A.R.O.G.

1.063 Kullanıcı yorumları

osky89
osky89

5 Aralık 2008 tarihinde eklendi
muhteşem,harika,mükemmel,süperrrr!!!! :) inanılmaz kaliteli görüntüler var ve çok gerçekler. gurur duydum.oyuncular,müzikler tabiki senaryo ve dolasıyla espiriler :) şahaneydi! kimsede kaçırmasın bu filmi mutlaka ama mutlaka izlenmeli.
ozkanozfidan
ozkanozfidan

17 Aralık 2008 tarihinde eklendi
izlediğim en güzel türk filmleri arasında bence cem yılmaz harika iş çıkarmış espiriler süper hiç sıkılmadan gerçektende keyifle izledim filmi ama ikinci kez izlediğimde daha çok güldüm herkes 2iki kere izlemeli bence çünkü kaçan espriler ikincide daha kolay yakalanıyo gereksiz yorumlara aldanmayın bence süperrrrrrrrrr
alikara1994
alikara1994

14 Aralık 2008 tarihinde eklendi
bu filme; 7,6 az gelir.. çok ince espriler var, goradaki gibi küfürle güldürme çok az, olanlar da tam yerine oturmuş çok güzel espriler.. bu filme kötü yorum yapmadan önce filme harcanan emek ve filmin anlattığı ince içeriklere bakınız.. 7,6ya karşlık 10/10
ksk3535
ksk3535

9 Aralık 2008 tarihinde eklendi
film hakkında olumsuz yorumlar olucaktır ancak emege saygısızlık yapmayalım filmde cok ince espriler var ve küfürsüz ve bel altı espri yok bazı insanlar belki bu yüzden begenmemislerdir..ve cem yılmazın en iyi film ben cem yılmazın stand up sovunu izlerken bu kadar gülmemistim..filme cocuklarınızıda gönül rahatlıgıyla götürebilirsiniz..
gokhan-ozdem
gokhan-ozdem

12 Aralık 2008 tarihinde eklendi
Benim hoşuma giden bir filmdi. bana göre goradan daha güzel , güldüm ,eğlendim . tavsiye ederim.
kiranatli38
kiranatli38

17 Aralık 2008 tarihinde eklendi
Çok güzel bi film olmuş.Her konuda dokundurmalar var.herkesin gitmesini tavsiye ederim.
oziulu
oziulu

7 Aralık 2008 tarihinde eklendi
Sinema yorumcularının beğeneceği fakat Türk halkının beğenmeyeceği bir film ... bana göre mükemmel olmuş bütünüyle... Karanlık insanların cahil kafalarının anlamayacağı çok güzel bir başyapıt... Türkiye ye şimdilik fazla gelmiş bir film bence. Anlaşılması zaman alacak bir Klasik. bir Türk ün ewrenin herhangi bir yerindeki tutumu... Beynine sağlık Cem Yılmaz :) saygılar
sbrglmz
sbrglmz

12 Aralık 2008 tarihinde eklendi
K E S İ N L İ KLE receb ivedikle karşılaştırmayın A R O G u lütfen.öyle bi fark var ki aralarında arog bin basar geri döner bi daha bi basar:))
burakdlm
burakdlm

8 Aralık 2008 tarihinde eklendi
Mükemmel bir filmdi,kötü eleştiri yapan arkadaşlar recep ivedik gibi basit bişey bekliyolardı sanırım ama maalesef bu filmde emek var öle 1-2 ayda çekilmiş herkesin anlayacağı esprilerle dolu bi film değildi, harikaydı bence..
blue-scythe
blue-scythe

6 Şubat 2008 tarihinde eklendi
fragmanını sinemada gördm gora gibi olursaa güzel olur bncee...
sweet-semih
sweet-semih

6 Aralık 2008 tarihinde eklendi
5 aralıkta gittim izledim espirileri çok harikaydı tam kıvamında ama anlamsız bişey vardı pek heyacanlı hareketli değildi ama muttaka izleyim tavsiye ederim 10 üzerinden 9
thatsright
thatsright

9 Aralık 2008 tarihinde eklendi
Arkadaşlar Eğri Oturup Doğru Konuşalıp Hatta Eğride Oturmayalım Direk Ne Varsa Söyleyelim. Arog u Görçekten Gözlerimden Yaşları Silerek İzledim Artık Güüldüğümde Gözyaşları Akmaya Başlıyordu. Bu Film Gerçekten İnsanı Bitiriyo İsteyen Gitmesin Hani Nolur Ne Olmaz Kalp Krizi geçirmenizi isemem :) Film O Kadar Güzelki Sinemaya Bir Kere Giden Dahi Ayıp Eder :)) Ki Ben 2. Kez Tekrar Gitmeyi Umuyorum. Çünkü biliyorum Gülerken Kaçırdığım Bir Sürü Espriler Olmuştu Ben Bi Espriye Gülerken Diğer İzleyiciler 2. Espriye Gülüyorlardı. Hani Neye Güleceğimizi Şaşırdık gibi Birşey Oldu:) Gerçektende Şu Söz Aklıma Geldi Cem Yılmaz Daha İyisini Yapana Kadar En İYisi Bu Arkadaşlar Şüpheniz Olmasın
bozdag693
bozdag693

6 Aralık 2008 tarihinde eklendi
film tek kelimeyle harika
Eğer CemYılmazın esprilerini anlıyorsanız ve komik buluyorsanız bu filmde kopacaksınız. İkinci yarıda elimdeki mısırlarımı yiyemez oldum. Ama zaten kafa yapınız "bu film iğrenç" ise filmden de esprilerden de birşey anlamazsınız. Recep İvediki beğenip de bu filmi beğenmeyen biri için bana göre komediden anlaması zaten mümkün değildir. Kesinlikle pişman olmayacaksınız.
asker22
asker22

10 Aralık 2008 tarihinde eklendi
bu fime kötü diyenlerin güzeli nasıl olur bilemiyorum.helal olsun bu kadar emeğe .teşekkürler
det-maxpayne
det-maxpayne

8 Aralık 2008 tarihinde eklendi
Mükemmeldi bravo cm ylmz harikasın.