yapmak zorunda diil.öyle kimse beğenmezse kılımı kıpırdatmam diye kibir yapmasın..
Bence Cem Yılmaz Goradaki küfürlere yapılan eleştirilere bir cevap vermiş. Küfür etmeyince olmadığını ıspatlar nitelikte bir film. Yorumlar "Gora kadar iyi değil", "çok iyi değil" şeklindeydi. ben bunu düzeltmek istiyorum. gerçeten çok kötü bir film olmuş.
tek kelime iğrenç bir film bu kadar saçma film olamaz ilk filmin gazıyla insanlar izlemeye gitti birde tanıtım filminden etkilendei zaten fragmanlarındaki espiri sahnesi haricinde birşey yoktu saygılarımla