A.R.O.G.

1.063 Kullanıcı yorumları

hkipriksiz
hkipriksiz

10 Aralık 2008 tarihinde eklendi
bence gaytgüzeldi sadece sonu saçma bitti herkezin izlemesini tavsiye ederim
bravo cem yılmazzzzzzzzzzzzzzzzzzz
alityildiz
alityildiz

10 Aralık 2008 tarihinde eklendi
hll olsun diyorum cem yılmaz kendini aşmış filmde herşeye değinio tabi anlaya bilenlere...anlıyamıyanlarada yazık 2 3 4 kez daha izlesinlr bence...gerçekten güzel bi film...
y-sanat
y-sanat

10 Aralık 2008 tarihinde eklendi
dün akşam filmi seyrettim ve inanın bu begenmeyen arakadaşlara şaşıyorum yaa çok güzeldi film çok kaliteli espriler yengeç dansları yaa süper
milyon-da-bir
milyon-da-bir

10 Aralık 2008 tarihinde eklendi
dünya çapında düşünürsek, yapılan ince espriler bizler için iyi ancak dışarıdan (dünya izleyisinden) iyi bir puan almaz.diğer yandan hiç şüphesiz fazla beklentim vardı aslında filmden.bu da benim ve diğerlerinin fazla beklentili olmasındandır filmi beğenmediğimiz.ancak diğer yerli filmleri izledim ve izlemeye devam ediyorum.şuan en iyi gösterimde olan komedi filmi, az konulu ve eğitici olmasada arogdur.syn cem yılmaz bunları dikkate alacağını ve dünya çapında bir komedi sahnesine imza atacağını merakla bekleyeceğim.tbrklr cem yılmaz ve ekibi.saygılar.
qeweze-05
qeweze-05

11 Aralık 2008 tarihinde eklendi
bende dün izledim çok güseldi bence her kişiye uygun bi film olmuş küfür içermioda cem yılmaza tşk böle güsel bi çelışma içn
erkangun
erkangun

11 Aralık 2008 tarihinde eklendi
filmi beğenmeyen arkadaşlar eğer bu film amerikan filmi olsaydı hemen süper harika diyeceklerdi. gerçekten anlamıyorum nasıl berbat çok kötü diyebiliyorsunuz. bu bir cmylmz stand-up gösterisi değil. bir filmde her dakika gülünecek diye bir şart da yoktur ayrıca.. son söz olarak da daha iyisi yapılana kadar en iyisi budur...
revo977
revo977

13 Aralık 2008 tarihinde eklendi
bişi söylemeyi unuttum arkadaşlar. cem yılmazın bu serisi bana rahmetli sadri alışığın turist ömerini hatırlatıyor. cem yılmazın sadri alışığı beğendiğini duymuştum bence etkilenme var ve güzel de oluyor. sadri alışığı özlemişiz... ( recep ivedik te kemal sunal boşluğunu doldurabilir bence )
mehmetcesur111111
mehmetcesur111111

13 Aralık 2008 tarihinde eklendi
cok güzel abi devamı vardır kesin
hndgnr83
hndgnr83

17 Aralık 2008 tarihinde eklendi
filme bayıldım bnce süperdi herkesin gitmesini öneririm çok güldüm inş devamı olurr.
zekoliko
zekoliko

26 Aralık 2008 tarihinde eklendi
Bu filmde gülmedim diyenlere daha önce hiç güldünüz mü? demek istiyorum.Her sahnesinde ayrı bir komiklik var.10 üzerinden 9 veriyorum
dengesiz-facia
dengesiz-facia

31 Aralık 2008 tarihinde eklendi
nedir bir filmi "iyi" yapan kriterler
bol bol küfür mü, belden aşağı yapılan espiriler mi, argo kelimeler mi, toplum içinde karşılaştığımız alt tabaka olarak gördüğümüz kişilerin karikatürize edildiği karakterleri barındırışı mı?
bu filmde senaryonun, kurgunun, karakterlerin, ışığın, görüntünün, kostümün, görsel efektlerin,... yani bir filmin temel dayanaklarının zayıflığından veya yetersizliğinden bahsedebilmeliyiz. asıl kriterler bunlar olmalı.
bu film bir absürt tür. komedi unsuru daha sonra gelmektedir. bana göre türk sinemasında yeni bir çığır açacak bir filmdir. evet eleştiri yapacağız ancak bunlar yapıcı olmalı ki türk sineması ilerleyebilsin.
maplegolas
maplegolas

11 Ocak 2009 tarihinde eklendi
film çok güzel di eleştrilere aldanmayın izlenmesi gereken bir film...10/8
zeynom-2008
zeynom-2008

17 Ocak 2009 tarihinde eklendi
Ben arkadaslara katılmıyorum.Sonuçta emek verilmiş ve komik.Beyenmeyenlerde haksızlık yapıoyor hem o kadar kişiyi güldürmek çok kolay değil.Ben ilk gördüğüm dakikadan gülmeye başladım herkes bir daha düşünp yazsın lütfen
zombie_wrc
zombie_wrc

23 Mayıs 2009 tarihinde eklendi
güzel filmdi :)
halmanli
halmanli

1 Kasım 2010 tarihinde eklendi
Defalarca izlenip gülünecek tek komedimiz