A.R.O.G.

1.063 Kullanıcı yorumları

azmanefendi
azmanefendi

5 Ocak 2009 tarihinde eklendi
bir filmin reklamı aylardır sürekli yapılırsa,beklenti de son derece büyük oluyor..1 saniye susmadan 2 saat boyunca gülmeliyiz gibi bi moda giriyoruz..filmi çeken cem yılmaz olmasaydı,bu kadar reklamı yapılmasaydı,çok güzel bir film derdim..ama bu kadar beklenti ile gidilince,vasatı aşmayan bi film diyebiliyorum ancak..
gank-06
gank-06

10 Aralık 2008 tarihinde eklendi
filmi izledım açıkcası şoıkm oldum niye derseniz cem yılmazdan böyle bir film beklemiyordum çok saçma olmuş bence uyan cem yılmaz uyan boynuzlar seni çoktan geçti bile
bluesam85
bluesam85

8 Aralık 2008 tarihinde eklendi
Yüksek Beklenti İçinde Gidilmediğinde...Cem Yılmazın Stand-up Gösterisi Değilde Sinema Filmi Olduğunu Bilerek Vede En Önemlisi Her Küfre Gülen Ülkemizde Küfür Olmandanda Güldürülebileceğinin Göstergesi Olanı Görmek İçin Gidilebilcek İçerik Ve Kurgu Açısından Çok İ Gülmekten Ölmeyi Bekleyenler İçin Zayıf Bi Film...Filmi Beğenmeyenler Hayatında Küfürsüz Hiçbişeye Gülemeyenlerdir..Belden Aşağı Olmadan Bu İşi Daha İ Yapabilcek Biri Varsa Onu Ortaya Sunun Cem Yılmaz İsmini Telafuz Etmeden Önce....
dev-cerkez
dev-cerkez

8 Aralık 2008 tarihinde eklendi
filmden henüz geldim ve hemen yorum yapma ihtiyacı duydum.asla büyük bi beklenti içerisinde olmayın.cem yılmaza hiç yakışmayan ortalama bi film.
perfectboy80
perfectboy80

13 Aralık 2008 tarihinde eklendi
öncelikle bu film e kötü diyenler bidaha film filan izlemesin..cmylmz bu ülkedeki en iyi komedyendir..ayrıca bu film gora danda çok iyi olmuş..tebrikler cem yılmaz..
bentimucin
bentimucin

Tek kelimeyle süperdi.
grafixci
grafixci

7 Aralık 2008 tarihinde eklendi
cem yılmazın belliki yapacağı en iyi iş stan-up. goranın yarısı bile olmayacak bu ikinci filmde o kadar basit espriler varki çocuklar için ideal bi film olmuş (Zaten filmde en çok gülen çocuklardı). 3-4 espri dışında çok kaliteli bişey beklemeyin. aldığı oyun yarısını bile haketmiyo
zagor69
zagor69

12 Aralık 2008 tarihinde eklendi
offffff.resmen uyudum.gerçi ben uyumadım ama yanımda bir bayan vardı vallahi billahi uyudu..sinemada gülen sayılıydı. kemal sunal ın filmlerini 100 kere izledim yine gülerim..ama bu film sıkıcı ötesi.bence gitmeyin.açın trt 1 i komedi dükkanını ,komediyi doya doya bedava yaşayın
bobo602
bobo602

18 Ocak 2009 tarihinde eklendi
bence bu film çok güzel.izledim beğendim.a.r.o.g. goradan daha güzel
nurullahyurtsever
nurullahyurtsever

9 Aralık 2008 tarihinde eklendi
Adama kufrsz kufursuz dediler kufursuz yapilabilcek en iyisini yapti 12 ytl weriosam cok ii bi komedi beklerim dio haytinda kac tane bundan daha ii bi komedi izledin sinemada
efsanezek
efsanezek

2 Ocak 2009 tarihinde eklendi
arkadaslar bu kadar kotumser olmayalım..fılm bu kadar olumsuz elstrıyi haketmıyor bence
popscene
popscene

21 Kasım 2008 tarihinde eklendi
bence gerçektende komik bu film sekiz milyon dolara çok aşırı büyük bir bütçe deniyo.titanic bile ilk yapıldığında şimdinin sekiz milyon doları etmezdi bütçesi ekonomik kriz yoktu bu kadar..
alpacino-71
alpacino-71

kim ne derse desn film çok güsel 10 üzerinden 10 var mı daha ötesi
ultraslanlim
ultraslanlim

20 Aralık 2008 tarihinde eklendi
ben bu kadar komik olmayan bir filimi ilk defa görüyorum cem yılmaz komedi diye gitmiştim ama hayal kırıklıgı yaşadım yaw filimde komik sahne yok zaten filmin çogunuda futbol karşılaşmasına ayırmışlar nerde gora nerde arog
burhanisalci
burhanisalci

9 Aralık 2008 tarihinde eklendi
bu nasıl bir film recep ivedik 10 kat daha iyi bir komedi filmi yakşmadı cem yılmaza şaşkınım bu muydu aylardır reklam yapan film tamamen ticari amaç güden bir film yazık fragmandan kazanmıştır masrafları