bandırmalı
6 Aralık 2008 tarihinde eklendi
filmden demin çıktım arkadaşlar hayatımda izlediğim en iyi komedi filmi desem abartmam cem yılmaz gerçekten güldürme işini çok iyi biliyor espiriler mükemmeldi konusu ve görsel efekleri çok başarılıydı TÜRK sineması için büyük bir kazanç arog
açıkçası film beklediğim gibi olmamasına rağmen.yinede beni baya güldürdü.iilk bölüm yanlızca gülümseten bölümler ikinci bölümde kahkahalı bölümler 10 üzerinden 7.
güzel bir film olmuş.harbiden çok emek harcandığı belli oluyor.belki gora kadar güldürmüyor ama bence goradan çok daha eğlencel, bir film olmuş.cem yılmaz anadolu insanını çok iyi gözlemlemiş ve çok iyi oynamış.ara ara ince espriler ve güzel göndermeler vardı onlarda tam yerinde ve tadında olmuş.hataları eksikleri,şöyle yapsaydı daha iyi olurdu dediğimiz yerleri var ama genel olarak başarılı bir iş olmuş.8/10
şu ana kadar yapılmış en iyi türk filmi artık bu filmle diğer o saçma sapan filmleri(recep ivedik,muro) karşılaştıran sinemadan anlamıyo demektir artık neye gülceğimi şaşırdım gerçekten çok komikti ve çok güzeldi küfür felanda yoktu op kadar güzel ince espiriler vardıki insanın gülmemesi zor
Büyük bir Cem Yılmaz hayranıyım ama açıkcası kendisinin katıldığı Var mısın Yok musun programına A.R.O.G. dan daha çok güldüm.Zaten Cem Yılmazın sevdiğim tarafı Herşey Çok Güzel Olacak ve Hokkabaz tarzı sosyal filmlerdir..Gora ve Arog tarzı filmleri beni o kadar da etkilemiyor.
Yeterince güldüm mü,ewet..Yeterince ince espri war mı ewet..Küfür war mi,hayır..Çok saçma 1 film mi,ewet..Ama eğlendim mi,ona da ewet..Göndermeler war mı,ewet..Filmden zewk almak için gönderme yapılan filmleri bilmek gerekiyor mu,ewet..Böyle 1 film işte A.R.O.G,seyretmeden kara wermeyin derim.7/10
Gora kadar gülemedim maalesefÇok ciddi bir emek var ancak beklenilenin altında bir film Gora ve Hokkabazdan sonra hayal kırıklığına uğradım. Filmde 2-3 sahne güzeldi gerisi olağan bir şekilde devam ediyor.10/6 verebildim
Daha önce yazılan tüm yorumları okudum.Bence Cem Yılmaza haksızlık ediyorsunuz.Ben bu sene Amerikan yapımı spartalılar geliyor,Süper Hero,acaip bi film ve daha bir çok komedi filmi seyrettim.Bu film onlardan çok çok daha komik ve zevkli.Adam daha ne yapsın.Süper.
bence insanlar kaliteli ve güzel filmlere kötü diyerek kendilerini film uzmanı göstermeye çalışıyorlar.sanıyorlarki herkesin beyendiği filmi beyenmeyinc millet vaayy be ali ya bak arog u bile beyenmedi falan dicek.gerçi recep ivediğin rekorlar kırdığı bi ülkede arog filminin anlaşılamamasıda normal.Cem Yılmaz 1 numara Arog Çok ii Bir Film !!