A.R.O.G.

1.063 Kullanıcı yorumları

erbaynur38
erbaynur38

14 Aralık 2008 tarihinde eklendi
G.O.R.A.dan sonra bekleneni vermesede yine de son zamanlarda izlediğim güzel bir komedi filmi diyebilirim.Görsellik açısından çok iyi olmuş.Her ne olursa olsun gidilip izlenebilir...
bsn02
bsn02

14 Aralık 2008 tarihinde eklendi
bayramda uzuuun sinema kuyruğundan sonra arog a girebildik.eşimle hayal kırıklığına uğradık.berbat bir film değildi ama güzelde değildi.ben gorada daha çok gülmüştüm.açıkcası param boşa gitti diye düşünüyorum.
hamunaptrax
hamunaptrax

14 Aralık 2008 tarihinde eklendi
Tam bir sitcom olmuş. Espri zenginliği var fakat espriler filmdeki olaylar için değil olaylar espriler için yazılmış. Yani senaryo esprilere göre yazılmış. Senaryo ve kurgu çok kötü. Cmylmz bu esprilerle bir stand up yapsaydı çok başarlılı olurdu. Hokkabazda senaryo ve kurgu güzeldi. Hokkabaz bence iyiydi ama beğenilmedi. Nedeni espriler azdı. Arog ise espriler açısından sağlam fakat senaryo ve kurgu açısından zayıf. Bu yüzden ben beğenmedim. Cmylmz hepsinin bir arada olduğu bir film yaparsa Gorayı geçebilir. Bana senaryo lazım değil espri lazım diyorsanız bu filme gidebilirsiniz.
nejla-kutlu
nejla-kutlu

14 Aralık 2008 tarihinde eklendi
filmi bugün izleyebildim tek kelimeyle vasat! günlerdir boşuna dolup boşalıyormuş sinema salonları yazık çok para harcamışlar ama ortaya hiç bişey çıkmamış, iğrenç abuk sabuk espriler nerde o cem yılmaz yahu içine bi başkası kaçmış gibi.evet 1-2 kare vardı işe yarar ama filmi kurtaracak cinsten değil hatta yarıda çok çıkmak istedim ama ikinci kısımda belki bişeyler vardır umuduyla kaldım fakat hiç beklediğimi alamadım.ben derimki paranıza yazık.
ismailtezel
ismailtezel

14 Aralık 2008 tarihinde eklendi
Bazı arkadaslar espri arıyorlar filmde, ben bunu şuna benzetiyorum; bir buğday tarlasında yürüyorsun ve bir ağaç arıyorsun espri adına, bende diyorumki arama espriyi ağaçta, zaten espri tarlasındasın o buğdayların hepsi espri !! ama biz Türk halkı olarak sadece gaz cıkartan ve geğiren tiplemelere güleceksek o zaman azda olsa zeka gerektiren espriler yapan Cem Yılmazın hakkını yemeye devam edelim !!!
elifkomur
elifkomur

15 Aralık 2008 tarihinde eklendi
Bence herkes kabul etmeli, onun gibisi yok!
iatros
iatros

15 Aralık 2008 tarihinde eklendi
Büyük beklentilerle gittim ben de.Ancak film genel olarak sıkıcıydı.Arada bir çok güldüğüm oldu ancak bu sahneler dışında bunaldım.Hatta maç sahnesinde 2-3 kere dalmışım.Uyudum o derece yani.
driftmachine82
driftmachine82

15 Aralık 2008 tarihinde eklendi
iki senedir reklam veriyorsunuz bumuydu film. Cem yılmaz kendini bitirmiş bence. Sırf zaman geçirmek için futbol maçı bile vardı filmde
shency
shency

15 Aralık 2008 tarihinde eklendi
Bence Cem Yılmaz Goradaki küfürlere yapılan eleştirilere bir cevap vermiş. Küfür etmeyince olmadığını ıspatlar nitelikte bir film.
Yorumlar "Gora kadar iyi değil", "çok iyi değil" şeklindeydi. ben bunu düzeltmek istiyorum. gerçeten çok kötü bir film olmuş.
5-salon
5-salon

15 Aralık 2008 tarihinde eklendi
"Cem Yılmaz neylerse güzel eyler." diyenlerdenim ama Arog filmine önyargısız gitmeme rağmen ilk anda filme çok ısınamadım.Türk sinemasına göre ışık,renk,efek,görüntü ve animasyonlar açısından çok ilerde olmasına rağmen senaryo aksaklığı ve komedi beklentisinin yapılan reklamlar dolayısıyla yüksek olması filme adaptasyonu zorlaştırıyor.Yinede Arog filminin film üzerine düşündükçe sevilecek filmlerden olduğu kanısındayım.Umarım devamı çekilmez ve böyle tadında kalır.Çünkü Arif sempatikliğini yitirmeye başladı bana göre.Yinede gidilmeli,görülmeli ve artık kendini tekrarlayan Hollywooda olan bilinçsiz hayranlığa ara verilmeli.
ergin-tasdemir
ergin-tasdemir

15 Aralık 2008 tarihinde eklendi
cem yılmazın filmleri arasında en kötü olanı. herkes Gora dan daha iyi olmasını beklerken Hokkabaz bile bu filmden kat kat daha iyidir.
dnalsi
dnalsi

15 Aralık 2008 tarihinde eklendi
Şunu kabullenmek gerekirki Arog filmine giderken beklentileriniz çok yüksek düzeyde olmazsa bu filmden memnun çıkarsınız.film genel itibariyle güzeldi ama komedi olarak iyi değildi.filmin espri anlayışı beni tebessüm ettirebildi ama şu var ki film kesinlikle berbat değildi dokunduğu noktalar iyiydi...
umit-ayaz
umit-ayaz

15 Aralık 2008 tarihinde eklendi
yazık vermıs oldugum 14 ytl sınema bıletıne beklentılerım altında bı fılm izledım. basının sayesınde bı fılm bu kadar goklere cıkarılabılır bekle
lale-ipek
lale-ipek

15 Aralık 2008 tarihinde eklendi
çokkkkkk güzel herkese tavsiye ediyorummm izleyin
triple-xxx
triple-xxx

15 Aralık 2008 tarihinde eklendi
İzlediğim en kötü filimlerden birtanesiysi ... Zaten Cem yılmaz da filminin kötü olduğunu bildiği için filmini bayram arifesi ile vizyona sürdü 9 günlük boşlukta insanlar izler umuduyla bu film sıradan bir gün vizyona girseydi acaba ne olurdu ? ( recap ivedik faraza bir gün vizyona girmişti benden hatırlatması )