A.R.O.G.

1.063 Kullanıcı yorumları

Meet-in
Meet-in

12 Aralık 2008 tarihinde eklendi
Kötü yorum yapan arkadaşlar Cem Yılmaz a önyargılı davranan,onu eleştirmekten zevk alan kişiler.O arkadaşların yorumlarını dikkate almayın,film çok güzeldi,yer yer gözlerimden yaş geldi gülmekten.
zafer-calayoglu
zafer-calayoglu

31 Mart 2009 tarihinde eklendi
film gerçekten iyi görüntülere gelince ben eminimki ileride bu teknoılojiyi kullanarak çok cesurca sergilenmiş bir aksiyon filmi ile karşımıza bir yönetmen olarak çıkabilir. çünkü gerçek anlamda efektler çok başarılı olmuştu yani şunu açıklıkla gösteriyor bizde jurassic park, m.ö. 10.000, ıron man ... gibi görsel filmlere imza atabiliriz. ben cem yılmazı ve ekibini kutlar başarılarının devamını dilerim. 10/7
enesnail
enesnail

10 Temmuz 2009 tarihinde eklendi
cem abi mükemmelsin. Türkiyeye adam akıllı animasyon efektleri getirdin sağol. j.park filmlerini aratmıyordun. keloğlan karaprense karşıda acaip bir ejderha görmüştük ondan sonra bu tasarımlar iyi gitti. Kim ne derse desin senaryosuyla da verilen emeğiyle 10 numaralık bir film olmuş. Recep ivedik tarzı emek harcanmayan otel filmlerine on basar.
Esteban-2
Esteban-2

11 Aralık 2008 tarihinde eklendi
Goraya göre vasat bile olsa :)
Furkan Y.
Furkan Y.

26 Kasım 2014 tarihinde eklendi
Bir GORA kalitesine yaklaşamayan devam filmi oldu sadece.Evet komik ve eğlenceli ama çok sıkan bölümler var. Herkesin söylediği maç sahnesi çok sıkıcı. Bir maç sahnesi ancak bu kadar sıkıcı olabilir. İlk film bu tarz olup devamında Gora kalitesinde olsa beklentiler daha büyük olmazdı.
lovejunkie
lovejunkie

6 Aralık 2008 tarihinde eklendi
Bu filim biraz savsata olmuş...bitsede gitsek diye izledim...hayal kırıklığından başka bişi yok...tamam 3-5 yerde gülüyosun ama o kadarı her filimde oluyo...beklediğimin 10 da biri bile yoktu ve sıkıcıydı...
Ata Kalinyazgan
Ata Kalinyazgan

13 Temmuz 2013 tarihinde eklendi
Cem Yılmaz, G.O.R.A'nın başarısından sonra film konusunda hafif bir düşüşe geçti. A.R.O.G daha çok para kazanmak için yapılmış bir gişe filmi. Bundan sonra yapılan Yahşi Batıysa tam anlamıyla Cem Yılmaz'ın film yapmasının doğru bir şey olmadığını ve Stand-Up konusunda kendisinin çok daha başarılı olduğunu, o yolda devam etmesi gerektiğini söyleyen bir yapımdı. Nitekim zaten kendisi 2013 yılında Fundamentals ile bunu göstermiş oldu.

Bu filmde de her zamanki gibi güldürmeyi başarıyor ama güldürmekten başka bir şey yaptığını söylemek zor. Kendini biraz fazla tekrar eden, izlenmesi şart olmayan bir Cem Yılmaz filmi.
happyface
happyface

14 Aralık 2008 tarihinde eklendi
açıkçası film beklentimin biraz altında kaldı. goranın devamı olacak diye onunla bağlantılı ele aldım ben ve bence goradan daha başarılı bir film değil. gorada daha çok eğlendiğimi düşünüyorum. eğlenceyi bir kenara bırakırsak, filmde dikkatimi çeken şey birçok yere gönderme yapılmış olmasıydı. göndermeler yerinde ve çarpıcıydı. fakat göndermeleri fark ettirmeden yapsaydı daha çok işe yarardı diye düşünüyorum. biraz didaktik kaçmış bu film. ve bence bir komedi filminin didaktik ele alınması filmi asıl işi komediden uzaklaştırmış.bununla birlikte, filmde dikkatimi çeken önemli bir şey de teknik unsurları. gerçekten çok başarılı çekimler, efektler vs.Son olarak eleştireceğim önemli bir taraf da, jeneriği çok beğenirken, bir o kadar da gözümüze sokulan markalardan hoşlanmamış olmam. bütün jenerik reklam tadında... neyse eleştirilecek yanları tabii ki olmalı bir filmin, hiçbir film kusursuz değildir sonuçta:) ama gidin görün, kendi eleştirinizi kendiniz yapın:) ben 7 veriyorum bu filme.
fearless
fearless

11 Aralık 2008 tarihinde eklendi
benim için filmin en büyük artısı küfürlü konuşmaların ön planda olmamasıydı..film için süperdi diyemem ama insanı gülümseten espirilerde yok değildi..ve goradan daha başarılı bir film olduğu kesin..
gogola
gogola

13 Şubat 2011 tarihinde eklendi
Cem Yılmaz tadında seyirlik, son maç sahnesinin uzaması biraz filmi düşürmüş ama izlenebilir kalite de çerez bir film olmuş, bazı sahneler gerçekten çok komik 5 puan
cougarcop
cougarcop

22 Aralık 2008 tarihinde eklendi
animasyonlar gayet tamin ediciydi.ama cem yılmaz haricinde oyunculuk biraz geri planda kalmış.ilk filmde oynayan karakterler bu filmde pek ağırlıklı değiller.herşeye rağmen sinemamızda alkışlanması ve teşvik edilmesi gereken bir film.
freecritic
freecritic

6 Aralık 2008 tarihinde eklendi
Gorayı baştan sona çok beğenmiştim.Arogda ilk perde biraz durgun geçsede,ikinci perde çok komikti.Gülmek ve iyi vakit geçrimek için ideal.
xhero1905
xhero1905

6 Aralık 2008 tarihinde eklendi
Emeği fazla olsa da ne yazık ki ortaya güldürü adına birşey koyulmamış.Cem Yılmaz ı ilk kez somurtarak izledim.Tekniğe ağırlık vereyim derken içerik unutulmuş.Kimseye tavsiye etmem.

"Herşey çok güzel olacak" hala gözümde 1 numara.
merve357
merve357

27 Ocak 2009 tarihinde eklendi
herşeyden önce bu kadar kaliteli görsellikteki bir filmi o kadar fazla kötülememk lazım.
ben arog u çok sevdim gayet komik ve eğlenceliydi tabi açıkcası gorayı daha ii bulmuştum ama adam zirve yaptı die her yaptığı kötüüü dicek kadar sinema cahili değilim
özellikle futbol sahneleri gayet başarılı
ilkçağa türk bakışı bakmış ve çok güzel, eğlenceli şeyler görmüş :)
sasili
sasili

10 Eylül 2009 tarihinde eklendi
oldukça eğlenceli bir film goradan iyi olduğu kesin.

ancak futbol karşılaşması sekansı gerçekten çok uzun tutulmuş o biraz eksiklik.