Arkadaşlar film kötü değil ama çok iyi de değil. Goradan sonra insanlar haliyle bir beklenti içine girdiklerinden hayal kırıklığı olarak nitelendiriyorlar ama hiçte öyle değil aslında. İnsanların gülmesi için illa bel altı mı olması lazım? Film akıcı ve sonuna kadar sıkılmadan izleniyor. Zaten benim karşı durduğum hayal kırıklığı denecek kadar kötü denilmesi bu filme. Bence bunu diyen arkadaşların sinema kültürünün ne kadar olduğu tartışılır! Son bir yılda 40ın üzerinde filme gitmiş biri olarak ortalamanın üstü diyorum. Bu da benim görüşüm..
film süperdi 2 defa gittim:) ancak ufak birkaç hata vardı. gökten büyük siyah bir taş düşüyor ve onun ne oldugunu birdaha gostermiyor.ben onu merak ettim... birde futbol sahnesi cok uzamış.. küçük dinazorlara bayıldım:) harika bir filmdi 9/10
Filmin en çok dikkat çekici özelliği espirileri ama ben cem yılmazdan daha iyi performans dilerdim.Yeri gelince espirinden kırılıyosunuz ama yeri gelince.. anlarsınz işte
Goradan çok daha film olmuş. Şimdi deniyorki Gora daha komikti. Tamam Gora belki daha komikti ama gora sinema filmi gibi deyildiki tek kişilik gösteri gibiydi o yüzden komik sahne daha çoktu. Bu film Goraya göre çok daha iyi bir film olmuş. Komedi filmlerinden oskarlık performans beklemek çok yanlış. Film işini çok iyi yapmış ve Türk sinemasında ucuz olmayan ender işlerden biri olmuş bence. Bide bu filmde Cem Yılmaz argo fazla kullanmamış eyer argoyuda küfürüde çekinmeden kullansaydı o zaman denecekti Goradan daha iyi olmuş. Demek millet olarak alıştık artık küfüre ki küfürlü olmayınca filmler gülemiyoruz. Recep İvedik gibi basit filmleri izleyipte bu filme laf edilyorsa laf edenler bence hanzoluk testine soksun kendini. Cem Yılmaza emeğinden dolayı 10/10 Aragoa 10/9 veriyorum.
filmi dün gece izledim ve şunu söylemeliyimki film tam anlamıyla "HARİKA" tam beklediğim gibi bir filmdi.Recep ivedikle kıyaslama yapmamız yanlış olur çünkü recep ivedikte konu yok saçma sapan bir filmdi..Cem yılmaz yapmış abi kim ne derse desin her anını pür dikkat izledim macera tarzında bir filmdi komedi yanları,esprileri çok güzel olmus çok ince espriler var filmde anlayana:)birde film uzun olmuş baya ama gerçekten de hiç sıkılmıyorsunu filmde benim notum 10/10 tebrikler CEM yılmaz.....
filmi bugün izledim gayet güzeldi espriler yerli yerinde cem yılmazın performansı çok iyidi özellikle futbol sahnesi çok hoşuma gitti ama maalesefki burdaki bazı yorumları okudum hiç de hoş değildi bi cmylmz antipatikliği var sanırım izleyenlerde neyse şubatta ivediğe yine rekor kırdırırsınız bu gidişle
cem yılmazın bu filmi diğer filmleri kadar muhteşemdi.filmin içinde saklı ince espirileri beni öldürdü tam 3 kere gittim .umarım 3. filmi de çıkar Agor :)
Film için çok emek harcanmış.bi recep ivedikten ya da murodan daha güzel bi filmdi.izlerken hiç sıkılmadım ama bu kadar reklamdan sonra insanın daha fazla beklentisi oluyor.vasatın üstündeydi.umarım şahanın filminden daha iyi hasılat yapar.cem yılmazı çok seviyorumm
g.o.r.a. ile karşılaştırma yapıldığında mükemmel bir film olmuş(gerçi ben g.o.r.a. yı da çok beğenmiştim) küfür kullanıldığı için çok eleştirilen(sanki küfürsüz bir hayatımız varmış gibi...)g.o.r.a. dan sonra harika bir iş ortaya çıkarmış Cem yılmaz,özellikle de bunu filmde vurgulamış a.r.o.g. da ama dikkat ettim sinemada insanlar çok nadiren yapılan küfürlere gülmek için bahane aradılar resmen.Hatta bazı seyircilerden sinema çıkışında küfür bile yoktu.. ama yinede güzel olmuş dediklerini duydum...Ya hocanmadam yapmış işte bu işin piri artık bunu böyle kabul edin kaç tane komedyen bu işi benimsemiş sadece komedyen olarak yapıyor bana bi söyleyin.Gülmenin güldürmenin ustası Cem yılmaz daha ne olsun bu film olmuş, gidin izleyin, boşverin herkesin yorumunu kendi yorumunuzu kendiniz yapın.İyi seyirler ve gülmeler...