A.R.O.G.

1.063 Kullanıcı yorumları

alikara1994
alikara1994

14 Aralık 2008 tarihinde eklendi
bu filme; 7,6 az gelir.. çok ince espriler var, goradaki gibi küfürle güldürme çok az, olanlar da tam yerine oturmuş çok güzel espriler.. bu filme kötü yorum yapmadan önce filme harcanan emek ve filmin anlattığı ince içeriklere bakınız.. 7,6ya karşlık 10/10
mehmetfaydali10
mehmetfaydali10

14 Aralık 2008 tarihinde eklendi
ne kadar güsel espri dimi D: cem yılmazdan bu kadar kötü bi film beklemiodum açıkcası
metalstein
metalstein

14 Aralık 2008 tarihinde eklendi
çok gülmedim zaten bir filmin katıla ktıla güldürmesini de beklemek saçma olur. goradan daha iyiydi bence daha çok beğendim.aslında üstü kapatılmış bir sürü espri vardı ve güzeldi
kerhun-2
kerhun-2

14 Aralık 2008 tarihinde eklendi
film vasat cem yılmazın gösterilerde yaptığı esprilerden mevcut.1 bölüm çok sıkıcı 2.bölüm az da olsa eğlenceliydi.para verip gitmeye değmez tv de arada bi zap yapılcak film
ssoom
ssoom

14 Aralık 2008 tarihinde eklendi
Bence bu film çok güzeldi yani... Çok yorum yapılacak bir şeyi yok (Sadece çok güzel)
east-2
east-2

14 Aralık 2008 tarihinde eklendi
C tipi bir film. Bu Cem Yılmazın standupla sinema mantığını iyice karıştırmaya başladığını gördüm açıkçası. bazı şeyler lafta komik olabilir ama görüntüde hiç de komik olmayabilir. bir de üstüne ciddi kostüm, efekt falan komik oluyor açıkçası. sonra bu 9 milyon dolara da inanmıyorum. bir tane dinazora mı verdiniz be o parayı...
byronicman
byronicman

gidip görülmesi gereken bi film.. ama bi herçek warki G.O.R.A > A.R.O.G 7/10
alidemir666
alidemir666

14 Aralık 2008 tarihinde eklendi
Bence film çok güzel olmuş...Gora dan daha güzel..Filmi beğenmeyenler için soruyorum ;daha ne olsun? herşey var filmde..Sanki Cem yılmaz ın başarısı kıskanılıyormuş gibi geldi bana..
massa130
massa130

14 Aralık 2008 tarihinde eklendi
Arog muş tam bir rezalet gittim bayramda 10 ytl verdim hiç beğenmedim muro bundan ii Arog tıpkı osmanlı cumhuriyeti gibi sıkıcı komik olmayan bir film gitmenizi tavsiye etmem
fpurtas
fpurtas

14 Aralık 2008 tarihinde eklendi
Beklentilerimden çoook çoooook aşağıydı...... G.O.R.A dan en az 4 puan aşağıdır..... sinemada izlenmeye değmez diye düşünüyorum......
asrincatar
asrincatar

14 Aralık 2008 tarihinde eklendi
Beğenmeyenler ile beğenenler arasında sadece espri anlayışı farkı var.Zekice yapılmış ince esprilerle dolu bir filmdi ve ben çok beğendim...
cecily-2
cecily-2

14 Aralık 2008 tarihinde eklendi
Beklentilerimi karşılamadı ve G.O.R.A. kadar iyi değildi.Filmin birinci yarısı oldukça sıkıcı ve monotondu.Ancak ikinci yarı filmi berbat olmaktan kurtarıyor fakat ne yazık ki vasat bir filmden öteye gidilemiyor.Cem Yılmazdan en kısa zamanda bu filmin telafisini bekliyoruz...
gultekinaksakal
gultekinaksakal

14 Aralık 2008 tarihinde eklendi
o kadar olumsuz yorum yapıyolar haksızlık oldugunu sinemaya gidince anladım.
film harikaydı.küfürsüz komedi vardı filmde.aşırı argo da yoktu.orjinal espriler vardı ben çok begendim.arkadaşlar giden pişman olmas ben pişman olmadım
ilkayinal
ilkayinal

14 Aralık 2008 tarihinde eklendi
Beğenenlerden biriyim bende.Argo olmadanda komedi yapılabileceğine güzel bir örnek.Hatta ilk film için bu konuda yapılan eleştirilere de ara ara gönderme yapılmış(Cem Yılmaz farkı)ki cesaret ister bence.
İzlenmeli...
burakbuyukbekar
burakbuyukbekar

14 Aralık 2008 tarihinde eklendi
güzel bir film yapanların ellerine sağlık
herkes galiba gösterideki gibi surekli gülmek istiyo ama elinizi vicdanınıza koyun gösteri fiyatı ile bilet fiyatı arasında daglar kadar fark war neyle neyi almaya calısıyosunuz bu paraya bence cok bile güldük :)