A.R.O.G.

1.063 Kullanıcı yorumları

alpyigitargan
alpyigitargan

5 Aralık 2008 tarihinde eklendi
Goraya benzeyecekse almayayım.Arog falan geçelim bunları bir hokkabaz daha yapsın cem yılmaz.Gerçek zeka parıltıları orda...
playguy
playguy

10 Aralık 2008 tarihinde eklendi
Bu bütçeye böyle saçma sapan bir film çekmiş gerçekten yazık..2-3 espiri dışında film vasatın altı.Artık yeni bir şeyler üretelim..
denizlilileo
denizlilileo

15 Aralık 2008 tarihinde eklendi
yemin ederim inanmıyorum. bu filmi muro ile kıyaslayanlar bile var. adamlar iğrenç bir dizide kullanılan tek bir cümle için film yaptılar ve arog ile kıyaslıyorlar. söz konusu diziden türemiş bir film olduğu için muroyu sinemada izlemeyeceğim. arog u ise beğenenlerin değil beğenmeyenlerin tekrar izlemelerini tavsiye ediyorum. ilk seyredişlerinde kaçırdıkları esprileri yakalayabilmeleri için...
emre-emiroglu
emre-emiroglu

12 Aralık 2008 tarihinde eklendi
Ya Allah aşkına söyleyin en son ne zaman güzel bi yerli yapım izlediniz?? Ben şahsen kendi adıma hiçbir Türk filmini sinemada izlemiyorum.Çünkü parama acıyorum.Bizim ülkede amerikaya gidip gelen kendini oyuncu sanıyo,yönetmen sanıyo gerçekten acıyorum hepsine.Bir elin parmaklarını geçmez bu ülkede oyuncu ve yönetmen sayısı..Dikkat ederseniz çektiğimiz filmler ya komedi ya da duygusal..Başka yok..Çünkü kapasite yok..:)
bsn02
bsn02

14 Aralık 2008 tarihinde eklendi
bayramda uzuuun sinema kuyruğundan sonra arog a girebildik.eşimle hayal kırıklığına uğradık.berbat bir film değildi ama güzelde değildi.ben gorada daha çok gülmüştüm.açıkcası param boşa gitti diye düşünüyorum.
king-sauron
king-sauron

8 Aralık 2008 tarihinde eklendi
cem yılmaz ı cok seven biri olarak sunu soyluyorum...cem abi senden arog,gora gibi filmler değil,herşey çok güzel olacak ve hokkabaz tarzı filmler bekliyoruz..inşallah bi daha ki projen dram-komedi tarzıdır..çünkü sana çok yakışıyor..
savaspolatt
savaspolatt

6 Aralık 2008 tarihinde eklendi
Ben hiç beğenmedim.Gora daha güzeldi.
Zaman kaybı!
sltrkc
sltrkc

30 Aralık 2008 tarihinde eklendi
hakikaten vasatın üzerine çıkamıyor. büyük hayal kırıklığı... isim cem yılmaz olunca çok yüksek bir beklentiyle gidiliyor filme. umduğumu (gülmek-kahkaha atmak) maalesef bulamadım. halen trnin en zeki adamı olduğunu düşünüyorum...
denizbrt
denizbrt

8 Aralık 2008 tarihinde eklendi
arkadaşım hem vasat diosun hemde 10 üzerinden 7 diosun nasıl bir çelişkidir bu anlamadım ben yaa
yeliz-gunes
yeliz-gunes

8 Aralık 2008 tarihinde eklendi
bir kaç sahne dışında pek güzel bir şey bulamadım filmden.birde arif maymunların yanından ayrılırken siyah kapı gibi birşey geldi onu çözemedim.daha güzel bir film bekliyordum.çogu insanın sadece meraktan gittigine inanıyorum işte bu yüzden gişe rekorları kırıyorlar:)neyse bir nebzede gülürdü beni.
akin-kawlak
akin-kawlak

19 Aralık 2008 tarihinde eklendi
bir kmomedi filmi için hemde CEM yılmaz filmi için çok komik değildi.Sosyal mesaj adı altında çekilmiş izlenimi veriyor.İnsanlar filme özellikle de CEM yılmaz hayranları beklentili gittikleri için yetersiz kalıyor.Fakat bu filmin kötü olduğu anlamına gelmez.Kısaca seviyeli, ailece izlenebilecek,küçüklere iyi örnekler verebilen bir film
harunerbil
harunerbil

23 Ocak 2009 tarihinde eklendi
Film aslında tüm Türk halkı tarafından beğenebilir di ama Cem Yılmazın aylar önce başladığı reklamları sayesinde halk karşısında Oskarlık bir film bekledi. Filmde orta şeker çıkınca sonuç bu oldu.
tiesto364
tiesto364

13 Aralık 2008 tarihinde eklendi
Bence Güzeldi.Bu İşi Cem yılmazdan İyi Yapan
Yok Bence..
elmorad23
elmorad23

17 Aralık 2008 tarihinde eklendi
sinemada ilk gün izledim ve büyük bir hayal kırıklığıyla filmden çıktım 4 5 yer harici gülemedim gora da çok gülmüştüm bundada bekliyordum ama olmadı konusuda çok saçmaydı tavsiye etmiyorum kesinlikle 10/1
gittingidelibebek
gittingidelibebek

1 Ocak 2009 tarihinde eklendi
sinemada izlemiş olmak talihsizlikti.