film izlemeden yorumlar sadece bize mahsus bir olay...izledim ve keyifliydi mehmet ali erbil film eleştiriyor ve izlemeden kendi filmlerinide gördük televizyonda bu kadar kötü olmak zor...bence arog süper...
gora dan sonra korkarak gittim..üstelik zamanın geçmesini bekleyerek..komedi filmlerinde kahkahalar atan, her espriye gülen bir tip olmadığım için bana zordur bu filmler..çok eğlendim.işte en önemlisi bu..evime geldiğimde yüzümde kalan tebessüm. cem yılmaz emek vermiş, kafa patlatmış, saygı duyun, karalamayın,kahkaha atanda çoktu,küstürmeyelim cevheri..sevdim arogu..eğlenelim..
bence ilk olarak film güzeldi... arog a kötü diyen var ben inanmıyorum filme gidipte gülmeyene filme giden herkez en azından bir sahnede bile güler.. film tamam gorayı geçememiş ama içinde ince espiriler vardı tabi anlayana filim bence kötü değildi aksine güzeldi herkeze tavsiye ederim 10/8
yha süper komikti izlemenizi tavsiye ederim özellikle maç yaparken tam golü atacak adam çıkıo gol olur dio süper yha saçma olabilir ama film komedi üzerine kuruldu
film kalite açısından Goradan daha iyi,daha fazla çalışıldığı belli,daha fazla para harcandığı belli.Espriler ilk duyduğunuzda belki çok güldürmüyor ama akıllıca.Goradan farkıda bu biraz gorada bir espriyi duyduğunuzda hemen gülrdiniz ama ARoG biraz düşündürüyor..
arog çok başarılı bir filmdi beğenmeyenleri hatta yarısında çıkıp gittiğini söyleyenlere inanmıyorum bunu olsa olsa herkesten farklı olmalıyım düşüncesine bağlıyorum ayrıca bu film yurtdışında yapılmış olsaydı yere göğe sığdıramazdık biliyorum ama bizim olunca oturup eleştiri yağmuruna tutmak kolay geliyo cem yılmazında dediği işte beyin göçünün ve türk sinemasında iyi filmlerin yapılmamasının sebebi bu saçma yorumlar oturup eleştirmek kolay gelirken takdir edip onu desteklemek zor geliyor.gerçekten hayatımda izlediğim en güzel filmlerden biriydi bence 3 de gelmeli kesinlikle saçmasapan filmler izliyceme oturup arife ve ceme gülerim
arkadaslar ben filmde cok eglendim.. birincisi esprileri gayet hoştu.. ikincisi çekimleri ve de çekim yerleri gayet kaliteliydi.. üçüncüsü oyuncular bildiğimiz, sevdiğimiz kişiler yani.. insanlar nasıl begenmedi bu filmi ben de anlayamadım acıkcası..
bence oldukça güzeldi en azından gerçekten güzel espiriler vardı salon kahkahalar içinde izledi filmi sonuda etkileyiciydi bence amerika klişeleriyle dalgasını geçmeyide ihmal etmemiş