Ben okadar kötü yorum üzerine yinede gidip görmek gerekir dedim cem yılmaz fanı olarak ama yok ben bile gülmek için okadar çaba sarfetmeme rağmen olmadı. Olmadı Cem Baba olmamış, olduramamış.
arog filmini çok abartmışlar, cem yılmaz televizyonalara çıkıp çıkıp hakikaten süper oldu faln diyodu en iyi filmim diyodu ama palavra çıktı, gittiğime çok pişmanım, bu film cem yılmazın kalitesine kesinlikle yakışmadı cem yılmaz biraz samimi ol lütfen
ben uzun yıllardır bu kadar kötü bir filme gitmemiştim sadece cem yılmaz ismyle iş yapar bu film vericeğiniz paraya yazık inanın eğer gidersenizde çıktığınızda bana hak vermiş olucaksınız çok kötü bir yapıt
Bence kesinlikle berbat bir film.Çok boş vaktiniz varsa gidin izleyin ama paranıza kesnlikle yazık.Cem yılmaz bence bu işi bıraıp sahnelerde şansını denesin.
kesinlikle beklenen bir film değil çok kötüydü bu kadar reklamın yapıldığı bir film daha iyi olabilirdi. Konuda çok alakasızdı.Keşke bu film şimdiki zaman diliminde çekilseydi mahallede falan daha güzel olabilirdi...
Baştan sona kötü bir film hiç gülmedim desem yeridir. Gülmeyi geçtim film konu itibariyle izleyiciye verdiği hiçbirşey yok kesinlikle tavsiye etmiyorum çok sıkıcı 2 saatinizi boşa harcamayın bence sadece küfür etmiyor artık cem yılmaz onun için tebrik ederim ama film yapmayı bıraksın saygılar.
1 yıldan fazla süredir reklamı yapılan, bir balon gibi şişirilen ve Türk sinemasında bir dönüm noktası gibi gösterilen A.R.O.G filmi kesinlikle vasatı aşamamıştır. Vasat bir komedi filmi olmuş. Hergün üstüne koyması gereken Cem Yılmaz hep tekdüze gidiyor. Bu kadar reklama gerek yoktu, insanlar zaten geliyor. Reklam insanı beklentiye itiyor. Bir sinema biletine bir öğrenci olarak 12 ytl verip gidiyorsam kahkahalar atmayı beklerim. Bir çok espri herkesin aklına gelebilecek türden basitti. Mahalle aralarında ne espriler var böyle geyik adı altında. Stand-up gösterileri tiyatro salonlarında gösterime girerken bunun farkıda sinema salonlarında görücüye çıkması. Basit bir stand-uptan öteye gidememiş bir film. Emeğe her zamanki gibi saygı gösteriyoruz ama bunca reklamını yaptığınız bir sanat eserini(ne kadar sanat değeri varsa) daha iyi sunmanız gerekirdi. Aldığını paranın hakkını vermeli bu eserler. Emeğin para karşılığı yoktur diye anılan cümleye saygım sonsuz ama alın teriyle kazanılmış ve harcanmış her paranın da en az bir sanat eseri kadar değeri vardır. Herkese iyi seyirler