bir filmin reklamı aylardır sürekli yapılırsa,beklenti de son derece büyük oluyor..1 saniye susmadan 2 saat boyunca gülmeliyiz gibi bi moda giriyoruz..filmi çeken cem yılmaz olmasaydı,bu kadar reklamı yapılmasaydı,çok güzel bir film derdim..ama bu kadar beklenti ile gidilince,vasatı aşmayan bi film diyebiliyorum ancak..
film G.O.R.A. nın yakınına bile yaklaşamamış.ilk önce şunu söyliym film yarıyı geçince sıkmaya başlıyor.çünkü filmin ikinci yarısı neredeyse bir futbol karşılaşmasından ibaret.bunun yerine vahşi yaratıklarla mücadele edebilirlerdi.filmde çok kaliteli espri olduğu söylenemez.ben sadece 1-2 sahnede içten güldüm.bazı sahneler ilginç olabilir.ama mükemmel diyemem.cem yılmazı tebrik ediyorum.iyi iş çıkarmış.ama bence filmin kalitesi beklediğim düzeyde değildi.iyi seyirler.10/6
hakikaten vasatın üzerine çıkamıyor. büyük hayal kırıklığı... isim cem yılmaz olunca çok yüksek bir beklentiyle gidiliyor filme. umduğumu (gülmek-kahkaha atmak) maalesef bulamadım. halen trnin en zeki adamı olduğunu düşünüyorum...
fragmanlardaki espirileri attığın zaman geriye saçma sapan bişi kalıo...bazı yorumlarda okudum çocuklara göre olmuş demişler ama bu film çocuklara göre bile diil..tek kelimeyle vasat..bence cem yılmaz film yapmasın artık stand uplarıyla seviyoruz biz onu..
Halı satıcısı Arif karakterinden milyonlarca espri milyarlarca senaryo yazılabilecekken ,taş devrine gidip birsuru masraf yapmaya gerek yoktu Cem bey insanlar zaten koşa koşa gidiyor filme... olmamış ama:( devamı olacaksa kesinlikle tercihlerim arasında olmayacak. seneye tv kanallarında gorebileceğiniz ve hatta canınız sıkılıp zaplayabileceğiniz kadar basit olmuş izleyin ama çok şey beklemeyin.10/6