A.R.O.G.

1.063 Kullanıcı yorumları

turkelbaris
turkelbaris

8 Aralık 2008 tarihinde eklendi
hayal kırıklığı, 6-7 kere güldük hepsi o, gorayı tekrar izlesem daha cok eglenirdim..
serhanmanya
serhanmanya

8 Aralık 2008 tarihinde eklendi
boyle reklam kokan basit filmleri yayınlamak bile yanlıs,cem yılmaz stand up devam et sinema isini sahan gokbakara bırak bence cok rezil film...
systemechanic
systemechanic

8 Aralık 2008 tarihinde eklendi
Bekledigim gibi cikmadi.Ama guldugum sahneler oldu.Yani beklentileri pek karsilamiyor bence.
gokhanaytan11
gokhanaytan11

8 Aralık 2008 tarihinde eklendi
bence sinemada izlenecek bir film degil vakit kaybı, hayal kırıklığı
volkankasrat
volkankasrat

8 Aralık 2008 tarihinde eklendi
her şey çok güzel olucak ve hokkabaz bence bunlar cem yılmaz ın çok iyi filmleri gora ve arogtan çok daha komik sıcak samimi inşallah tekrar gerçek film yapmaya başlar film içinse ilk fragmanı filmden daha komik doğum sahnesi
beymen2000
beymen2000

8 Aralık 2008 tarihinde eklendi
güzel diyenler utansın bayya bi komediydi arkadaslar max 3 4 yere gulersiniz ilk yarı cıkmamak icin zor tutum kendimi tambir fiyasko bi rıdvan hoca bi kibariye bide maymun olayları var gerisi at çöpe
eldag
eldag

8 Aralık 2008 tarihinde eklendi
keşke arog basarılı oldugu icin izlenme rekoru kırsaydı:( o rekoru ancak merakla beklenen bir flim olmasından insanların filme yoğun ilgi göstermesinden dolayı kırarsa kırar ama hiç birşekilde beklediğim bir film deildi gözümde cok büyütmüşüm cok sıkıldım,filmden çıktığımda bumudur yani dedim...salondada genel tepki buydu ayrıca muhteşemdi çok komikti diyen herkese saygı duymakla beraber şaşırıyorumda:)
kimse9999
kimse9999

7 Aralık 2008 tarihinde eklendi
Arkadaşlarımla çok büyük umutlarla gitmiştik! Arkadaşlarım gitmeyi düşünmüyorlardı. Onlara çok güzel olacağını söylemiştim, zor ikna ettim ama filmin yarısında çıkmamak için kendimi zor tuttum :((

Cem abiimiz Goranın kaymağını yemeye çalışmış. Yazık çok yazık... Bu filmin hazırlanmasında ve bizlere sunulmasında payı olan herkes, her kurum-kuruluş, Türk halkıyla dalga geçmiş... Yazık çok yazık...
ozti82
ozti82

7 Aralık 2008 tarihinde eklendi
çook kötü mecburiyetten gittim sonra bi güzel uyudum iikide uyumuşum uyanık olduğum zamanlarda da pek bişi yoktu zaten valla recep ivedik te bile yerlere yatana kadar gülmüştüm ki bu adam cem yılmaz bence cem yılmaz kendini aşamıyor aşamıyorsa da bana kalırsa eğer sadece standup yapsın bizde hayal kırıklığına uğramayalım 10/6
necibekocadal
necibekocadal

7 Aralık 2008 tarihinde eklendi
Zamanınızı boşa harcamayın derim...Sponsor firma filmi gördükten sonra nasıl bi yorum yaptı acaba...cmylmz acı ama çok kötü olmuş...
dokudur
dokudur

7 Aralık 2008 tarihinde eklendi
izlediğim en berbat filmdi. 120dk lık fılm aldığı reklamlarla 3 saat surdu. film okadar sıkıcıydı kı resmen hayal kırıklıgına ugradım. kesinlikle tavsıye etmıyorum. bıkac espiriye gulmek için bu fılme gıtmeye gercekten değmez.
bjordan44
bjordan44

7 Aralık 2008 tarihinde eklendi
Tam bir fiyasko.Bu kadar beklediten sonra karşımıza beş para etmez bir film çıktı.Anlayamadığım, hemen hemen aynı anda vizyona giren ve Agorun kalite açısından yanına bile yaklaşamayacağı Destere, Muro gibi dururken halen bu kötü filmin konuşuluyo ve haberinin yapılıyo olması.Arkadaşlar hepimiz Cem Yılmazı beğeniyoruz ama sırf Cem Yılmaz yaptı diye de kötüye iyi diyerek iyi işlere haksızlık etmeyelim lütfen.Bu film çok kötü bir filmdir.Bunu söylemek belki de Cem Yılmaza yol gösterecek ve bir daha karşımıza böyle bir filmle çıkmayacaktır.
eddykast
eddykast

7 Aralık 2008 tarihinde eklendi
Bence hiç olmamış film arasında çekip gittim diğer yarısına bakmaya bile kalmadım.Cem yılmaz stand-up yapsaydı daha iyi idi
cok-guzelsin-sen
cok-guzelsin-sen

7 Aralık 2008 tarihinde eklendi
savas ay ın dansöz filmindede film arasında terk etmistim bu filmdede terk ettim.gercekten cok kotu bir film.ne bir konu var nede bisey.
insanlarda akın akın gidiyorlar ama bence cok kotu bi film.
tamamen bir sisirme.reklam sisirmesi.recep ivedik bile daha guzeldi diyebilirim...
designgrafik
designgrafik

7 Aralık 2008 tarihinde eklendi
bu film hakkında gerçekten çok komikti özellikle 2. bölümde çok güldük diyenlerle acaba biz aynı filmimi izledik yoksa cem ylmaz bize şaka yapıp trabzona başka bir kopyamı gönderdi anlayamadım..
kostümler tamam. grafikler tamam.(reklamcı gözüyle) ama ne hikaye nede espriler olmuş???

cem yılmaz dan beklentiler falan filan diye yorumlarda var ama madem gora nın devamı niteliğinde bir film yapıyorsun gora gibi eğlendirici vve güldüüren bir film yapmalıydın.
madem sadece fantastik film yapmak için yapacaktın o zaman gora nın devamı niteliğinde demeseydin..
bu sefer olmadı cem yılmaz.

ayrıyetten film içerisindeki reklamlarda abartılı..

bence gidilipte izlenilecek bir film değil.