A.R.O.G.

1.063 Kullanıcı yorumları

dilanmorkoc
dilanmorkoc

8 Şubat 2009 tarihinde eklendi
gereksiz film hiç beğenmedim.cd den bile izlememek lazım.
cgrg27
cgrg27

9 Şubat 2009 tarihinde eklendi
cem yılmazdan daha çok rıdvan dilmene güldüm.ilahi rıdvan sen adamı öldürürsün.10/8
atauniemrah
atauniemrah

14 Şubat 2009 tarihinde eklendi
türk milleti olarak eleştirmeye bayılıyoruz gerçekten,şahan la cemi karşılaştırmak yalnış bence de tarzları farklı gerçekten,fakat cem yılmazın yeri her zaman ayrıdır,şahan bile dior ben orta okuldayken cem yılmaz izlerdim diyor,ayrıca AROg da kaliteli bir filmdir,(döner bıçaklarıyla saldıralım abi:):))
solorate
solorate

21 Şubat 2009 tarihinde eklendi
cem yilmaz bu filmde kufur kullanmadan da basarili olabildigini bize gosterdi.sahsi fikrimle kufure karsı degilim.dogallık verır filme.cem yılmazın "cocugunuz benı ornek alıyosa olmamıs bu cocuk" soylemini destekleyenlerdenim.yerinde gelen kufurlu espriler beni daha cok guldurur.kufre gulmek zorunda degiliz ama hayatı yansıtan daha gercekcı esprıler cıkar.cem yılmazı kutluyorum.minimum kufur maksimum espri.kendisine yapılan eleştirileri susturur nitelikte.filmdeki gondermelri herkesin anlaması mumkun degil.zekayla ilgili degil tabi ki de.gonderme yaptıgı yerleri anlamıssanız bir komedi soleni.bu kadar baskı ve eleştiri almasaydı daha iyisini yapabilirdi buna eminim.bu filme 8 verirdim ama filmi eleştrilere gore kısıtlanmıs oldugunda kendisine kabahat bulmayıp 9 dıye oyluyorum
yemre84
yemre84

26 Şubat 2009 tarihinde eklendi
Beklentilerimin ve birçok kişinin beklentilerinin altında kalan bir film olmuş.. Zaman zaman gerçekten güzel oyunculuklar ve espriler izlemiş olsam da Gora nın yanından bile geçememiş. Cem Yılmazın katıldığı Varmısın Yokmusun yarışmasına bu filmden daha fazla güldüğümü söyleyebilirim. Cem çok büyük hayranınım ama dost acı söyler 6/10.
mettt
mettt

21 Mart 2009 tarihinde eklendi
kaliteli espriler vardı, bazı bölümlerde çok güldüm, hele de filmin başında taksi çağırma sahnesi var çok güzeldi :)ayrıca çok fazla gönderme yapılmışgoraya nazaran daha bi aile filmi olmuş, en azından fazla küfür yoktu, gora kadar iyi olmasada yinede iyiydi 10/7
esat132
esat132

21 Mart 2009 tarihinde eklendi
Bu bir gerçek:A.R.O.Gta Recep İvedikte güleceğiniz kadar gülemezsiniz...Ancak başka bir gerçek daha var ki A.R.O.Gta filmden alacağınız haz (gererk konusu gerek espirileri)Recep İvedikte bulamazsınız...Bu yüzden ben A.R.O.Gu daha başarılı buldum...8/10
araknush
araknush

23 Mart 2009 tarihinde eklendi
Cem Yılmazın yaptıklarını anlayabilmek için kesinlikle bir Cem birikimi olması gerekiyo,bu sebeple anlayamayanlar gitmesin.Hele ki bu filmi İvedikle karşılaştırılmasına denilebilecek bir söz yok,karşılaştırmadan herkes kendi iyi vakit geçireceği filmi seyretmeli,sonuçta herkes için birşeyler yapılmış sektörde.
prensesozlemmm
prensesozlemmm

25 Mart 2009 tarihinde eklendi
Film ailecek izlenilebilir hiç bir argo kelime yok Recep İvedikle kıyaslanıyor A.r.o.g
konu olarak alakası bile yok çok farklı kulvardalar.A.r.o.g da o kadar fazla gülemedim ama yinede izlemeye değer diye düşünüyorum.
emre25521991
emre25521991

27 Mart 2009 tarihinde eklendi
türk sinema tarihinde yapılmış en iyi film müzikler mütiş görsel efektler harika futbol sahnesi çok güzel tertemiz bir kurgusu çok zekice hazırlanmış bir senaryosu var tam anlamıyla süper bunu beğenmeyenler gitsin recep ivedikte göbeklerini kaşısın.
hostel-saw
hostel-saw

29 Mart 2009 tarihinde eklendi
çok kötü.berbat.yani bir daha cem yılmaz böyle bir senaryo yazmasın.berbat ya .bu ne abi böyle.vallahi yazık ya izlemeyin sakın hiç gerek yok.berbat ötesi bir filim...
mertgs
mertgs

2 Nisan 2009 tarihinde eklendi
şu küfür etmeden güldürdü olayı o kadar salakçaki hayret ediyorum.gora da küfürün babası vardı ozaman onuda begendinmi 55ercument55. bu arada arog da nasıl küfür yok onuda anlamadım kac yerde s.git diyo arif.adam maymunu götürüyo onuda ızlerken utandınmı. 55ercument55
endercelik16
endercelik16

8 Nisan 2009 tarihinde eklendi
film ilk önce fazla komik gelmedi ama sonradan güzelleşti.Özellikle gol sevinci süperdi.Tavsiye ederim...
mangali
mangali

19 Nisan 2009 tarihinde eklendi
Komikten çok daha eğlenceli bir film olmuş G.O.R.A ile karşılaştırılırsa sınıfta kalır.Yinede izlenmesi gerekir.10/8
ismobjk
ismobjk

6 Mayıs 2009 tarihinde eklendi
evet izlemesi gereken güzel ve eğlenceli bir film ama asla komedi değil