A.R.O.G.

1.063 Kullanıcı yorumları

İsmail07
İsmail07

10 Haziran 2011 tarihinde eklendi
hiç bu kadar gülmemiştim ...
hostel-saw
hostel-saw

29 Mart 2009 tarihinde eklendi
çok kötü.berbat.yani bir daha cem yılmaz böyle bir senaryo yazmasın.berbat ya .bu ne abi böyle.vallahi yazık ya izlemeyin sakın hiç gerek yok.berbat ötesi bir filim...
ossi6188
ossi6188

10 Aralık 2008 tarihinde eklendi
bırakın receple bilmem neyle karşılaştırmayı hemen ya! bu mu yanii muhteşem fragmanlarla gelen goranın devamı A.R.O.G bir yontma taşş filmii 5 aralıkta sinemalardaa!! !!! kaliteli olabilir belki (zaten biz son zamanlarda baya bi kaliteli bi millet olduk çıktıkya !! ne olacak bu halimizz!!)izleyici cem yılmaz diyince ilk olarak gülmek kahkahalara boğulmak istiyo ki toplasan 2 3 kere güldük bu filmde hep bekledik bişey olsada artık gülmeye başlasak ama nerdeeee boşa beklemişiz bi türlü gelmedi o sahneler ve oyle bitti film hayal kırıklığının ötesinde bi film oldu bu jem bey
ensaribya
ensaribya

5 Aralık 2008 tarihinde eklendi
Goradan daha iyi olduğu kesin,film uzun diyenlere katılmıyorum bence tadında bırakmış.Her ne kadar küfürsüz de güldürebilirim mesajı vermeye çalışsa da yinede sonlarda dayanamayıp birkaç küfür sokuşturmuş ama yerinde olmuş.Fazla beklenti içindedeğilde,Gora tadında bi film beni keser mantığıyla giderseniz fazlasıyla tatmin olursunuz.iyi seyirler...
Bülgan Y.
Bülgan Y.

19 Aralık 2008 tarihinde eklendi
bence gayet güzel bir komedi filmiydi..uğraşılmış olduğu apaçık ortada.bel altı espriler olmadan da çok rahat güldürebildi insanları.filme gittiğim sinema salonunda herkes katıla katıla güldü.neden bu kadar eleştirildiğini hala anlamış değilim.ben beğendim.10 üzerinden 10 olmasa da bence 7-8 gibi puanları hakediyor.
buragi
buragi

8 Aralık 2008 tarihinde eklendi
cem yılmaz küfürsüz de güldürürüm diyebilmek için çok çabalamış. buna neden gerek görmüş bilmiyorum bazı eleştirilerden etkilenmiş olabilir ama sonuçta o filme insanlar gülmek için gidiyor. yine de güzel bir film olmuş tekrar tekrar izlendikçe tadına varılacak ince esprileri içinde barındıran bir film
meliteen
meliteen

18 Aralık 2008 tarihinde eklendi
gora da çok daha fazla gülmüştüm.Ama bu da o kadar kötü değildi.
Duygu Çoban
Duygu Çoban

16 Aralık 2008 tarihinde eklendi
Gora kadar gülemedim maalesefÇok ciddi bir emek var ancak beklenilenin altında bir film Gora ve Hokkabazdan sonra hayal kırıklığına uğradım. Filmde 2-3 sahne güzeldi gerisi olağan bir şekilde devam ediyor.10/6 verebildim
mangali
mangali

19 Nisan 2009 tarihinde eklendi
Komikten çok daha eğlenceli bir film olmuş G.O.R.A ile karşılaştırılırsa sınıfta kalır.Yinede izlenmesi gerekir.10/8
nefiseelbir
nefiseelbir

7 Aralık 2008 tarihinde eklendi
filmin ikinci yarısının tamamı futbol sahnesiydi. komik bi filmdi ama milletin dediği gibi karnınıza kramp girecek kadar da değildi. 7/10
freeop
freeop

9 Aralık 2008 tarihinde eklendi
decimus10 kullanıcı isimli arkadaşıma sonuna kadar katılıyorum. Kim çekebiliyor bugünlerde bu kadar matrak bir film.
cenkmutlu
cenkmutlu

10 Aralık 2008 tarihinde eklendi
Bence fena bir film değildi, yalnız büyük beklentilerle gitmeyin hayal kırıklığına uğrayabilirsiniz..Kahkahayla gülmedim ama tebessüm ettiğim çok sahne oldu..İzlenebilir..
Said Yılmaz
Said Yılmaz

13 Aralık 2008 tarihinde eklendi
filmde hiç küfür kullanmamış 1tane bile. gora daha komikti. küfür kullanmadığı için çkda gülünmedi filme.
ondernurtekin
ondernurtekin

21 Aralık 2008 tarihinde eklendi
bir dinozorla veya bir espiri görmek için gidilmiyor filmlere malesef büyük usta olarak lanse edilen ki buda kim nasıl ediyor onu anlamıyorum böyle bir ekipten böyle berbat bir film çıkmış gülmek için gidiyorsunuz ve saşma sapan uzakdooğu filmlerindeki gibi yine saçma sapan futbol mücadelesi izliyorsunuz bir işi yapacaksan tam yapacaksın yoksa böyle eleştiriler alırsın tabii olarak...
sammy-davis-jr-jr
sammy-davis-jr-jr

16 Aralık 2008 tarihinde eklendi
şimdi umarsızca bu filmi beğenmeyenleri eleştirmek, ağıza alınmayacak ifadeler kullanıp siteden atılmak vardı ama neyse efendim kendimizi tutuyor ve her koyun kendi bacağından asılır diyip bu atasözünü de bir kenara yazmayı ihmal etmiyoruz.şimdi; cem yılmaz toplumun büyük bir kısmına mallolmasından mütevellit, mizahda çok seçiciymiş gibi hareket eden, ucuz amerikan espirilerine gülüp, amerikan sosyo-kültürel yapısının klışeleriyle dolu dizileri efsaneleştiren, türkiyede yapılan kaliteli işleri görmezden gelip, toplumun büyük beğeni ile takip ettiği şeyleri sırf kendinden aşağı gördüğü bireylerin beğeni alanına girdiği için elinin tersiyle itebilen -diğer sanat alanlarında örnekleri olduğu gibi- cem yılmaza karşı bi kitle zaten oluşmuş durumda. bu açıklamam da sözüm meclisten dışarı. sonuçta herkesin üzerine dikileni zaten giyer.yine şöyle devam etmek isterim ki; mizahta argoyu, küfürü bir mizah anlayışı olarak kabullenemeyip, sanki hayatın hiç yaşanmamışı, duyulmamışı olarak varsayan her defasında bu incir çekirdeğini doldurmayacak mevzu hakkında türk sinemasını kurtarırcasına tartışmalara girmek -kabul ediyorum sadece küfürle güldürme yolunu seçip gişe beklentisi çok yüksek olan kalitesiz yapımlarımız mevcut- cem yılmazın ilk filmi gorayı küfürlerle dolu diye yerin dibine vurup, hokkabazını çalıntı senaryo dedikoduları ile al aşağı etmeye çalışmak, arogunu da bu kadar para harcayacak ne vardı diyerek bu kaliteli görsel şölenini, mizah fırtınasını üstelik koca iki saatlik filmde küfürlü sadece iki sahne varken, görmezden gelen kıskanç mahlukları her an televizyonda, sokakta, sinema çıkışında, internette, gazetelerde görmek benim garibime gittiği gibi belki de cem yılmazın da hoşuna gidiyordur. yıllardır giriştiği her işin üstesinden kalkan, türkiyede mizaha sınıf atlatan, zekasıyla, yetenekleriyle kendine hayran bırakan cem yılmaz insanını bu harika filme girişme cesaretini gösterdiği için önce tebrik ediyor, sonra da ayakta alkışlıyorum. muroların, desterelerin, osmanlı cumhuriyetlerinin, maskeli beşlerin gişe yaptığı türk sinemasında kendine has bir yer edindiği için binlerce kez kendisine teşekkür ediyorum.meyve veren ağaç taşlanır. bunu da yazın bi kenara, güzel sözmüş hakketen...