haydargunduz
8 Aralık 2008 tarihinde eklendi
cem yılmaz çocuklarda izleyebilsin diye küfür yok saymış hadi bakalım şimdi ne diyeceksiniz. Bu filmi izleyip de beğenmeyenlere şaşıyorum verdiğin parayla emeği bu kadar küçümsemek akıl karı değil. bence izlemee değer bir film. güldüm ve cem yılmaza gülmeye devam edicem. dvd de izlemekte ısrar ederseniz yakında dvd lik filmde yapanı bulamazsınız. Çünkü onunda korsanı sizin için makbüldür.
Bence film güzel olmuş. Espirilerde süper. Bir de "küfürle güldürüyor" yorumlarına da gönderme yapıp hiç küfür kullanmadan güldürmeyi de başarmış bence. Daha ne olsun :))
henüz filmi izleme fırsatım olmadı ama yorumları görünce gerçekden üzülüyorum nası olurda böyle acımasız yorumlar olabiliryor 3200 tane espiri varmış hiç birinemi gülmediniz ben bunu yapılan espirileri anlamamanıza bağlıyorumsaygılar..
ülkemizde kötü filmlerin yapıldığı doğru ama tamamen de hiçe saymak olmaz..cem yılmaz her türlü iyidir,tipine bakıp da gülmüyosun cidden zekice esprileri var..herşeye de önyargılıyız zaten..
Bence film gayet güzeldi..Çokta esprili bir filmdi..Ama komediyi küfüre endeksleyen bazı arkadaşlar bu filmdeki esprileride anlamayabilirler..Normaldir..Ama bence Cem Yılmaz her filmde üstüne koyarak ilerliyor.Bravo Cem..
Film kesinlikle kötü değildi,sadece bazı espriler herkesce aynı anlaşılabilcek cinsten değildi.Çok derin esprilerde vardı ama yüzeysel esprilerde bulunuyordu.Burda filmi kötüleyenlere aldanmayın,ben tiyatro oyuncusu olarak filmi çok beğendim.Cem Yılmaz esprilerin tamamını ortaya dökmez bazılarını gizler bunu anlamak içinse filmi 2-3 kez izlemek gerekir.Eğer derinlere inerseniz daha ilk filmde hiçbirşeyi kaçırmazsınız.10/9
açıkçası film beklediğim gibi olmamasına rağmen.yinede beni baya güldürdü.iilk bölüm yanlızca gülümseten bölümler ikinci bölümde kahkahalı bölümler 10 üzerinden 7.
filmden demin çıktım arkadaşlar hayatımda izlediğim en iyi komedi filmi desem abartmam cem yılmaz gerçekten güldürme işini çok iyi biliyor espiriler mükemmeldi konusu ve görsel efekleri çok başarılıydı TÜRK sineması için büyük bir kazanç arog
bence insanlar kaliteli ve güzel filmlere kötü diyerek kendilerini film uzmanı göstermeye çalışıyorlar.sanıyorlarki herkesin beyendiği filmi beyenmeyinc millet vaayy be ali ya bak arog u bile beyenmedi falan dicek.gerçi recep ivediğin rekorlar kırdığı bi ülkede arog filminin anlaşılamamasıda normal.Cem Yılmaz 1 numara Arog Çok ii Bir Film !!
cem yılmazı sevmiyorsanız,küfürlü film istiyorsanız,espriden anlamıyorsanız başka filme gideceksiniz.benim gittiğim sinemada ben dahil herkes gülmekten öldü kriter buysa.benimde bir iki sahnede gözlerimden yaş geldi,filmin sonuna kadar kahkaha attıran bir komedi filmi zaten dünyada yok.ellerine sağlık cem yılmazın.10/10
Yok arkadaş yaranılmaz kimseye ya. Adam sırf bizleri düşünerek kendi espiri tarzını(ki her defasında komik) biraz daha farklı bir biçimde kullandı. Gora ile aynı dilden olmasın diye zekasıyla güldürmek istedi ama beğenilmedi. Zaten normaldir Recep İvedik e gülmekten katılanların bu filmde eğlenmesi beklenemezdi.
cem yılmazın yanındayız. 40 günde çekilip biten bi film değil bu film istediği kadar absürt olsun ortada harcanmış büyük bi emek var.bu emek bile hakediyo herşeyi kaldıki büyük şeyler başaracağından eminim..tek üzüntüm gnctrkcll tatile giriyo sömestr diye şahanın gişe rekoru kırmasını sağlayan kampanya arogun başlarında olmayacak..keşke olsaydı o zaman görsünler gişe rekoru nasıl kırılıyo!
Beğenenlerden biriyim bende.Argo olmadanda komedi yapılabileceğine güzel bir örnek.Hatta ilk film için bu konuda yapılan eleştirilere de ara ara gönderme yapılmış(Cem Yılmaz farkı)ki cesaret ister bence. İzlenmeli...
ya 3 kere güldüm ne demek ya bu mudur yorum? ne demek 3 kere güldüm 5 kere güldüm. zaten 100 dk gülecek bi film de yok ki. şaşıyorum bu bizim insanımıza