Duygu Çoban
16 Aralık 2008 tarihinde eklendi
Gora kadar gülemedim maalesefÇok ciddi bir emek var ancak beklenilenin altında bir film Gora ve Hokkabazdan sonra hayal kırıklığına uğradım. Filmde 2-3 sahne güzeldi gerisi olağan bir şekilde devam ediyor.10/6 verebildim
Bir GORA kalitesine yaklaşamayan devam filmi oldu sadece.Evet komik ve eğlenceli ama çok sıkan bölümler var. Herkesin söylediği maç sahnesi çok sıkıcı. Bir maç sahnesi ancak bu kadar sıkıcı olabilir. İlk film bu tarz olup devamında Gora kalitesinde olsa beklentiler daha büyük olmazdı.
AROG ilk film GORA ikinci film olsaydı AROG'a da GORA kadar gülünebilirdi. Fakat GORA ile beraber çıta çok yükseldiği için AROG'un beklentiyi karşılayamadığını düşünüyorum. Yine de sağlam espriler yok muydu? Tabi ki vardı.
filme ne berbat derim de mükemmel arada bazı espiriler gerçekten çok güzel ama olay cmylmz olunca insan daha dolu dolu bişi bekliyor.. beklentilerimi tam anlamıyla karşılayamadı bazı sahnelerde de sıkılmadım değil ama yinede gidilip izlenmeye değer 10/6,5-7
Goraya göre kendini geliştirmişti güzel şakalar da vardı derken cem yılmaz sonlara doğru bir maymun sahnesi katmış yav yaşlı kadına yuz vermiyon sonra maymunla el ele gidiyon Allah aşkına neyse paralel evrende zaman algısı hesabıda çok boşlukta kaldi filmin başinda mevsim değişti 5 dakika geçmedigini soyluyorsun maça girip çıktığında yarım saat geçmiş oluyor atma ziyaa
Vasat bir film ama göndermeleri gerçekten hoş, bir kere bu filmde küfür yok ki, Ada küfür var diyen herkese küfür gibi bir gönderme yaptı film içerisinde. Aynı kişiler bu filme kötü diyecek komik değil diyecek ama bu filmde küfür olsaydı 4 kat fazla gülerdi herkes. Onun dışında filmin birinci kısmı gerçekten çok kötüydü ikinci bölümde toparladı biraz. 6 puan veriyorum. Ama küfür olsaydı çok daha komik olacağını bende kabul ediyorum.
Valla futbol sahnesi dışında filmin başındaki Taksi durdurma sahnesi gibi şeyler yapsa çok daha komik olurdu bence. Ama yinede Cem Yılmaz sonuçta, çok güzel bir film yapmış. Ellerine sağlık.
Bence fena bir film değildi, yalnız büyük beklentilerle gitmeyin hayal kırıklığına uğrayabilirsiniz..Kahkahayla gülmedim ama tebessüm ettiğim çok sahne oldu..İzlenebilir..
film beni sarmadı birkaç sahne hariç gülemedim,fakat bu tarz filmde de cem yılmazdan çok şey beklememeliyiz.sinema filmi farklı olmalı...(ayrıca GOra daha iyi idi)10 üzerinden 6
Goradan bir farkı yok demek daha doğru olur. Filimden çok tek kişilik gösteri gibi; diğer karakterler ve mekan, kahramanımız zorla espiri patlatsın diye emaneten koyulmuş. Oyunculuklarda da zevk yok!