yaw 3 dakika fragmanla nasıl 7.9 verildi anlamadım.bir durun hele bir vizyona girsin.bir izleyin ondan sonra puan verin yorum yapın.belki bekledikleriniz yoksa? cem yılmazı gören puan vermiş.
arkadaşım tamam haklsında sonuçta filmin nasıl bir film olduğu çıkmadan belli olur yani dark knight mesela okadar ovuldu ve ovulduğu kadar da oldu hem gişe rekorları kırıyor hemde imdbde 1. tabiki erken yorum yapmak yakışık almaz ama bazı şeylerin belli olduğu kesin banada iyi bi film olacağını sanıyorum ve umuyorum demek düşer saygılarr
ben hiç bi cem yılmaz filmin çok fazla zevk almadım bunu da sinemada izlemeyeceğim ve erken de izlemicem yani çıkmasını beklemiyorum fragmanını da özenmeden yaptıklarını düşünüyorum örneğin o çıkan elyn canavarını cmylmz ın eliyle boynuna ittirdiği çok açık belli oluo cemyılmaz şimdiki gösterilerene(dvd) özen göstermediği gibi bunada özenmemiş.çünkü bir kısım insan cemyılmazın yapıtlarına körükörüne bağlanmış ve cmylmz da bunlara güvenio yan gelip yatıo.nese gelsin görek.
Hiç bi şekilde basit bi yapım deil Bi kere bu film için yapılan harcanımlar milyon dolarlarla gösteriliyor. İnanıyorum ki saçma sapan komedi die adlandırılıpta komedinin yanından geçmeyen filmler bu kadar büyük ilgi görürken A.R.O.G yeni bir gişe rekorunu getirecek. Zaten yeni çıkan fragmanlarda bunun habercisi oldu xD
Recep İvedikten Sonra Ortalığı ALT ÜST Edecek BİR Yapım daha... Daha Şimdiden Fragmanları İLE HErkesi Etkiledin bile Tebrik Ederim Seni CEM Yılmaz...http://img2.mynet.com/beyazperde/surat-1.gif http://img2.mynet.com/beyazperde/surat-1.gif
Cem Yılmaz ilk zamanlarındaki popülerliğini, komikliğini benim gözümde malesef ki kaybetti. İlk gösterisine gittiğimde çok gülmüştüm ancak ilerleyen zamanlardaki esprilerini de takip ettikçe.. Nasıl desem, ana konu aynı, maksat güldürmek ama illa ki güldürmek.. Hep aynı şeyler üzerinde tekerrür etmek.. Gorayı fazlaca küfür olmasından ve de lanse edilen performansı gösterememesinden dolayı beğenmemiştim. Malesf ki Arog da aynı çizgide olacağı için pek hoşuma gideceğini sanmıyorum. Senaristliğini yaptığı Herşey Çok Güzel Olacak ve Hokkabaz filmleri Gora ve Arogtan kesinlikle daha iyi.
Kendisinin başarılarını tebrik ediyorum çok iyi bir halk gözlemcisi başarılı olacağına inanıyorum iyiki varsın cem sen görmesende sinamada görüşmek üzere