A.R.O.G.

1.063 Kullanıcı yorumları

elifkomur
elifkomur

15 Aralık 2008 tarihinde eklendi
Bence herkes kabul etmeli, onun gibisi yok!
ismailtezel
ismailtezel

14 Aralık 2008 tarihinde eklendi
Bazı arkadaslar espri arıyorlar filmde, ben bunu şuna benzetiyorum; bir buğday tarlasında yürüyorsun ve bir ağaç arıyorsun espri adına, bende diyorumki arama espriyi ağaçta, zaten espri tarlasındasın o buğdayların hepsi espri !! ama biz Türk halkı olarak sadece gaz cıkartan ve geğiren tiplemelere güleceksek o zaman azda olsa zeka gerektiren espriler yapan Cem Yılmazın hakkını yemeye devam edelim !!!
ilkayinal
ilkayinal

14 Aralık 2008 tarihinde eklendi
Beğenenlerden biriyim bende.Argo olmadanda komedi yapılabileceğine güzel bir örnek.Hatta ilk film için bu konuda yapılan eleştirilere de ara ara gönderme yapılmış(Cem Yılmaz farkı)ki cesaret ister bence.
İzlenmeli...
alidemir666
alidemir666

14 Aralık 2008 tarihinde eklendi
Bence film çok güzel olmuş...Gora dan daha güzel..Filmi beğenmeyenler için soruyorum ;daha ne olsun? herşey var filmde..Sanki Cem yılmaz ın başarısı kıskanılıyormuş gibi geldi bana..
durak58
durak58

14 Aralık 2008 tarihinde eklendi
arog filmi çok komik olmamakla beraber eğlenceli bir film.özkan uğur ne kadar müthiş bir oyuncu olduğunu yine kanıtladı.nil karaibrahimgil de iyi oynadı.ozan güven müthiş bir performans gösterdi.cem yılmazı söylemeye gerek yok.filmi izleyin üzülmezsiniz.
guresm
guresm

14 Aralık 2008 tarihinde eklendi
açıkçası flm bence goradan çok dha iyiydi. zira goradaki argo tabirlerin yerini ince zekice espiriler almıştı. ayrıca kotümdekor ve nakyaj sonderece tatmin ediciydi. herkesinizlemesini tavsiye ederim.
ssoom
ssoom

14 Aralık 2008 tarihinde eklendi
Bence bu film çok güzeldi yani... Çok yorum yapılacak bir şeyi yok (Sadece çok güzel)
ugur-ozturk34
ugur-ozturk34

14 Aralık 2008 tarihinde eklendi
herkes recep ivedike alıştı anlamak zor geliyor ince espriyi cmylmz dogru demiş decoder götürün ki yavaş yavaş izleyin böhöhöyt yapıp güldürmek kolay :) herşeye ragmen süperdi efektlerinde bir ufak kaçamak bile yoktu bence cogu hollywood filminden bile daha güzel..
alikara1994
alikara1994

14 Aralık 2008 tarihinde eklendi
bu filme; 7,6 az gelir.. çok ince espriler var, goradaki gibi küfürle güldürme çok az, olanlar da tam yerine oturmuş çok güzel espriler.. bu filme kötü yorum yapmadan önce filme harcanan emek ve filmin anlattığı ince içeriklere bakınız.. 7,6ya karşlık 10/10
bugra-025
bugra-025

14 Aralık 2008 tarihinde eklendi
Bu filme zaman kayıbı iğrenç ... gibi şeyler diyen arkadaşları anlamak mümkün değil.Bi komedi filminden daha ne beklenebilr,daha iyisi nasıl yapılır bilmiyorum.Heralde filmi standup gösterisi sanıyolar ve her soylenen şeye gülmek gerektiğine inanıyolar.Filmin çekim kalitesi,kullanılan efekler,müzikleri,kurgusu zaten 10 numaraydı.Espirilere gelince ilk kısım yer yer güldürdü,ikinci kısım kahkahalarla geçti diyebilirim.Espiri boyle yapılır işte,kadın bodysi giyip saçma sapan iğrençlikler yaparak değil.Cem Yılmaz her zaman yaptığı gibi çok başarılı bi iş çıkarmış.Ama Erşan Kuneri tiplemesi ve Engin Günaydının olması iyi olurdu ben filmin sonunda onu aradım açıkçası.Sonuç olarak gora sonrasıda herkes goraya burun kıvırmıştı ama rekor kırmıştı buda ole olacağa benziyo.Nedense yorum yapma sırası Türk filmlerine gelince herkes yerden yere vurmak için fırsat kolluyo bunu anlamak mümkün değil.Sonuç olarak ben filmde beklediğimi buldum ve çok güldüm benden....10/9
gokselarali
gokselarali

Güzeldi.Daha ne bekliyorsunuzki.
ufukcuk34
ufukcuk34

13 Aralık 2008 tarihinde eklendi
Ben çok begendim filmi bu olumsuz yorumları haketmiyor her dakikasını en azından tebessumle izledim ama kahkaha attıgım yerlerde az degildi hayatımda sinemada bu kadar gulundugunu gordugum ilk film oldu benim için gol olurda yıkıldım zaten. Mutlaka gidin 10/10
xle0
xle0

13 Aralık 2008 tarihinde eklendi
yahu bu fılm ıcın 9 mılyon harcandı ortada ypılan fılmlerı goruyorsunuz kuru harcanmadan el kol hareketlerı ıle kufurlerle ınsanları guldurmeye calısan basıt fılmler kaynıyor
cem yılmaz cok guzel ış cıkartmış zevkle izledim
yasarmutlucan
yasarmutlucan

13 Aralık 2008 tarihinde eklendi
bu filme pozitif önyargıylarla gitmeme rağmen hayalkırıklığı ile çıktım. filmde bırakın 3700 espriyi insanı şöyle gerçekten güldüren 3 espri yoktu. ama cem yılmazın bugüne kadar yaptığı işler, bu seferlik böyle olsun dedirtmeye yeter...
hacko007
hacko007

13 Aralık 2008 tarihinde eklendi
Mükemmel bir filmdi, parasının son kuruşuna kadar hakediyor.Her an gülüp eğlenebildim, ince espri çoktu ve espriler gerçekten kaliteydi.Bilip bilmeden, espirileride anlamadan gelip olumsuz yorum yazanlar az daha beni filme girmekten vazgçircekti. Aman sizde vazgeçmeyin gidin ve görün kaliteyi! :D
Cem Yılmaz bu işi biliyor..