jeo-ipek
8 Aralık 2008 tarihinde eklendi
Cem Yılmaz denildiğinde bol espirili bir filmdir diye düşünmüştüm ama daha ziyade fantastik ağırlıklı macera filmi olmuş. Kasvetli fantastik filmler yerine neşeli bir film izlediğinizi düşünün aynen öyle. Komedi filmi diye gittiğimde biraz hayal kırıklığı oldu o açıdan. Verdiğiniz paraya değdi değmedi o tartışılır ama görsel açıdan şölen denilecek bir film olmuş. Yani sinemada bir film izlenecekse bence bu şekilde olmalı yoksa öbür türlüsü zaten Stand Upa giriyor ve onun için sinemaya gitmeye gerek yok bence.
gülme umuduyla gidenler çok fazla güleceklerini düşünmesinler yakalayana ince espiriler var. daha çok mesaj içerikli bir film gibi. eğer çok merak etmiyorsanız televizyonda gösterilmesini bekleyin derimmm...
bir filme karşı yorumunuz beklentinize bağlıdır.bende beklentiyle gittiğim için umduğum gibi değildi.G.O.R.A. çok çok daha güzeldi.ama görsel açıdan çok zengindi. o konuda hiç masraftan kaçılmamış belli. G.O.R.A. dan sonra ancak 6/10 alabilir.
GORadaki gibi kahka atmasanızda, eğlendiren bir film olmuş. Fakat sinemanın cıkısında cogu ınsanın hayal kırıklıgı yasadıgını gorebılıyorsunuz. Büyük beklentilerle gitmemek lazım.7/10
Cem Yılmaz filmlerinde fikirler şahane , ancak filmi parçalara ayırdığımızda birkaç inanılmaz hatayı görüp ona göre karar vermek lazım. İyi niyetli , özünde komik olmayı beceren , kimi nefis espriyle güldüren filmler bunlar. Orta halli de olsa sinemada izlenmeli
cem yılmaz işinin ustası olduğunu kanıtlıyor yaptığı her filmiyle... çok eğlendim ve güzel vakit geçirdim uzun olmasına rağmen hiç sıkmadı esprilerin yanında kostümler ve müzikler de çok güzel seçilmişti gülmek için gidenler umduğunu bulacaktır izlenmeyi hak eden bir film
açıkçası film beklentimin biraz altında kaldı. goranın devamı olacak diye onunla bağlantılı ele aldım ben ve bence goradan daha başarılı bir film değil. gorada daha çok eğlendiğimi düşünüyorum. eğlenceyi bir kenara bırakırsak, filmde dikkatimi çeken şey birçok yere gönderme yapılmış olmasıydı. göndermeler yerinde ve çarpıcıydı. fakat göndermeleri fark ettirmeden yapsaydı daha çok işe yarardı diye düşünüyorum. biraz didaktik kaçmış bu film. ve bence bir komedi filminin didaktik ele alınması filmi asıl işi komediden uzaklaştırmış.bununla birlikte, filmde dikkatimi çeken önemli bir şey de teknik unsurları. gerçekten çok başarılı çekimler, efektler vs.Son olarak eleştireceğim önemli bir taraf da, jeneriği çok beğenirken, bir o kadar da gözümüze sokulan markalardan hoşlanmamış olmam. bütün jenerik reklam tadında... neyse eleştirilecek yanları tabii ki olmalı bir filmin, hiçbir film kusursuz değildir sonuçta:) ama gidin görün, kendi eleştirinizi kendiniz yapın:) ben 7 veriyorum bu filme.
Öncelikle emekleri için tebrik ediyorum ama-aması gelecek- yine de çok keyif aldığımı söyleyemeyeceğim.zor yer bulduk,insanlar her şeye kahkalarla gülüyorlar anlayamadım.espirilere çok soğuk bakarak izledim bir iki sırıtarak.güldüğüm yerler oldu aman aman değil ama.keyifli bir gününüzde gidin.eğlenirsiniz =)
şu ana kadar yapılmış en iyi türk filmi artık bu filmle diğer o saçma sapan filmleri(recep ivedik,muro) karşılaştıran sinemadan anlamıyo demektir artık neye gülceğimi şaşırdım gerçekten çok komikti ve çok güzeldi küfür felanda yoktu op kadar güzel ince espiriler vardıki insanın gülmemesi zor
Belirli bir emek verilmiş elbette filme. Ancak sırf emek verildi diye muhteşem film, harika film demek yanlış olur.Bir kere filmin konusu biraz kopuk geldi bana, enteresan atlamalar oluyordu, spoiler olmasın diye yazmıyorum. İnce espriler, hoş göndermeler filmi kurtarmış diye düşünüyorum.Gitseniz de gitmeseniz de değişen birşey yok. 6/10
benim için filmin en büyük artısı küfürlü konuşmaların ön planda olmamasıydı..film için süperdi diyemem ama insanı gülümseten espirilerde yok değildi..ve goradan daha başarılı bir film olduğu kesin..
RRRrrr filmin alıntı yerleri çoktu örneğin futbol sahnesi RRRrrr da geyikbol diye bişi var dinozorla konuşma sahnesi aynı iki düşman kabilenin çocukları aşık oluyorlar bu aynı tek fark RRRrrr da iki ayrı kabile var temizler ve kirliler temizler şampuanı icat ediyorlar ve kirlilerde bu formülü öğrenmeye çalışıyorlar çekişme bu yüzden tabi bunlar tesadüfmüdür yoksa alıntımı bilemem ama genede yaratıcı ve süper bir film
illa küfür kullanarak insanları güldürme düşüncesini kaldırdığı bir film olmuş. peki iyimi olmuş? hayır. çünkü bu tarzda filmlerin üstüne biraz küfür serpiştirmek gerekiyor. :D