A.R.O.G.

1.063 Kullanıcı yorumları

ifurita
ifurita

13 Aralık 2008 tarihinde eklendi
öncelikle birkac kisi adına yazıyorum bu yorumu. ince kalın butun espirilerını anladım fılmın(elestırım kotu yonde ,zeka sevıyem asagılanmasın,gıt recep ıvedıgı ızle seklınde elestırılmek de ıstemıyorum)ama espirilerin yuzde 90ı cok kotu ve bayattı. maymun sahnesı cok gereksız ve basıttı.efektler iyiydi ama kesınlıkle sınemada ızlenmeye deger bir fılm degıldı. bu fılmın gorayla kıyaslanamayacagını dusunuyorum. nerde gora nerde arog. fılm goradakı arıf ve logarı bıze unutturdu. arıf goradakınden cok farklı konusuyordu, farklı bı karakterı vardı keske devam seklınde olmasaydı. nil karaibrahimgil cok basarısızdı rasim oztekının yoklugu cok hıssedıldı.fılmın sonu cok alakasız ve sacmaydı. emegıne saygı duyuyorum ama goradakı muthıs espri ve karakterlerden sonra buyuk hayal kırıklıgıydı.
koceeser
koceeser

13 Aralık 2008 tarihinde eklendi
ya süper film bazı arkadaşların beklentisi küfürler yoktu ama küfürsüzde güldürüyomuş cem yılmaz dimi
e-ergener
e-ergener

13 Aralık 2008 tarihinde eklendi
beklenenden kötü bir film. tamam espriler vardı, müzik iyiydi ama senaryo yok oyunculuk yok anafikir yok vesaire vesaire. cmylmz bundan iyisini yapamasa bir şey demeyiz ama geliş gidiş hıncal uluçun dediğini kabul eder olacağız..
vola-2
vola-2

13 Aralık 2008 tarihinde eklendi
Yani çok etkilemedi film beni komik sahneler vardı eğlenceli izlenir ama espriler biraz basit geldi bana, çekimler çok iyi kamera sahneler filan oldukça iyi, sonundaki futbol sahnesi çok gereksiz geldi bana bazı diyaloglarda aynı şekilde basit geldi. Sonuç olarak iyi film tebrikler.
therasmus1970
therasmus1970

13 Aralık 2008 tarihinde eklendi
Ayrıca cem yılmazın nil karaibrahimgili oynatmasını çok saçma buldum. sonuçta o bir şarkıcı oyuncu değil bu mesleği okumuş yüzlerce genç oyuncu bekliyor. nil karaibrahimgilin rol yapamadığını nasıl görmedi anlamıyorum
perfectboy80
perfectboy80

13 Aralık 2008 tarihinde eklendi
öncelikle bu film e kötü diyenler bidaha film filan izlemesin..cmylmz bu ülkedeki en iyi komedyendir..ayrıca bu film gora danda çok iyi olmuş..tebrikler cem yılmaz..
kemal-dogan
kemal-dogan

13 Aralık 2008 tarihinde eklendi
harika bir film kesinlikle...
ottimin
ottimin

13 Aralık 2008 tarihinde eklendi
film özellikle ince espirileriyle süper olmuş cem yılmaz gerçekten nambır van sın :P
ndr-trn
ndr-trn

13 Aralık 2008 tarihinde eklendi
yılın türk filmiymiş sizin film anlayışınız bumudur..bence çok saçma klasik cem yılmaz filmi işte..
erkutkurt
erkutkurt

13 Aralık 2008 tarihinde eklendi
Merhabalar, öncelikle teknik yapısı, ses efekt görüntüleri, kostüm çalışmaları itibariyle türk filmi açısından süper.Fakat film konusu yabancı film "RRRrrr" filmiyle benzerliği dikkat çekici, cem yılmaz komedide bir numara ancak bu yeterli olmamış bence mesela ilk film gora mükemmeldi 5-6 kez izledim bıkmadım,arogu ise bi daha izlermiyim bilmiyorum, yinede cem yılmaz!ı tebrik ediyorum, başarılar diliyorum daha iyi çalışmalar yapacaktır.
ferhat07
ferhat07

13 Aralık 2008 tarihinde eklendi
Gora dan daha kötü Muro dan daha iyi...
80huseyin80
80huseyin80

13 Aralık 2008 tarihinde eklendi
Anlaşılan Cem Yılmaz oynayınca büyük bir beklentiye kapılıp da sinemaya gidenler hayal kırıklığına uğramış. Oysa oturup düşününce filmin harika bir eser olduğunu göreceksiniz. Cem Yılmaz ihtiyacın yok ama seni tebrik ederim...
pharaohm
pharaohm

13 Aralık 2008 tarihinde eklendi
aslında cem yılmaz bu filmde gorada aldığı eleştirilerin çok etkisinde kalmış sanki küfür kullanmamak için kendini kasmış gibi küfürsüzde güldürürüm dedirtmek istemiş sanki bunuda başarmış tabi cem yılmaz bu her türlü güldürür bu filmdede oldukça güzel ve ince espiriler var filme gidipte gülmeyenlerin gülme çipi yanmış derim ben...
gurkankenan
gurkankenan

12 Aralık 2008 tarihinde eklendi
berbat bir filim değil ama çok güzel de değil daha doğrusu beklentiler çok fazla film hakkında ama yinede türk sineması kalkınsın diye izlenir ama vizyonda daha güzel filmler var...
zagor69
zagor69

12 Aralık 2008 tarihinde eklendi
offffff.resmen uyudum.gerçi ben uyumadım ama yanımda bir bayan vardı vallahi billahi uyudu..sinemada gülen sayılıydı. kemal sunal ın filmlerini 100 kere izledim yine gülerim..ama bu film sıkıcı ötesi.bence gitmeyin.açın trt 1 i komedi dükkanını ,komediyi doya doya bedava yaşayın