SashaFierceBee
19 Aralık 2008 tarihinde eklendi
Öncelikle emekleri için tebrik ediyorum ama-aması gelecek- yine de çok keyif aldığımı söyleyemeyeceğim.zor yer bulduk,insanlar her şeye kahkalarla gülüyorlar anlayamadım.espirilere çok soğuk bakarak izledim bir iki sırıtarak.güldüğüm yerler oldu aman aman değil ama.keyifli bir gününüzde gidin.eğlenirsiniz =)
ARkadaşlar yorum yaparken başka insaların filmi beyenme derecelerine yorum yapmıyalım sadece filmi iyi güzel sanatsal içerik açısından değerlendirelim yoksa biz filmi değil filme yorum yapanları değerlendirmiş oluyoruz belkide onları kırıyoruz...
Espiriler iyi di ama bence bir iki kere izlenirse daha güzel anlaşılı espirileri ben beğendim cem yılmazı artık tanıdık gora, hokkabaz dan o yüzden fazla kötü eleştiriyi hak ettmiyor bence
gora kadar değil malesef cmylmz bu film de kendini biraz basitleştirmiş kötü değil iyi de değil belkide çok fazla bir beklenti içerisine girdim ondandır 10/7 derim...
En çok gülünen ve en güzel sahneleri fragmanlarında yer alan sahneleriydi(ki ben onlarda da gülmedim, önceden güldüğüm için)Senaryo ilginç bugünden biri taş devrine gidiyor falan, ilk tuhaflıklar efektler görüntüler güzel ama ortaya cazip bir konu konmamış bence ve belli bir süre sonra sıkıcılaşıyor!
illa küfür kullanarak insanları güldürme düşüncesini kaldırdığı bir film olmuş. peki iyimi olmuş? hayır. çünkü bu tarzda filmlerin üstüne biraz küfür serpiştirmek gerekiyor. :D
valla ben öyle cok büyük beklentiyle falan gitmedim giderken eglencegimden emindim yalnızca. nedeni basit cem yılmaz. ve gayette eglendim Goradan da iyi oldugu kanaatindeyim. film sonlara dogru baymaya basladı sanırım bi cok kiside böyle düsünüyodu. puanım 7/10
Gora kadar gülemedim maalesefÇok ciddi bir emek var ancak beklenilenin altında bir film Gora ve Hokkabazdan sonra hayal kırıklığına uğradım. Filmde 2-3 sahne güzeldi gerisi olağan bir şekilde devam ediyor.10/6 verebildim
İlk yarının sonlarında sıkıntı verdi. 2.yarının da tek tutar tarafı futboldu. Bundan zevk alan olduysa lütfen: http://beyazperde.mynet.com/film.asp'id=1776&kat=arama bulup izlesin. Diğer filmlerle karşılaştırmak yanlış olur ama gerçekten bir komedi filmi için vasattı.Bir çok klasikten esinlenmesi güzel ama bu filmi sevecek insanlar esinlenilen filmleri muhtemelen seyretmemişlerdir. 6/10
Film olarak Gora dan daha iyi ama komedi düzeyinin biraz geride kaldığı söylenebilir.Ancak mümkün olduğunca küfürlü konuşmalardan kaçınılması takdir edilmesi gereken bir durum.Ben böyle bir film yaptıkları için film ekibine teşekkür ediyorum.Eleştirilere gelince;filmi reklam yapmakla suçlayanlar şu anda gösterimde olan Dünyanın Durduğu Günü bi izlesinler de reklam nasıl yapılıyor görsünler.Hollywood bile o bütçelerine rağmen böyle şeyler yapıyorsa bizim daha hoşgörülü olmamız gerekiyor.İkincisi filmi illa bir şeylere benzetmeye çalışıp oralardan araklama olduğunu iddia edenlere tavsiyem her bıyıklıyı babaları zannetmesinler.Aksi takdirde bu tutum onların kader çizgilerinde hoş olmayan titreşimler yaratabilir...bir dost:))
"Cem Yılmaz neylerse güzel eyler." diyenlerdenim ama Arog filmine önyargısız gitmeme rağmen ilk anda filme çok ısınamadım.Türk sinemasına göre ışık,renk,efek,görüntü ve animasyonlar açısından çok ilerde olmasına rağmen senaryo aksaklığı ve komedi beklentisinin yapılan reklamlar dolayısıyla yüksek olması filme adaptasyonu zorlaştırıyor.Yinede Arog filminin film üzerine düşündükçe sevilecek filmlerden olduğu kanısındayım.Umarım devamı çekilmez ve böyle tadında kalır.Çünkü Arif sempatikliğini yitirmeye başladı bana göre.Yinede gidilmeli,görülmeli ve artık kendini tekrarlayan Hollywooda olan bilinçsiz hayranlığa ara verilmeli.
bir filme karşı yorumunuz beklentinize bağlıdır.bende beklentiyle gittiğim için umduğum gibi değildi.G.O.R.A. çok çok daha güzeldi.ama görsel açıdan çok zengindi. o konuda hiç masraftan kaçılmamış belli. G.O.R.A. dan sonra ancak 6/10 alabilir.
Büyük beklentilerle gittim ben de.Ancak film genel olarak sıkıcıydı.Arada bir çok güldüğüm oldu ancak bu sahneler dışında bunaldım.Hatta maç sahnesinde 2-3 kere dalmışım.Uyudum o derece yani.
güzel bir film yapanların ellerine sağlık herkes galiba gösterideki gibi surekli gülmek istiyo ama elinizi vicdanınıza koyun gösteri fiyatı ile bilet fiyatı arasında daglar kadar fark war neyle neyi almaya calısıyosunuz bu paraya bence cok bile güldük :)