A.R.O.G.

1.063 Kullanıcı yorumları

tugba-bulut-58
tugba-bulut-58

Takipçi 1 değerlendirme Takip Et!

12 Kasım 2008 tarihinde eklendi
bence bu film gidilmeye deger çünkü hiç bilmeden başka flimlere gidiyoruz ama cem yılmaz gibi ustaa birinin filimine gitmiyorsunuzz 5 aralık bekle beni :)
yasoergin
yasoergin

6 Aralık 2008 tarihinde eklendi
GORadaki gibi kahka atmasanızda, eğlendiren bir film olmuş. Fakat sinemanın cıkısında cogu ınsanın hayal kırıklıgı yasadıgını gorebılıyorsunuz. Büyük beklentilerle gitmemek lazım.7/10
cs-shady
cs-shady

7 Aralık 2008 tarihinde eklendi
Bu filme olumsuz yorum yazan arkadaşların komedi ölçütleri nedir çok merak ediyorum. Komediye örnek verebilecekleri kaç tane film var acaba ? Film kesinlikle muhteşemdi. Herkez izlemeli.
Azeroth
Azeroth

7 Aralık 2008 tarihinde eklendi
Bir kere Cem yılmazın en vasat filmi ve komedi anlayışı olmuş...Film görsel olarak türk tarihinde yapılmış en iyi efeklere sahip bir 'fantastik film' olmuş...Fantastik demek komedi demekten daha mantıklı olur ve bu şekilde yaklaşırsanız başarılı sayılabilir...Peki bize sunulan fantastik yanımı yoksa komedi yanımı ? tabi ki cem yılmaz olunca komedi oluyor !Arog içinde ince esprililerin , basit esprilerin ve taklit esprilerin hepsinin bir arada bulunduğu bir yapım olmuş...Kadir inanırın ' yalann söylüyorsunnn' klişesini defalarca kulllanması taklif espri ,Kameraya dönüp konuşmak ve filmden kopup bizlere bişey demesi basit espri , Maymunlarla olan dialoğu ise ince espriydi...2.15 dakikalık sürede bizlere hikayeyi anlatmaya çalışması gerçekten tam bir vakit kaybı olmuş , alıştığımızın dışında her sahnede gülemiyoruz halbuki bunu vaad etmişlerdi bu konuda hayal kırıklığı yaşadım...2 sahnede gerçektende gözlerimde yaş geldi , gülmekten ağladım ki cem yılmazın en güzel yaptığı şey bu idi fakat buna 2 saatlik sürede yalnızca 2 defa rastlamış olmam tüm hayallerimi yıktı..kadir inanır taklitinin filme bu kadar çok monte edilmesini aklım hayalim almıyor...biraz da kıyaslama yapacak olursak recep ivedik ve goranın komedi tarzındaki başarısını arog kesinlikle yakalayamamış , gore ve recep ivedikten çıktıktan sonra anlatacak o kadar çok espri vardı ki bunlar günlük konuşma dilimize bile girmeyi başardı..arog da ise maymunlarla olan konuşması dışında aklıma inanın hiçbir şey gelmiyor...Tüm bu sebeblerden dolayı komedi filmi ise 5 puan , fantastik film ise 10 puan ( türkiye çapında) verilebilir...Mutlaka izlenmesi gereken bir film diyemeyiz ama yine de bikaç güzel espri ve merak için izleyin derim...Genel Puanı 7
yelizzzz
yelizzzz

8 Aralık 2008 tarihinde eklendi
Gerçekten kötü bir film olmuş. Emeğe saygısızlık yapmak istemem ama bu kadar şişirilmiş olmasına, bu kadar reklama sinirleniyorum. Filmden çıkıp 2. kez Issız Adamı izledim. Günümü kurtarmış oldum:))
haydargunduz
haydargunduz

8 Aralık 2008 tarihinde eklendi
cem yılmaz çocuklarda izleyebilsin diye küfür yok saymış hadi bakalım şimdi ne diyeceksiniz. Bu filmi izleyip de beğenmeyenlere şaşıyorum verdiğin parayla emeği bu kadar küçümsemek akıl karı değil. bence izlemee değer bir film. güldüm ve cem yılmaza gülmeye devam edicem. dvd de izlemekte ısrar ederseniz yakında dvd lik filmde yapanı bulamazsınız. Çünkü onunda korsanı sizin için makbüldür.
flamen-tusering
flamen-tusering

9 Aralık 2008 tarihinde eklendi
sinemada keyifli birkaç saat sonrasında akla dahi gelmeyen sıradan vasat bir cmylmz filmi.
Serrcan
Serrcan

10 Aralık 2008 tarihinde eklendi
Ayrıca halkın aşırı derecede reklam ile kandırılmış olmasınıda kınıyorum.bu filmden anlaşılıyor ki Türkiye gibi bi ülkede reklam yap 3 ay önceden reklam ile dünyayı yerinden oynat sonra evde video çek koy ona bile giden olur hatta harika diyenlerde çıkar.
Belirtmek istediğimiz bişey var görsel efektler -diğerlerine oranla-iyiydi ve gerçekten emek vardı bunu eleştirilerimin dışında tutuyorum ama film rezalet...
Kursat TURKOGLU
Kursat TURKOGLU

10 Aralık 2008 tarihinde eklendi
tek kelimeyle mükemmel bir film tebrik ediyorum

-tahtamı
-tahta ne oldu zorunamı gitti...
-hava olmasın.. :):):):):)
onur-dersim
onur-dersim

10 Aralık 2008 tarihinde eklendi
hiç güzel degildi goradan kötü oldugu garanti ...
alparslan-alpi
alparslan-alpi

15 Aralık 2008 tarihinde eklendi
emeğe saygı bi filme illa 4 milyon kişinin gitmesiyle mi olcak.o kadar iyi yapılan türk filmleri oluyor ki 100 bin kişi bile izlemiyor,kabullenin artık cem yılmaz kendi güldüğü şeyleri film yapıyor ve turist ömerin çok fazla etkisinde kalıyor.cem yılmaz stand up yapsın,film yapmak zorunda diil.öyle kimse beğenmezse kılımı kıpırdatmam diye kibir yapmasın..
badfm
badfm

16 Aralık 2008 tarihinde eklendi
ya bi de şu alienli fragmanı nedn göremedk filmde onu anlmıs diilim??
filmi pek begenmedım.muro daha ii
alpkizilay
alpkizilay

16 Aralık 2008 tarihinde eklendi
bence oldukça güzeldi en azından gerçekten güzel espiriler vardı salon kahkahalar içinde izledi filmi sonuda etkileyiciydi bence amerika klişeleriyle dalgasını geçmeyide ihmal etmemiş
Josephy
Josephy

17 Aralık 2008 tarihinde eklendi
Film kesinlikle kötü değildi,sadece bazı espriler herkesce aynı anlaşılabilcek cinsten değildi.Çok derin esprilerde vardı ama yüzeysel esprilerde bulunuyordu.Burda filmi kötüleyenlere aldanmayın,ben tiyatro oyuncusu olarak filmi çok beğendim.Cem Yılmaz esprilerin tamamını ortaya dökmez bazılarını gizler bunu anlamak içinse filmi 2-3 kez izlemek gerekir.Eğer derinlere inerseniz daha ilk filmde hiçbirşeyi kaçırmazsınız.10/9
ozlemkaraoglan
ozlemkaraoglan

5 Ocak 2009 tarihinde eklendi
hayal kırıklığı yaşadım.bomboş bir film gitmeye değmez kötünün de ötesi