A.R.O.G.

1.063 Kullanıcı yorumları

sinema
1 ziyaretçi
11 Aralık 2008 tarihinde eklendi
öncelikle sunu söylemek istiyorum ki bu 'cem yilmaz küfür ediyor arkadas' diyen kisiler sonunda cem yilmazi biktirdi belliki adam tek kelime küfür etmeden genede müthis güldürdü ama küfürsüz de olmadi bu bariz ortadaydi..cok yapmacik kacti bazi yerlerde konusmalar..ama genelinde konu ve oyunculuk özellikle cekim kalitesi süperdi son sahneye bakilirsa ben R.O.G.A adinda 3. bir film bekliyorum dogrusu...saygilar
shiny-depp
shiny-depp

2 Mart 2009 tarihinde eklendi
bence bu filmde cem yılmaz küfürsüz de güldürmüş.açıkçası ben çok beğendim.ama sinema kültürü gerektiren espriler vardı onlarda salonda sadece ben güldüm.mesela toprakla uğraşırken hayalet gibi geldim de mi? espirisi muhteşemdi. salonda birtek ben ve annem güldü.fıskiyenin medeniyet simgesi oluşu da çok ince bir zeka ürünüydü.
ama bu filmde toplumumuzun küfüre güldüğünü anladım.maymun sahnesinde bütün salon güldü nedense.
bir komedi filmi olarak çok güzeldi.beni güldürdü.bence 10 üzerinden 8
esat132
esat132

21 Mart 2009 tarihinde eklendi
Bu bir gerçek:A.R.O.Gta Recep İvedikte güleceğiniz kadar gülemezsiniz...Ancak başka bir gerçek daha var ki A.R.O.Gta filmden alacağınız haz (gererk konusu gerek espirileri)Recep İvedikte bulamazsınız...Bu yüzden ben A.R.O.Gu daha başarılı buldum...8/10
sestetik
sestetik

2 Aralık 2008 tarihinde eklendi
cem cem cem bir numara işte uzun zamandan sonra iyi bir komedi filmini
hakedioruz yawwww:)

Şampiyon belli 2. kim
deli-matematikci
deli-matematikci

4 Kasım 2008 tarihinde eklendi
Çok nankör bir meslek.. Espiriler aynı konu etrafında dolanıyo ve çok küfür var denilmiş.. Adam çok zeki, yaptığı işi izlerken resmen kafa karıştırıp kaç yerden olay bağlıyo. bu gibi zor işleri güldürüyle becerebilen başka bir insan gelmişmi onu söyleyin bana. Adamın yapabildiği dehşet derecede zor birşey ve senelerdir çöküş göstermeyen biri. Daha ne yapsın anlamış değilim. Ben bir Cem Yılmaz daha gelmez diyorum.. Azıcık saygı..
onurderby
onurderby

5 Aralık 2008 tarihinde eklendi
Bu adam sinemayıda kıvırdı arkadaşlar inanılmaz eğlendim insanın güzöne sokulan esprilerin yanısıra öyle ince espriler vardı ki onlar daha komikti bence G.O.R.Ayı gçemiş A.R.O.G kahkahalar attım:)
nevzatozmen-003
nevzatozmen-003

8 Aralık 2008 tarihinde eklendi
Ben hayatımda hiç bu kadar güldüğümü hatırlamıyorum... Tek kelimeyle kusursuz bir film olmuş. Çok ama çok emek harcanmış. Çok ince ve güzel espriler vardı. Kalitesiz espiri yoktu hepsi de belli bir düzeye hitap ediyordu. Arkadaşlar şiddetle tavsiye ediyorum paranızın kuruşuna kadar değer bu film. Özellikle futbol maçı sahnesi tam bir ölümdü. Yengeç dansı ve Rıdvan Dilmenin klasikleşen yorumu Gol olur... demesi mükemmeldi. Çok ince düşünülmüş hepsi. Teşekkürler Cem Yılmaz... 10 üzerinden 11 !...
berk-ucbucuk81
berk-ucbucuk81

2 Ocak 2009 tarihinde eklendi
fantastik / komedi turu bu kadar iyi yapilabirdi . espriler cok guzel ve zekiceydi . anlayana . . .
hbaris40
hbaris40

23 Aralık 2008 tarihinde eklendi
Cem Yılmaz ın sanatından hoşlanmayanlar bile türkiyeden böle bi film cıktığı için gurur duymalılar..herkez bi eleştirmen olmuş çıkmış...bu filmleri hollywood la karşılaştırmayın...herşeyden önce cem yılmazın eline ve aklına saygı ve sağlık :D..
forzagokhan
forzagokhan

5 Aralık 2008 tarihinde eklendi
Cem yılmaz yapmışsa izlenir.Fazla söze gerek yok.Espiriler çok hoş:):) helal olsun bu adama ;)
denizxsahin
denizxsahin

9 Aralık 2008 tarihinde eklendi
Çok güldüm mükemmeldi espiriler gırla dur durak bilmiyor
Pyramid-Head-2
Pyramid-Head-2

14 Ocak 2009 tarihinde eklendi
Film SüperKıskananlar Çatlasın Emi
nex-khan
nex-khan

31 Aralık 2008 tarihinde eklendi
Filme gitmeden evvel bircok yorum okudum ve bircok izleyici ile konusarak gittim. Cogunun filme cem yilmaz standup gosterisine gider gibi gittigini ve bir filme gittiklerini unuttuklari kanisina vararak gittim. Evet filme gittigimin bilinci ile gittim.Ustteki satirlari okuduysaniz, film icin hazirlanan yapay gundemin biraz farkina varmissinizdir benim gibi :)Filmde bircok konu ile dalga gecmis cem yilmaz. Ben hem esprilerini hemde gorselligini begendim. Gora da oldugu gibi amerikan sinemasi ve yesilcam ile dalga gecmis yine.Bazi sahneler ozellikle cok guzeldi.Film izlemek ve gulmek istiyorsaniz tercih edin. Ama giderken cem yilmazin standupci karakterini bir kenara koyarak gidin :)8/10
siyah-masal
siyah-masal

10 Aralık 2008 tarihinde eklendi
filmden cıktıgınızda gulmekten karnınızda agrılar hıssetmıyorsunuz evet ama oyle hos esprıler varkı bır anda kendınızı kahkaha atarken frenlemek zorunda hıssedıyorsunuz gercekten emek harcanmıs bır fılm ve ben mutsuz ayrılmadım fılmden gorayla kıyaslarsak bence arog bır adım onde
jonny-betul
jonny-betul

17 Aralık 2008 tarihinde eklendi
bnce çok güzel filmdii.. çok hoşuma gitti.güzel göndermeler yapmışlar.tekrar tekrar izlenicek bir film.herkes izlesin bncee.çook güzeldi