alikara1994
14 Aralık 2008 tarihinde eklendi
bu filme; 7,6 az gelir.. çok ince espriler var, goradaki gibi küfürle güldürme çok az, olanlar da tam yerine oturmuş çok güzel espriler.. bu filme kötü yorum yapmadan önce filme harcanan emek ve filmin anlattığı ince içeriklere bakınız.. 7,6ya karşlık 10/10
çok gülmedim zaten bir filmin katıla ktıla güldürmesini de beklemek saçma olur. goradan daha iyiydi bence daha çok beğendim.aslında üstü kapatılmış bir sürü espri vardı ve güzeldi
film vasat cem yılmazın gösterilerde yaptığı esprilerden mevcut.1 bölüm çok sıkıcı 2.bölüm az da olsa eğlenceliydi.para verip gitmeye değmez tv de arada bi zap yapılcak film
C tipi bir film. Bu Cem Yılmazın standupla sinema mantığını iyice karıştırmaya başladığını gördüm açıkçası. bazı şeyler lafta komik olabilir ama görüntüde hiç de komik olmayabilir. bir de üstüne ciddi kostüm, efekt falan komik oluyor açıkçası. sonra bu 9 milyon dolara da inanmıyorum. bir tane dinazora mı verdiniz be o parayı...
Bence film çok güzel olmuş...Gora dan daha güzel..Filmi beğenmeyenler için soruyorum ;daha ne olsun? herşey var filmde..Sanki Cem yılmaz ın başarısı kıskanılıyormuş gibi geldi bana..
Arog muş tam bir rezalet gittim bayramda 10 ytl verdim hiç beğenmedim muro bundan ii Arog tıpkı osmanlı cumhuriyeti gibi sıkıcı komik olmayan bir film gitmenizi tavsiye etmem
Beklentilerimi karşılamadı ve G.O.R.A. kadar iyi değildi.Filmin birinci yarısı oldukça sıkıcı ve monotondu.Ancak ikinci yarı filmi berbat olmaktan kurtarıyor fakat ne yazık ki vasat bir filmden öteye gidilemiyor.Cem Yılmazdan en kısa zamanda bu filmin telafisini bekliyoruz...
o kadar olumsuz yorum yapıyolar haksızlık oldugunu sinemaya gidince anladım. film harikaydı.küfürsüz komedi vardı filmde.aşırı argo da yoktu.orjinal espriler vardı ben çok begendim.arkadaşlar giden pişman olmas ben pişman olmadım
Beğenenlerden biriyim bende.Argo olmadanda komedi yapılabileceğine güzel bir örnek.Hatta ilk film için bu konuda yapılan eleştirilere de ara ara gönderme yapılmış(Cem Yılmaz farkı)ki cesaret ister bence. İzlenmeli...
güzel bir film yapanların ellerine sağlık herkes galiba gösterideki gibi surekli gülmek istiyo ama elinizi vicdanınıza koyun gösteri fiyatı ile bilet fiyatı arasında daglar kadar fark war neyle neyi almaya calısıyosunuz bu paraya bence cok bile güldük :)