A.R.O.G.

1.063 Kullanıcı yorumları

Duygu Çoban
Duygu Çoban

16 Aralık 2008 tarihinde eklendi
Gora kadar gülemedim maalesefÇok ciddi bir emek var ancak beklenilenin altında bir film Gora ve Hokkabazdan sonra hayal kırıklığına uğradım. Filmde 2-3 sahne güzeldi gerisi olağan bir şekilde devam ediyor.10/6 verebildim
ahmetkenan3
ahmetkenan3

12 Aralık 2008 tarihinde eklendi
fılm fena degıldı komedı olarak bakarsanız fılme 1 verırsınız ondan hıc bı turde degerlendırmeden ızleyın o zaman fena bı fılm degıl 7/10
Furkan Y.
Furkan Y.

26 Kasım 2014 tarihinde eklendi
Bir GORA kalitesine yaklaşamayan devam filmi oldu sadece.Evet komik ve eğlenceli ama çok sıkan bölümler var. Herkesin söylediği maç sahnesi çok sıkıcı. Bir maç sahnesi ancak bu kadar sıkıcı olabilir. İlk film bu tarz olup devamında Gora kalitesinde olsa beklentiler daha büyük olmazdı.
kubbb-2
kubbb-2

17 Şubat 2009 tarihinde eklendi
bence çok güzel bir film.recep ivedikten daha güzel olduğu kesinn...10/10
Mediirs
Mediirs

10 Temmuz 2020 tarihinde eklendi
AROG ilk film GORA ikinci film olsaydı AROG'a da GORA kadar gülünebilirdi. Fakat GORA ile beraber çıta çok yükseldiği için AROG'un beklentiyi karşılayamadığını düşünüyorum. Yine de sağlam espriler yok muydu? Tabi ki vardı.
merteygi
merteygi

6 Aralık 2008 tarihinde eklendi
filme ne berbat derim de mükemmel
arada bazı espiriler gerçekten çok güzel ama olay cmylmz olunca insan daha dolu dolu bişi bekliyor..
beklentilerimi tam anlamıyla karşılayamadı
bazı sahnelerde de sıkılmadım değil ama yinede gidilip izlenmeye değer 10/6,5-7
Ismail G
Ismail G

30 Nisan 2026 tarihinde eklendi
Goraya göre kendini geliştirmişti güzel şakalar da vardı derken cem yılmaz sonlara doğru bir maymun sahnesi katmış yav yaşlı kadına yuz vermiyon sonra maymunla el ele gidiyon Allah aşkına neyse paralel evrende zaman algısı hesabıda çok boşlukta kaldi filmin başinda mevsim değişti 5 dakika geçmedigini soyluyorsun maça girip çıktığında yarım saat geçmiş oluyor atma ziyaa
otrivine
otrivine

5 Aralık 2008 tarihinde eklendi
küfürsüz komedi de olabiliyormuş..beğenmeyen insanların çoğunluğu küfür olmadığı için gülecek bir şey bulamayanlar olacaktır.güzel bir film olmuş..
umut-kahya
umut-kahya

7 Aralık 2008 tarihinde eklendi
Vasat bir film ama göndermeleri gerçekten hoş, bir kere bu filmde küfür yok ki, Ada küfür var diyen herkese küfür gibi bir gönderme yaptı film içerisinde. Aynı kişiler bu filme kötü diyecek komik değil diyecek ama bu filmde küfür olsaydı 4 kat fazla gülerdi herkes.
Onun dışında filmin birinci kısmı gerçekten çok kötüydü ikinci bölümde toparladı biraz. 6 puan veriyorum. Ama küfür olsaydı çok daha komik olacağını bende kabul ediyorum.
fatih-2007
fatih-2007

6 Aralık 2008 tarihinde eklendi
Valla futbol sahnesi dışında filmin başındaki Taksi durdurma sahnesi gibi şeyler yapsa çok daha komik olurdu bence. Ama yinede Cem Yılmaz sonuçta, çok güzel bir film yapmış. Ellerine sağlık.
cenkmutlu
cenkmutlu

10 Aralık 2008 tarihinde eklendi
Bence fena bir film değildi, yalnız büyük beklentilerle gitmeyin hayal kırıklığına uğrayabilirsiniz..Kahkahayla gülmedim ama tebessüm ettiğim çok sahne oldu..İzlenebilir..
sonerdkc07
sonerdkc07

7 Aralık 2008 tarihinde eklendi
film beni sarmadı birkaç sahne hariç gülemedim,fakat bu tarz filmde de cem yılmazdan çok şey beklememeliyiz.sinema filmi farklı olmalı...(ayrıca GOra daha iyi idi)10 üzerinden 6
patron-US-
patron-US-

11 Ocak 2009 tarihinde eklendi
Goradan bir farkı yok demek daha doğru olur. Filimden çok tek kişilik gösteri gibi; diğer karakterler ve mekan, kahramanımız zorla espiri patlatsın diye emaneten koyulmuş. Oyunculuklarda da zevk yok!
nefiseelbir
nefiseelbir

7 Aralık 2008 tarihinde eklendi
filmin ikinci yarısının tamamı futbol sahnesiydi. komik bi filmdi ama milletin dediği gibi karnınıza kramp girecek kadar da değildi. 7/10
aysan86
aysan86

10 Aralık 2008 tarihinde eklendi
Baya masraf yapılmış ve emek harcanmış bir filmdi ama espri ve konu olarak çok yetersizdi...