A.R.O.G.

1.063 Kullanıcı yorumları

pj106gti
pj106gti

12 Aralık 2008 tarihinde eklendi
gerçekten medyanın başarısı. bu filme harcanan paralara yazık. cem yılmaz ben dahil sinemada kimseyi güldüremedin.
bills-2
bills-2

12 Aralık 2008 tarihinde eklendi
5 para etmez verdiğim paraya üzülmedim, cem yılmazın 1 yıl boyunca şişiripte bu kadar vasat bir filmi bize sunduğuna üzüldüm!
yıllar önce yapıp güldürdüğü esprilerini son derece bayat bir eda ile filmde kullanmış. opet reklamlarında kullandığı replikler çıkacak diyede korktum açıkçası. filme gelince sahne geçişleri çok çok kötü ve alakasız geçişler örnek arifin maymunlara yürümeyi öğretme sahnesine geçişi. nil karaibrahimgilin filmdeki gereksizliği çocuk sahneleri ile fazla rol verilmiş. güldüren anlardan bir iki tane örnek verecek olursam.
yengeç dansı ve rıdvanın gol olur sözü idi..
ve kendisine edilmediği sürece küfüre bu kadar çok gülen bir topluma nasıl davranacağınıda iyi biliyor şu CEM!
benim görüşüm...
gencfb177
gencfb177

12 Aralık 2008 tarihinde eklendi
Filme Herkesin dediği Süper kelimesi ile,Ve Cem yılmazın Gorasının devamı olan filmi güzel bulucağımı düşündüğüm için gittim ve hata ettim,Filmdeki esprileri normal hayatta
yapsak kimse yüzümüze bakmaz cinstendi,Ama Cmylz seyircisi bu Esprilere maalesef kahkaha atarak gülüyor ve seyirciyi bu filme çekiyor.
Filmde birkaç espri komikti bunun nedeni müsteçhen tarafları olmasıydı(cem yılmazın en büyük silahı)Bence gişe rekoruna giden filme destek olmayın , gitmek size kalmış ama beklentileri karşılayamayan bu filmde hayal kırıklığına uğramanızı istemem. iyi günler.
rebrezant
rebrezant

12 Aralık 2008 tarihinde eklendi
Seyretemeye değmiyecek bi yapımdı.tamamen esprisiz aşırı gürültülü sıkıcıydı kulakımız gürlütüden maf oldu .kesinlikle seyredilmeye değmez bence GORa daha iyiydi
ceyhido
ceyhido

11 Aralık 2008 tarihinde eklendi
Filmin senaryosu zayıftı, üstelik de 1-2 espri hariç film güldürmüyordu. "her şey çok güzel olacak" veya "hokkabaz" tadında filmler çekmeye devam etmeli bence, demek ki bütün bir salonu film boyu güldürecek bir komedi filmi yapamamıyor, cem yılmaz eleştirilere çok alınıyor biliyorum, ama o da fazla zorlamamalı, olmuyor işte.
dilek-d
dilek-d

11 Aralık 2008 tarihinde eklendi
cm ylmz ın dediği gibi mısır yemeye fırsat bulamayacağımız bir film değil malesef paket paket mısır yenir söz konusu cm ylmz olunca beklentiler yüksek oluyor isteği karşılamadığı için hayal kırıklığıda o kadar büyük bence
djburakkxxx
djburakkxxx

11 Aralık 2008 tarihinde eklendi
cem yılmazın standupları çok güzel kahkahalarla gülüyoruz onlara diyecek bişey yok ama filmden elini ayağını çekmeli komediyi bırakın konusu çok saçma olmuş ankara ankamallde 5 salon vermişler aroga, muroya ise tek salon vermişler bence muro eğlenceliği ve güldürmesiyle aroga 10 basar arkadaslar bence paranızı ve zamanınızı boşa harcamayın cem yılmazdan bu kadar kötü bir film beklemezdim
whiterogue
whiterogue

10 Aralık 2008 tarihinde eklendi
film sadece cem yılmazdan beklentısı olanları güldürüyodur herhalde emeğe saygı ama olmamıs zaman kaybı
onur-dersim
onur-dersim

10 Aralık 2008 tarihinde eklendi
hiç güzel degildi goradan kötü oldugu garanti ...
guray01
guray01

10 Aralık 2008 tarihinde eklendi
Cem Yılmaz Bu Filmle Turk Halkinin Cebindeki 10 Milyon Nasıl Alınır Hepimize Bir Kez Daha Ogretti. G.O.R.A ile alakası olmayan Hızlıca Cekilmis Sacma sapan bir film..Rıdvan nerden geldi nerden cıktı ne isi var tas devrinde??bu filmi ovenlere soruyorum..(Komik olsun diye bayalastırmıslar) sayamayacagım o kadar cok sahne varki... Logarın kapsulu miamiye dusmus ucakla gelmiş:S:S sacmalık sacmalık sacmalık!!!!.. Senaryo gordugum en kotu senaryo.Bu arada filmin haberini duydugum ilk gunden beri heyecanla bekleyen bir cem yılmaz hayranı olarak bu yorumu uzulerek yazdım...
ossi6188
ossi6188

10 Aralık 2008 tarihinde eklendi
bırakın receple bilmem neyle karşılaştırmayı hemen ya! bu mu yanii muhteşem fragmanlarla gelen goranın devamı A.R.O.G bir yontma taşş filmii 5 aralıkta sinemalardaa!! !!! kaliteli olabilir belki (zaten biz son zamanlarda baya bi kaliteli bi millet olduk çıktıkya !! ne olacak bu halimizz!!)izleyici cem yılmaz diyince ilk olarak gülmek kahkahalara boğulmak istiyo ki toplasan 2 3 kere güldük bu filmde hep bekledik bişey olsada artık gülmeye başlasak ama nerdeeee boşa beklemişiz bi türlü gelmedi o sahneler ve oyle bitti film hayal kırıklığının ötesinde bi film oldu bu jem bey
girlindeath
girlindeath

10 Aralık 2008 tarihinde eklendi
başağrısı... gürültü... nil karaibrahimgil çok iticiydi.. aklımda kalan 3 espri var filme dair.. bunun için de 2 saatlik işkenceye gerek yok... dicem o dur ki kamera arkası görüntüleriyle yetinin.. onlar daha eğlenceli.. her zaman olduğu gibi..
fatih4281
fatih4281

10 Aralık 2008 tarihinde eklendi
Çok sıkıcı abuk sabuk bir film olmuş birkaç tebessüm ettim o kadar dışında.Film bitikti.Nerde gora nerde bu.Zaman kaybı, illa her bir filmin ikincisini çekecekler ya zorlamayın işte tadında bırakın ya!!!
Serrcan
Serrcan

10 Aralık 2008 tarihinde eklendi
Ayrıca halkın aşırı derecede reklam ile kandırılmış olmasınıda kınıyorum.bu filmden anlaşılıyor ki Türkiye gibi bi ülkede reklam yap 3 ay önceden reklam ile dünyayı yerinden oynat sonra evde video çek koy ona bile giden olur hatta harika diyenlerde çıkar.
Belirtmek istediğimiz bişey var görsel efektler -diğerlerine oranla-iyiydi ve gerçekten emek vardı bunu eleştirilerimin dışında tutuyorum ama film rezalet...
kaya-serhat
kaya-serhat

10 Aralık 2008 tarihinde eklendi
sinemada izlenecek bir film kesinlikle değil...
vasat demeye bile dilim varmıyor...çok kötü...konu yok komik değil basit...zaman ve emek kaybı..ne amaçla yapılmış oda belli değil....