cecily-2
14 Aralık 2008 tarihinde eklendi
Beklentilerimi karşılamadı ve G.O.R.A. kadar iyi değildi.Filmin birinci yarısı oldukça sıkıcı ve monotondu.Ancak ikinci yarı filmi berbat olmaktan kurtarıyor fakat ne yazık ki vasat bir filmden öteye gidilemiyor.Cem Yılmazdan en kısa zamanda bu filmin telafisini bekliyoruz...
G.O.R.A.dan sonra bekleneni vermesede yine de son zamanlarda izlediğim güzel bir komedi filmi diyebilirim.Görsellik açısından çok iyi olmuş.Her ne olursa olsun gidilip izlenebilir...
Belirli bir emek verilmiş elbette filme. Ancak sırf emek verildi diye muhteşem film, harika film demek yanlış olur.Bir kere filmin konusu biraz kopuk geldi bana, enteresan atlamalar oluyordu, spoiler olmasın diye yazmıyorum. İnce espriler, hoş göndermeler filmi kurtarmış diye düşünüyorum.Gitseniz de gitmeseniz de değişen birşey yok. 6/10
açıkçası film beklentimin biraz altında kaldı. goranın devamı olacak diye onunla bağlantılı ele aldım ben ve bence goradan daha başarılı bir film değil. gorada daha çok eğlendiğimi düşünüyorum. eğlenceyi bir kenara bırakırsak, filmde dikkatimi çeken şey birçok yere gönderme yapılmış olmasıydı. göndermeler yerinde ve çarpıcıydı. fakat göndermeleri fark ettirmeden yapsaydı daha çok işe yarardı diye düşünüyorum. biraz didaktik kaçmış bu film. ve bence bir komedi filminin didaktik ele alınması filmi asıl işi komediden uzaklaştırmış.bununla birlikte, filmde dikkatimi çeken önemli bir şey de teknik unsurları. gerçekten çok başarılı çekimler, efektler vs.Son olarak eleştireceğim önemli bir taraf da, jeneriği çok beğenirken, bir o kadar da gözümüze sokulan markalardan hoşlanmamış olmam. bütün jenerik reklam tadında... neyse eleştirilecek yanları tabii ki olmalı bir filmin, hiçbir film kusursuz değildir sonuçta:) ama gidin görün, kendi eleştirinizi kendiniz yapın:) ben 7 veriyorum bu filme.
gülmedim diyemem güldüm ama g.o.r.a daki gibi kopamadım. ben 6 puan verdim. belki de çok şey bekliyordum. aynı hayal kırıklığını kurtlar vadisi ırak tada yaşamıştım. bundan sonra beklentim olmayacak filmden. yine de cem yılmaz tabi. gidin veya gitmeyin diyemem. merak işidir.
A.R.O.G UN beklentilerin çok altında kalmasının sebebi senaryonun yetersizliği cem yılmaz dışındaki oyuncuların filme çok fazla katkısının olmaması ve filmin finalinin hiçte iyi olmamasıdır
gora kadar olmamış. ama şöylede birşey vardı hepimizin beklentisi çok büyüktü. bununda önemli bir etkisi vardır eminimki. gülmekten yarılıcaz, yerlere düşücez diye gittik sonra böyle olmayıncada eleştiriyoruzdur. asla kötü demiyorum gülüyosunuz ediyosunuzda filmden sonra goradaki kadar aklınızda kalan onlarca replik ve sahne olmuyor birkaç tane kalıyor okadar.
Film eleştirildiği kadar kötü değil bence ama goranın yanına yaklaşamaz.ben izlerken sıkılmadım yer yer eğlendim de.kısacası izlenebilir ama çok iyi bir film değil.
benim için filmin en büyük artısı küfürlü konuşmaların ön planda olmamasıydı..film için süperdi diyemem ama insanı gülümseten espirilerde yok değildi..ve goradan daha başarılı bir film olduğu kesin..