aytac-001
7 Haziran 2009 tarihinde eklendi
RRRrrr filmin alıntı yerleri çoktu örneğin futbol sahnesi RRRrrr da geyikbol diye bişi var dinozorla konuşma sahnesi aynı iki düşman kabilenin çocukları aşık oluyorlar bu aynı tek fark RRRrrr da iki ayrı kabile var temizler ve kirliler temizler şampuanı icat ediyorlar ve kirlilerde bu formülü öğrenmeye çalışıyorlar çekişme bu yüzden tabi bunlar tesadüfmüdür yoksa alıntımı bilemem ama genede yaratıcı ve süper bir film
Cem Yılmaz denildiğinde bol espirili bir filmdir diye düşünmüştüm ama daha ziyade fantastik ağırlıklı macera filmi olmuş. Kasvetli fantastik filmler yerine neşeli bir film izlediğinizi düşünün aynen öyle. Komedi filmi diye gittiğimde biraz hayal kırıklığı oldu o açıdan. Verdiğiniz paraya değdi değmedi o tartışılır ama görsel açıdan şölen denilecek bir film olmuş. Yani sinemada bir film izlenecekse bence bu şekilde olmalı yoksa öbür türlüsü zaten Stand Upa giriyor ve onun için sinemaya gitmeye gerek yok bence.
gülme umuduyla gidenler çok fazla güleceklerini düşünmesinler yakalayana ince espiriler var. daha çok mesaj içerikli bir film gibi. eğer çok merak etmiyorsanız televizyonda gösterilmesini bekleyin derimmm...
" cem yılmaz = kahkaha " niyetiyle gittiğim ve hiçbir beklentim olmadan izlediğim bir filmdi.Zekice espirileriyle cem yılmaz yine muhteşemdi.Ozan Günen inde oyunculuğu izlenmeye değerdi.Açıkçası tek amacım eğlenceli bir film izlemekti ,sanat manasında hiçbişey aramadan izledim ve keyifli bir 2 saat geçirdim. Filmi izleyecek olanlarada bu bakış açısıyla izlemelerini öneririm.Son zamanlarda gündemden sıkılmışlar ve ya morale ihtiyacı olanlar için ideal bir film olmuş.
va-sattı bu ne ya bi goraya bak bide buna bak hiç beyenmedim belden aşağıdan başka birşey değildi ve hiçbir kurgu yoktu çabucak yapılmış gibi birşeydi notum sırf nil ve ozan için 10/6
İlk gösterime girdiğinde sinemada izliyecektim ancak filmi izleyenlerden gelen olumsuz eleştiriler üzerine sinemaya gitmediğim gibi filmi izlemekte de aceleci davranmadım.Taaki filmi bugün izleyene kadar.Cem Yılmaz gibi bir isme kesinlikle yakışmayan,izlemediğim onca zamana ve olumsuz eleştirilere değmiş bir film.Kesinlikle izleyecek başka bir filminiz yoksa o zaman izleyin derim.Bunun dışında gece izlememenizi öneririm,çünkü uyumanız muhtemeldir.Emeğe saygı diyerek eleştirimi düşük seviyede de tutmak istiyorum ama ticari duygular emeğin de,senaryonunda,sanatın da önüne geçmiş.Herşeye rağmen bu film dışında Cem Yılmaz hayranı bir kişiyim.Filmi şiddetle izlememeniz önerilir.
maelesef parama kıyıp yahşi batıya giitim...tam bir fiyaskoydu. Cidden komik bir şey bulmadım...hiç gülmedim... Bide şundan anlamadım son dönem sözde komedi türk flimlerin çoğunda mutlaka Gay karakterli biri vardır. Neden? Komik oldukları için mi'sanmıyorum.
Goradan daha iyi olduğu kesin,film uzun diyenlere katılmıyorum bence tadında bırakmış.Her ne kadar küfürsüz de güldürebilirim mesajı vermeye çalışsa da yinede sonlarda dayanamayıp birkaç küfür sokuşturmuş ama yerinde olmuş.Fazla beklenti içindedeğilde,Gora tadında bi film beni keser mantığıyla giderseniz fazlasıyla tatmin olursunuz.iyi seyirler...
Uzadıkça uzayan futbol sahnesi dışında eğlenceli bir film..
Konuyu filan geçtim benim en çok hoşuma giden efektler oldu..Sinemalarda dinazor yaratmak çok zor bi iştir, sırıtmaması gerekir..Film ekibi de bunu başarıyla gerçekleştirmiş...