A.R.O.G.

1.063 Kullanıcı yorumları

fatih-2007
fatih-2007

6 Aralık 2008 tarihinde eklendi
Valla futbol sahnesi dışında filmin başındaki Taksi durdurma sahnesi gibi şeyler yapsa çok daha komik olurdu bence. Ama yinede Cem Yılmaz sonuçta, çok güzel bir film yapmış. Ellerine sağlık.
mrs-durden
mrs-durden

6 Aralık 2008 tarihinde eklendi
cem yılmaz işinin ustası olduğunu kanıtlıyor yaptığı her filmiyle... çok eğlendim ve güzel vakit geçirdim uzun olmasına rağmen hiç sıkmadı esprilerin yanında kostümler ve müzikler de çok güzel seçilmişti gülmek için gidenler umduğunu bulacaktır izlenmeyi hak eden bir film
elensarburak
elensarburak

6 Aralık 2008 tarihinde eklendi
şu ana kadar yapılmış en iyi türk filmi artık bu filmle diğer o saçma sapan filmleri(recep ivedik,muro) karşılaştıran sinemadan anlamıyo demektir artık neye gülceğimi şaşırdım gerçekten çok komikti ve çok güzeldi küfür felanda yoktu op kadar güzel ince espiriler vardıki insanın gülmemesi zor
burak-4038
burak-4038

6 Aralık 2008 tarihinde eklendi
Bırakın arkadaşlarya bu kadar reklam yapılan film yani G.O.R.A daha iidi yani hiç beklediğimiz gibi çıkmadı yani böle tam anlamıyla gülünecek sahne bile yok bir kaç espiri dışında sonuç olarak Hayal Kırıklığı !!!
dogan-dodo
dogan-dodo

6 Aralık 2008 tarihinde eklendi
Filmi pazarlarken çok abartmışlar. Film güzeldi, izlemeye değer ama bazen 15 dk. boyunca hiç güldürmediği oluyor. Şunuda belirteyim 10 dk.da bir espiri yapıyor ama espirileri orjinal ve karın ağrısı yapacak kadar iyi.
ersanyasin
ersanyasin

6 Aralık 2008 tarihinde eklendi
filme çok büyük beklentilerle gidilmemesi tavsiye olunur.. :(
asisto
asisto

6 Aralık 2008 tarihinde eklendi
Beklentilerinizi çok yüksek tutmamanızı öneririm. İlk yarısında sıkıcıydı, ama 2. yarısı biraz daha iyiydi. Birkaç sıkı esprisi var;fakat Cem Yılmazdan çok daha iyisini beklerdim.Sinemada izlenebilir fakat evde de izleseniz bişey kaybetmezsiniz.
otrivine
otrivine

5 Aralık 2008 tarihinde eklendi
küfürsüz komedi de olabiliyormuş..beğenmeyen insanların çoğunluğu küfür olmadığı için gülecek bir şey bulamayanlar olacaktır.güzel bir film olmuş..
tayfunysl
tayfunysl

5 Aralık 2008 tarihinde eklendi
Filmi izledim güzel ama o kadar apartıcak derecede güzel değil, her şeyden espiri çıkarmaya çalışmışlar, yazık beklediğimiz aylara film benden 10/7 alır.
tufanakar
tufanakar

5 Aralık 2008 tarihinde eklendi
Fragmanı bile daha komikti filmden ne yazik ki Gora kadar komik olmamış. Yanına bile yaklaşamaz hatta. Sonunda madem Logar taş devrine ışınlandı o bücürüde ışınlıyacaklardı diyecektiki Komutan Logar Bir Dinazor yaklaşıyor diye nerde dediğinde yiyebilirdi sanki aceleyle çekilmiş gibi bir film olmuş. Yaratıcılık hiç yoktu tamamen abartmışlar reklam uğruna..!!
hakan07
hakan07

5 Aralık 2008 tarihinde eklendi
filmi sabah erkenden gidip izledim ama pek beğenmedim diyebilirim.bazı yerler sıkıcı geldi bana.ama çok komik yerleri vardı.bazı yerlerde bütün salon kahkahalara boğuldu inkar edemem :)ben güldürdügü için 6/10.
karizmatik062915
karizmatik062915

7 Şubat 2008 tarihinde eklendi
daha film girmeden puanlamayı açmışlar...
beyazperdenin tek sevmediğim özelliği bu onun dışında 10 numara site...