ozerhasan78
12 Aralık 2008 tarihinde eklendi
İlk saniyeden son saniyeye kadar filme çok büyük özen gösterilmiş. senaryo çok başarılı. izleyiciye hiç ummadığı anlarda güzel sürprizler yapan enfes bir yapım olmuş. şimdiye kadar sinemada izleyipde daha film bitmeden bu filme bir daha geleceğim dediğim ender filmlerden biri. cem yılmaz ve ekibine bu filme verdikleri samimi emeklerinden dolayı ne kadar teşekkür etsek ne kadar taktir etsek azdır. bu tip yapımların çoğalması ve arif karakterinin yeni maceralarını beyaz perdede yeniden görmek dileği ile....10/10
cem yılmazı sevmiyorsanız,küfürlü film istiyorsanız,espriden anlamıyorsanız başka filme gideceksiniz.benim gittiğim sinemada ben dahil herkes gülmekten öldü kriter buysa.benimde bir iki sahnede gözlerimden yaş geldi,filmin sonuna kadar kahkaha attıran bir komedi filmi zaten dünyada yok.ellerine sağlık cem yılmazın.10/10
Arkadaşlar yorumlarınızı kabul ediyorum.Gercektende basit esprilerdi.Ama ben flimmi gendede sevdim.Görsel efektleri müthiş!!!Flim için ugraşılmış gerecekten cok fazla para harcanmış.Ama G.O.R.A yı tercih ederim :D
bu ne yaaa herkes hıncal uluç olmuş nesi kötü recep ivediki kabullenen halkım bunu neden beğenmiyo toplumumuzun sinemaya bakışı bu, hep ilkini ikincisiyle karşılaştırıyo bence gayet güzeldi eminim benim gibi düşünenler vardır
Şu filme olumsuz yazı yazan arkadaşları gerçekten anlamak imkansız.Ben 250 kişilik salonda izledim filmi salonda herkes gülmekten kırıldı.Çıkışta hala güldüklerini gördüm.Yani ne bekliyordunuzki anlamak gerçekten zor.Başka filmlerle karşılarştırmak istemiyorum sonuçta hepsine güldük.Ama acımazsızca eleştiri yapanların tamamen art niyetli olduklarını düşünüyorum.Bence her yönüyle harika bir film omuş.Şunu artık kabul edelim Cem Yılmaz bir numara.Kimsenin lafıyla hareket etmeyin arkadaşlar gidin doya doya eğlenin ve gülün.Ve lütfen sadece yorum yapmış olmak adına karalama yapmayın yazıktır yapılan emeklere.
film çok güzeldi inanın kahkalarla izledim. Sizin aradığınız espri receb ivedikteki gibi geğirmek ve gaz çıkartmak işte türk insanı bunlara bayılıyor . . Sinema psikolojisi diye bişe vardır basit bir olay olsa herkes gülmekten kırılır ama bunda gülünecek ne vardı diye içinden geçirir . mesela televizyonda millet aroga receb ivedikten daha çok güler. . Çünkü kaliteli espriler var
olay aslında birazda anlamamaktan kaynaklanıyor benden sonra izleyen arkadaşım beğenmediğini iddaa ediyor fakat sahneleri soylediğimde komikti komikti diyor bende diyorum eee hani güzel değildi değincede bilmem diyor.Buda sanırım cem yılmaz ı sevmediğinden kaynaklanıyor.Karaktere göre filmine vasat diyenler var.Bu adama gıcık oluyorum filmide kötüdür diyorlar izlemeden.Bence şuan itibari ile bunun üzerine çevrilmiş komedi filmi yok Türkiyede.Ben filme ilk gecesinde gittim iyikide gitmişim çok güzel bir filmdi.İnce espriler vardı.Replikler çok iyiydi.Oyuncuların performansları çok iyiydi.Film iyiydi. Daha ne olsun.
arkadaşlar öncelikle cem yılmazı böyle bi film yaptığı için kutlarım 10 numara bi film her zaman yaptığı işin üstüne eklemeler yaparak yoluna devam ediyor bravo,film tek kelimeyle süperdi,konu farklı taş devri komedisi yapmışlar bu türkiyede ilk kez yapılıyo bence bundan daha iyisi yapılamaz.Bir yazar demişti köşe yazısında arog vizyona girdiği 3.gün ismini hatırlamıyorum türkiyede 9 tane daha cem yılmaz olsa işte türkiye tam anlamıyla yaşancak yer olur.Cem yılmazlar kolay yetişmiyor kıymeni bilelim...
Bence harika bir filmdi. Efektler harikaydı. Yapılmış olan en iyi Türk filmlerinden. Kimileri beğenmiyor filmi, belki de içinde küfür olmadığındandır; belki de ayılık yapılmadığındandır. Adam on numara film çekmiş helal olsun.
Gelmiş geçmiş,iyi bir yatırım ve para harcanmış,yönetmen kalitesi vurgulanmış,müthiş bir yapım TÜRK filmi..! Bu bir eğitim filmi değil,ancak,bir çok konusuz amerikan film kalitesinden çok daha kaliteli çekilmiş.Çok güzel.