A.R.O.G.

1.063 Kullanıcı yorumları

M-XXXimum
M-XXXimum

16 Aralık 2008 tarihinde eklendi
İlk yarının sonlarında sıkıntı verdi. 2.yarının da tek tutar tarafı futboldu. Bundan zevk alan olduysa lütfen: http://beyazperde.mynet.com/film.asp'id=1776&kat=arama bulup izlesin. Diğer filmlerle karşılaştırmak yanlış olur ama gerçekten bir komedi filmi için vasattı.Bir çok klasikten esinlenmesi güzel ama bu filmi sevecek insanlar esinlenilen filmleri muhtemelen seyretmemişlerdir. 6/10
iatros
iatros

15 Aralık 2008 tarihinde eklendi
Büyük beklentilerle gittim ben de.Ancak film genel olarak sıkıcıydı.Arada bir çok güldüğüm oldu ancak bu sahneler dışında bunaldım.Hatta maç sahnesinde 2-3 kere dalmışım.Uyudum o derece yani.
hakan07
hakan07

5 Aralık 2008 tarihinde eklendi
filmi sabah erkenden gidip izledim ama pek beğenmedim diyebilirim.bazı yerler sıkıcı geldi bana.ama çok komik yerleri vardı.bazı yerlerde bütün salon kahkahalara boğuldu inkar edemem :)ben güldürdügü için 6/10.
alisoydan2000
alisoydan2000

9 Aralık 2008 tarihinde eklendi
Türkiye standartlarının üstünde bir komedi!
ihracfazlasi
ihracfazlasi

13 Aralık 2008 tarihinde eklendi
gülmedim diyemem güldüm ama g.o.r.a daki gibi kopamadım. ben 6 puan verdim. belki de çok şey bekliyordum. aynı hayal kırıklığını kurtlar vadisi ırak tada yaşamıştım. bundan sonra beklentim olmayacak filmden. yine de cem yılmaz tabi. gidin veya gitmeyin diyemem. merak işidir.
wolverine12
wolverine12

17 Aralık 2008 tarihinde eklendi
Espiriler iyi di ama bence bir iki kere izlenirse daha güzel anlaşılı espirileri ben beğendim cem yılmazı artık tanıdık gora, hokkabaz dan o yüzden fazla kötü eleştiriyi hak ettmiyor bence
Bulent Sahin
Bulent Sahin

19 Haziran 2009 tarihinde eklendi
Beklediğim kadar iyi çıkmadı açıkçası. Dekor ve sahneler için özenildiği doğru, ancak konu zayıf kalmış gibi.
5-salon
5-salon

15 Aralık 2008 tarihinde eklendi
"Cem Yılmaz neylerse güzel eyler." diyenlerdenim ama Arog filmine önyargısız gitmeme rağmen ilk anda filme çok ısınamadım.Türk sinemasına göre ışık,renk,efek,görüntü ve animasyonlar açısından çok ilerde olmasına rağmen senaryo aksaklığı ve komedi beklentisinin yapılan reklamlar dolayısıyla yüksek olması filme adaptasyonu zorlaştırıyor.Yinede Arog filminin film üzerine düşündükçe sevilecek filmlerden olduğu kanısındayım.Umarım devamı çekilmez ve böyle tadında kalır.Çünkü Arif sempatikliğini yitirmeye başladı bana göre.Yinede gidilmeli,görülmeli ve artık kendini tekrarlayan Hollywooda olan bilinçsiz hayranlığa ara verilmeli.
ismail7172
ismail7172

17 Aralık 2008 tarihinde eklendi
gora kadar değil malesef cmylmz bu film de kendini biraz basitleştirmiş kötü değil iyi de değil belkide çok fazla bir beklenti içerisine girdim ondandır 10/7 derim...
sivzar
sivzar

30 Mart 2009 tarihinde eklendi
Arog bir sinema filmi olarak başarılı.Teknik yapısı,görselliği,senaryosu iyi.Cem Yılmaz belliki filme oldukça kafa yormuş ve üstünde titizlikle çalışmış.Bu açıdan kendisini tebrik etmek lazım.Ama maalesef filmi yeterince güldürmüyor.Zaten herkes de bu noktayı eleştiriyor.Benim bir eleştirim de Cem Yılmazın kendisine.Neden üstünde bu kadar titizlikle çalışılmış bir filmi sadece Arif karakterinin üstüne kurmuş,diğer karakterlerin filmde hiçbir ağırlığı olmadığı gibi Cem Yılmazın kendi yan karakterleri de filmde yok.Bence bu da filmin başarısını etkiliyor.Filmde katıla katıla gülmemekle beraber yine de filmi izlerken eğlendim.10/6
cecily-2
cecily-2

14 Aralık 2008 tarihinde eklendi
Beklentilerimi karşılamadı ve G.O.R.A. kadar iyi değildi.Filmin birinci yarısı oldukça sıkıcı ve monotondu.Ancak ikinci yarı filmi berbat olmaktan kurtarıyor fakat ne yazık ki vasat bir filmden öteye gidilemiyor.Cem Yılmazdan en kısa zamanda bu filmin telafisini bekliyoruz...
murtega23
murtega23

8 Aralık 2008 tarihinde eklendi
filme merakla gittim ama G.O.R.Adan iyi değildi. Görselliği verilmek istenen ortam yerinde olmasına rağmen özellikle ilk bölümde neredeyse hiç gülmedim. İkinci bölüm toparlamaya çalışsada olmamış bence. Reklamları göstermekten sağolsun film yapmayı unutmuş Cem Yılmaz o kadar da fanatiği olmama rağmen benden geçer not alamadı. Fazla gülücez diye heveslenmeyin
periyost
periyost

11 Aralık 2008 tarihinde eklendi
şurası kesin ki GORa çok daha kurgulu ve espiritüeldi; AROg sadece kelime olarak GORa nın tersi değil!notum 5,5.
asisto
asisto

6 Aralık 2008 tarihinde eklendi
Beklentilerinizi çok yüksek tutmamanızı öneririm. İlk yarısında sıkıcıydı, ama 2. yarısı biraz daha iyiydi. Birkaç sıkı esprisi var;fakat Cem Yılmazdan çok daha iyisini beklerdim.Sinemada izlenebilir fakat evde de izleseniz bişey kaybetmezsiniz.
gs-cakar
gs-cakar

5 Haziran 2009 tarihinde eklendi
Gora kadar iyi değil ama idare eder.