A.R.O.G.

1.063 Kullanıcı yorumları

playerone-2
playerone-2

11 Aralık 2008 tarihinde eklendi
Arkadaşlar filmi kötüleyen insanların niyetini açıklıyorum;

bu arkadaşlar az bilgileriyle,akılları sıra Muro filmini yüceltmek ve Arog u bitirmeye çalışıyorlar.
Medyada bile Arog bitirilmeye çalışılıyor, pana film tarafından.
bu bilinçli propagandaya aldırış etmeyin arkadaşlar.hele ki bu filmi muro, recep ivedik, maskeli beşler gibi avanak filmlerle karşılaştıracaksanız izlemeyin daha iyi. bizleri sinir etmemiş olursunuz.
Dünyanın neresine giderseniz gidin arog tokatlar bunları. bunun dışında anlamayanlar var espirileri onların sorunu başka.
Çünkü toplumsal olaylardan uzaklar. Taksici espirisine gülmeyen insan ya kendini bir şey sanıyordur ya da bir halttan haberi yoktur vs gibi...yani toplumunuzun en naif taraflarını görmek ve ülkemizde ilk kez inanılmaz bir görsel şov izlemek istiyorsanız hemen gidin.Ve bolca gülün.
Bu film çok komik!
yusuf090
yusuf090

11 Aralık 2008 tarihinde eklendi
bir adam çıkıyor ve oscar töreninde bile küfür edilerek en iyi filmlerin ödüllendirildiği bir dünyada ama küfür edildimi çocuklar kötü etkileniyor diye kıyametlerin kopartıldığı (sanki kendileri hiç küfür etmiyorda) bir ülkede neredeyse hiç küfür etmeden mükemmel bir komedi filmi yapıyor ve biz bunu alıp yerden yere vuruyoruz yok neymiş bekleneni veremiyormuş senaryo eksikmiş yeterince gülmemişmiş çok bayat esprilermiş... Bu adam daha ne yapsında bu kadar insanı sinemaya çeksinde güldürsün kimse demesinki ben gülmedim o gülmedim diyenler ya bir kıronun çıkıp daha önce hiç duymadıkları bir şekilde küfretmesine yarılıyorlardır yada hakikaten bu ülke şartlarından dolayı gülme yetilerini kaybetmişlerdir.Cem Yılmaza büyük saygı ve sevgi duyuyorum bizi beyazperdeye aktarabilen en başarılı insanlardan birisidir o.Acımasızca eleştirenler bir şeyler yazmadan önce bir düşünsünler bakalım bundan önce bu alanda(komedi filmi mizah vs.) bu kadar başarılı yapımlar yapan ve kendini bu kadar ustaca anlatabilen başka birisini tanıyorlar mı? Denizden babam çıksa yerim diyorlar ya bende Cem yılmaz ne yapsan yerim...
(küfürsüz mükemmel iki saat için teşekkürler CMYlmz)
Mus-t
Mus-t

11 Aralık 2008 tarihinde eklendi
Bence film güzel olmuş. Espirilerde süper. Bir de "küfürle güldürüyor" yorumlarına da gönderme yapıp hiç küfür kullanmadan güldürmeyi de başarmış bence. Daha ne olsun :))
can-altun
can-altun

11 Aralık 2008 tarihinde eklendi
arog 15 ayda tamamlandı arkadaslar..emek var ve bu emegın sonunda ise bazılarımızın anlamadıgı bir kalite söz konusu..ses,müzik,görüntü,kaliteli şakalar...
illuminati89
illuminati89

10 Aralık 2008 tarihinde eklendi
ya beğenmeyen arkadaşlar ne bekl,yodunuz da bu kadar hayal kırıklığına uğradınız yahu...adam komedi filminin hakkını vermiş herşey güzel bence...eğer sen cem yılmazın tarzını beğenmiyosan yok film yapma yok şöle böle diyemezsin çünkü adam bi emek harcıyo ona yazıktır yapmayın...ben çok eğlendim çünkü cem yılmazdan ne bekleyeceğimi biliyordum!!!
asker22
asker22

10 Aralık 2008 tarihinde eklendi
bu fime kötü diyenlerin güzeli nasıl olur bilemiyorum.helal olsun bu kadar emeğe .teşekkürler
bgrgcr
bgrgcr

10 Aralık 2008 tarihinde eklendi
arkadaslar cem yılmaz i baskalarıyla kıyaslamdan filmin hakkını verelim lutfen...cunku zekasi ve detaylari cok seyi fakettiriyor
ben filmi gercekten cok begendim
giderken cok bi beklenti içine girmemenizi tavsiye edrim.
iyi seyirler
do-re-mi
do-re-mi

10 Aralık 2008 tarihinde eklendi
Film için çok emek harcanmış.bi recep ivedikten ya da murodan daha güzel bi filmdi.izlerken hiç sıkılmadım ama bu kadar reklamdan sonra insanın daha fazla beklentisi oluyor.vasatın üstündeydi.umarım şahanın filminden daha iyi hasılat yapar.cem yılmazı çok seviyorumm
kayitkayit79
kayitkayit79

10 Aralık 2008 tarihinde eklendi
Bu filmi beğenmeyenlere şaşıyorum şimdi filmden geldim ve hemen yorum yazmak istedim. Adam daha ne yapsın kardeşim hele özel efektler şahaneydi çoğu hollywood filminde bile yok. Espriler çok güzeldi. Benden 10 puan aldı.
ankarabora
ankarabora

10 Aralık 2008 tarihinde eklendi
bence son derece eglenceli ve komik bir flimdi. g.o.r.a. dan daha iyi olduğunuda belirtmek isterim. ilk fırsatta birkez daha gidip seyredicem. Filmi begenmeyenlerin zevkini anlayamadım
ismaiilozer48
ismaiilozer48

10 Aralık 2008 tarihinde eklendi
Bence film çok güzeldi.Espriler çok yaratıcıydı.Bence bu filme kimsenin kötü deme hakkı yok.Filme giden insanların bir kısmı Gora dan daha komik bir film beklentisi olduğu için beğenmediler.Aslında Gora kadar komikti.Ayrıca bir not:Recep İvedik komik değildi filmde 1 tane espri yoktu.Sadece maganda bir adamın saçma sapan hareketlerini izledik.Bu film recep ivedikten 1000 kat daha güzel.
villa7
villa7

10 Aralık 2008 tarihinde eklendi
ince esprileri anlamıyorsanız o sizin sorununuz cem yılmazın değil.siz anca recep ivedik ile gülersiniz çünkü beyni yormayan aptal esprilere gülersiniz. bence harika bir film cem yılmaz emeğine sağlık görsel eektler flan harika.ben biliyorum neden bu kadar tepki aldıgını filmde küfür çok az var. eger bu filmi cemyılmaz kufurlu yapsaydı inanıyrum ki burdaki herkes off harika süper oldu derdi.işte sizin komedi anlayısınız bu onun ıcın bu filmler size çok siz recep ivedik izleyin.
ctoraman2000
ctoraman2000

10 Aralık 2008 tarihinde eklendi
bir kelimeyle çok komikti.filimin kötü taraflarıda vardı.filim yinede güzeldi
Kursat TURKOGLU
Kursat TURKOGLU

10 Aralık 2008 tarihinde eklendi
tek kelimeyle mükemmel bir film tebrik ediyorum

-tahtamı
-tahta ne oldu zorunamı gitti...
-hava olmasın.. :):):):):)
hakkitirebolu
hakkitirebolu

10 Aralık 2008 tarihinde eklendi
şu ekonomik krizde insanları güldürdüğün tşk.cylmz.dostlar lütfen gülmek için gidin.