Cem Yılmaz ilk zamanlarındaki popülerliğini, komikliğini benim gözümde malesef ki kaybetti. İlk gösterisine gittiğimde çok gülmüştüm ancak ilerleyen zamanlardaki esprilerini de takip ettikçe.. Nasıl desem, ana konu aynı, maksat güldürmek ama illa ki güldürmek.. Hep aynı şeyler üzerinde tekerrür etmek.. Gorayı fazlaca küfür olmasından ve de lanse edilen performansı gösterememesinden dolayı beğenmemiştim. Malesf ki Arog da aynı çizgide olacağı için pek hoşuma gideceğini sanmıyorum. Senaristliğini yaptığı Herşey Çok Güzel Olacak ve Hokkabaz filmleri Gora ve Arogtan kesinlikle daha iyi.
Sıkıcıydı.. Espri yönüyle zayıftı, güldüren yerler çok azdı. 2. bölümünde bitmek tükenmek bilmeyen futbol maçı ve hiç bi güldürücü unsur bulunmaması filmi iyice sıkıcı hale getirdi.. Filmdeki emek gözardı edilemez ama şuda bir gerçekki G.O.R.A. nın 10da 1i bile etmez..
Film beklediğim gibi değildi.Hatta sinemada bir ara arkadaşlarla kendi aramızda sohpete daldık.Ara ara güldürdüğüde olmadı değil hakkını yemeyelim.Benim için bir hüsrandı.
Türkiyenin en iyi komedi filminden bahsediyoruz.Hollywood filmlerinde dakka başına 3-4 ürünün reklamı yapılıyor.Arogda kaç tane böle sahne var: film boyunca 2.Ve bunlar da espri amaçlı reklamlar (g.o.r.a.da olduğu gibi), gayet de güldürücü.arog gülmek için yapıldı, ve bunu yaptırırken kullandığı yolların doğruluğunu tartışmak saçma bence. Not:Recep İvedikin de Türk insanını aşağıladığını düşünenler de film dünyasına at gözlüğü ile bakmayı bıraksınlar. Filme de 10 üzerinden 9 veriyorum.Helal-i hoş olsun.
cem yılmaz ,, cem yılmaz diyorsunuz ... arkasında duruyorsunz emege saygı diyorsunz iyi güzeLdee.. " Bu film 2004 yapımı fransız filmi RRRrrrdan resmen çalıntı " .. her sahnesinde o filmi andıran bölümler var .. tamam iyi güzel Cem yılmaza söz söyletmiyorsunuz , O en iyisini yapana kadar en iyisi arog diyorsunuzdaa resmen çalıntı bu film ya .. tesadüf dicemde bu kadarda olamaz .. yazık o kadarda hevesle bekliyorduk yani.. 2/10
Açıkcası Kahpe Bizanstan sonra izlediğim en kötü filmdi. Sinema sanatı ile uzaktan yakından alakası yok. Filmdeki dinazor animasyonları güzel olmasına rağmen saçma esprilere heba edilmiş. Bu tür basit yapımlara harcanan paraya ve emeğe yazık doğrusu.
Arog gittiğim en kötü türk filmlerden biriydi çok sıkıcıydı hatta bir an sinemadan çıkmayı düşündüm kesinlikle gitmeyin paranıza yazık olur cem yılmaz gibi birinden böyle bir berbat film beklemezdim yazık bu verilen emeklere...
ben bir yorum daha yazmıştım 10 aralıkta lütfen okumanızı rica edicem tekrar.. bazı arkadaşlar çok ince espriler vardı bi daha izlemek lazım, kültür seviyesi yüksek insanlarla gidin yalnız yoksa esprileri kaçırırsınız gibi yorumlar yazmışlar, arkadaşlar allah aşkına bir daha izleyin ve o ince esprileri bana bi söyleyin? kültür seviyem yerinde ve bir kaç sahnede tebessüm ettim bir yerde de güldüm o kadar ince espri falan yok bütün sinemada 1000 kişilik salonda izledim ve katılarak gülen veya sürekli gülen kimse olmadı bir tek arkamdaki 8-10 yaşları arasında bir çocuk vardı o güldü arada bir o da az.. neyse bence tam tersi çocuklara yönelik bir filmdi demekki.. tekrar ediyorum keşke böyle içi boş bir film için bu kadar masraf yapılmasa ve daha tutarlı, daha cem yılmaz esprileri (akılcı)ile dolu olsaydı.. hem pahalı hem boşş bir filmdi ucuz ama güldürücü bir film olması tercihimdi! paranıza yazık
Arkadaşlarımla çok büyük umutlarla gitmiştik! Arkadaşlarım gitmeyi düşünmüyorlardı. Onlara çok güzel olacağını söylemiştim, zor ikna ettim ama filmin yarısında çıkmamak için kendimi zor tuttum :((
Cem abiimiz Goranın kaymağını yemeye çalışmış. Yazık çok yazık... Bu filmin hazırlanmasında ve bizlere sunulmasında payı olan herkes, her kurum-kuruluş, Türk halkıyla dalga geçmiş... Yazık çok yazık...
filmi beyendiğimi söyleyemeyeceğim. cem yılmazı sevmememe rağmen gorayı gayet beğenmiştim. en azından kaliteli espiriler vardı. devamı çekilmemeliydi bence. fazla cıvık sahneler vardı bence. espirileri de güzel değildi. filmde zaten espiri ile güldürmekten çok komik sahne yapalım öyle gülsünler çabası vardı bence. ama olmamış,beğenemedim. 10/2
C tipi bir film. Bu Cem Yılmazın standupla sinema mantığını iyice karıştırmaya başladığını gördüm açıkçası. bazı şeyler lafta komik olabilir ama görüntüde hiç de komik olmayabilir. bir de üstüne ciddi kostüm, efekt falan komik oluyor açıkçası. sonra bu 9 milyon dolara da inanmıyorum. bir tane dinazora mı verdiniz be o parayı...