Bu filmi beğenmeyenlere şaşıyorum şimdi filmden geldim ve hemen yorum yazmak istedim. Adam daha ne yapsın kardeşim hele özel efektler şahaneydi çoğu hollywood filminde bile yok. Espriler çok güzeldi. Benden 10 puan aldı.
valla cem yılmazı severim ama hiç yakışmadı bu film tamamen hüsran bir filmkolik olarak rahatça söyleyebilirim sinemadan çıkan herkes gülüyodu niye mi?? biz bu filmi niye bu kadar bekledik diye...parasal yönden istediğini cem yılmaz ama bu onun sinemada karizmasını baya bir çizer daha büyük gişe başarısı yapamaz ..
Film komikmiş değilmiş tartışması saçma, illa bir film her karesi ile güldürecek kuralı varsa , benim haberim yok. Benim için cem yılmaz kim ne derse desin türk sinema tarihinde yerini çoktan almıştır. Gora filmine de çok gülmedim ama film bugünkü türk sinemasının geldiği noktaya ışık tutmuştur. Hokkabaz zaten her açıdan mükemmel bir film, tartışmak anlamsız olur. Bu filmde de yine kalite konuşmuş, eksikleri tabiki var ama sanırım en büyük suç yapanın cem yılmaz olması. Hollywood yapımı jim carey filmi olarak önümüze gelse kimse eleştirmez, cem yılmaz olunca beklenti 10 katına çıkıyor. Ben kendi adıma bütçesi, teknolojisi ve cesareti ile kaliteli yapımlara ön ayak olduğu için bile 10 verip , teşekkür ediyorum. Çok mu güldüm? hayır, belkide ben espriden anlamıyorumdur,gülmedim diye de cem yılmazı mı suçlayacağız? Kaliteli yapımdı, bana bu kısmı yeter.Tebrik eder 10 puanı gönül rahatlığı ile veririm.
Cem Yılmaz Türkiye deki küfürle güldürme furyasını yıkmaya başlıyor...Sadece bu bile takdire şayan bir cesaret.Kabul ediyorum G.O.R.A kadar gülmedim ama paramın karşılığını fazlasıylada aldım.
bu ülkedeki gelmiş geçmiş en iyi komedyenin tartışmasız cem yılmaz olduğunu düşünenlerdenim.yinede bunun aksini düşünenler vardır muhakkak. ama bu film bu tartışmaya son noktayı koymuştur. ata demirerin şahanın filmlerini gördükten sonra bunu herkes anlamış olmalı.hala anlamayan varsa yuhhh artık!!! kesinlikle şahane bi filmdi. espirileri, görsel efektleri,kostümleri, mekanları herşeyiyle bir Türk filminden çok çok öteydi..çıktığınızda aklınızda bikaç tane belden aşağı küfürlü espirinin kalcağı filmlerden değil kesinlikle..çünkü öle diolaglar yok denecek kadar az!tamamen yaratıcı ve ilk kez duyacağınız espirilerle donatılmış..yinede bunun cem yılmazın stand up gösterisi olmadığını unutmayın..insan seyrederken heran karnına ağrılar girene kadar gülmek istiyor ama sonuçta bu bi film..ama yinede inanın bi film bundan daha fazla komik olamaz...:)(en azından cem yılmaz yenisini çekene kadar) (9/10)
arog filmi çok komik olmamakla beraber eğlenceli bir film.özkan uğur ne kadar müthiş bir oyuncu olduğunu yine kanıtladı.nil karaibrahimgil de iyi oynadı.ozan güven müthiş bir performans gösterdi.cem yılmazı söylemeye gerek yok.filmi izleyin üzülmezsiniz.
2 kelime 8 harfden oluşan bir sanatçı,komedyen,yönetmen,senarist soruyoruz. size verdiğimiz harfler bcdyzi şimdi sizden 3 sessiz bir sesli... gerek yok anladım bile
"cem yılmaz"
öncelikle filmde küfür yoktu ve beğenmeyen varsa birdaha izlemesin cemyılmazı. salondada onca espiriyi kadın proğramı izliyomuş gibilerle izlemektense espiriden anlayan emeğe değer veren 3-5 kişiyle izlemek çok daha iyi olurdu.
her şayan izlenmesi gereken bir film bazıları bu film ıcın kötü diyor herkesın film anlayısı farklı tabıkı ama gerceklerı soylersek bu film cok guzel bılmıyorum benım hosuma gııtı en azından bayat espırı yok şafak sezer Peker Açıkalın Cengiz Küçükayvaz ve cem yılmaz türk komediyenleri bunlar aban göre cok ıyı ve güzel rol yapıyorlar ben ayakta alkışlıyorum arog filmmı cok güzel cem yılmaza başarılar diliyorum