A.R.O.G.

1.063 Kullanıcı yorumları

araftaki
araftaki

8 Aralık 2008 tarihinde eklendi
Film berbattı filan diyenleri de anlamıyorum. "Issız Adam"ı da izledim, "Kara Şövalye"yi de izledim, "Recep İvedik" i de izledim. Hepsinin yer ayrı kendi segmentinden iyi filmler. Ben de "Recep İvedik"i pek beğenmedim ama zaten 10 numara bir filmdir diye izlemedim. Aroga gelinde Türkiyede şu güne kadar yapılmış hangi filmle kıyaslıyor arkadaşlar da beğenmiyorlar onu anlamak mümkün değil. "Dünyayı Kurtaran Adam" mı iyi film, "Maskeli Beşler Serisi" mi, "Hababam Sınıfı Serisi" mi?. Cem Yılmazın ciddi bir rakibi yok ki onları aşmak için daha iyisini yapabilsin. Cem Yılmazın bir işini yine onun başka bir işiyle kıyaslayıp iyi-kötü diyoruz. Hayatın sırrını beklemeyenler için, gülmekten altına kaçırmayı ummayanlar için iyi film. Biraz daha küfürsüz film yapmak için kendini zorladığı doğru Cem Yılmazın, bu neden kötü bir şey olsun! Hayatın sırrını bu filmde aramayıp sadece eğlenceli saatler geçirmek isteyenler için gayet güzel bir filmdi. Daha kaba saba görüntüler ve diyaloglar isteyen de "Recep İvedik"e "Muro" ya gider istediklerini alırlar.
sovereign148
sovereign148

8 Aralık 2008 tarihinde eklendi
çocuklara ve yaşlılara da hitap edebilen, küfürsüz nadir komedi filmlerinden .. gülmek küfür işitmek değildir .
eminjr
eminjr

8 Aralık 2008 tarihinde eklendi
film ile ilgili eleştiriler arasında 0-5 yaş arası bir film olması ve gidenlerin gülememeleriyle ilgili yoğunlaşmalar olmuş.
bu çok enterasan çünkü adam gorayı çektiği zamanda zamanın entelleri bu film çok küfürlü aile filmi diye gittik yüzümüz kızarıp geri döndük şeklinde eleştirilerde bulunmuşlardı.
cem yılmaz sadece bu sebeple ve bunu aleni bir şekilde hissettirerek filminde insanları küfürsüz de güldürebileceğini göstermek istemiş ki bence bu konuda gayet başarılı.
bu konuda yapılan gülmedik yorumları insanların kişisel fikirleridir saygı duymak gerekir. ancak ben gittim ve 2 saat boyunca doyasıya güldüm. 0-5 yaş gurubu diyen arkadaşlara ise ben gülüyorum gerçekten muronun fragmanlarında gözüken küçük çocuğun kapıyı açınca muroya küfretmesi ise komik olan o zaman, vakt-i zamanında goranın suçu neydi diye sormazlar mı adama?
neyse o arkadaşlar da zamanında goraya çok küfürlü dememişlerdir eminiz bundan.
beğenmeyenler elbette olacaktır bu filmi. ancak yiğidi öldürüp hakkını yemek de türklüğe yakışmaz. işin aslı arog son zamanlarda çekilen en eli yüzü düzgün ve en film gibi türk komedi filmi...
iyi bayramlar......
burakdlm
burakdlm

8 Aralık 2008 tarihinde eklendi
Mükemmel bir filmdi,kötü eleştiri yapan arkadaşlar recep ivedik gibi basit bişey bekliyolardı sanırım ama maalesef bu filmde emek var öle 1-2 ayda çekilmiş herkesin anlayacağı esprilerle dolu bi film değildi, harikaydı bence..
burkabayram
burkabayram

9 Aralık 2008 tarihinde eklendi
Beklentilerin çok çok altında bi film olmuş g.o.r.aya göre kalite bozulmuş saçma sapan ttnet reklamları da kaliteyi düşürmüş çok bayat espriler var katıl katıla gülünebilecek hiç bir sahne yok hiç beğenmedim
handsome-22-95
handsome-22-95

9 Aralık 2008 tarihinde eklendi
filmde çok ince ve akıllı espriler wardı anlamayana komk deildi ama bence hakkını fazlasıyla verdı a.r.o.g mükemmel
burakbehlul
burakbehlul

9 Aralık 2008 tarihinde eklendi
turkıyede cekılmıs tam bı gorsel solen gercekten mukemmel evet komedı konusunda zayıf ama sımdıden turk sınemasında bı kilometre tası olacaktır
masterlordv
masterlordv

9 Aralık 2008 tarihinde eklendi
Filmin en çok dikkat çekici özelliği espirileri ama ben cem yılmazdan daha iyi performans dilerdim.Yeri gelince espirinden kırılıyosunuz ama yeri gelince.. anlarsınz işte
hakkitirebolu
hakkitirebolu

10 Aralık 2008 tarihinde eklendi
şu ekonomik krizde insanları güldürdüğün tşk.cylmz.dostlar lütfen gülmek için gidin.
halis-ak
halis-ak

11 Aralık 2008 tarihinde eklendi
kesinlikle bir komedi filmi değil, hikaye asla ve asla sürükleyici değil. bitsede çıksam dedim izlerken. 'adamın biri varmış karısının da ikisi' gibi esprilere gülerim diyenler izlesin.
tramp-girl-selin
tramp-girl-selin

11 Aralık 2008 tarihinde eklendi
cok komikti diyemicem ama guzeldi.gercekten gulmek isteyenler recep ivedike gtsin bence
daday-kartal
daday-kartal

11 Aralık 2008 tarihinde eklendi
kimse laf etmesin 10/10 bi ara rıdvan dilmen falan çıktı, 2 saat güldüm ben gitmenizi tavsiye ederim.süperrrrrrrrrrrrrrrrrrr
nic39hunter
nic39hunter

12 Aralık 2008 tarihinde eklendi
yapılan eleştirilere inat gittim ve gerçeği bir kez daha gördüm cem yılmaz türkiyenin bir numarası bu kadar basit harika bir film 9/10
fodak
fodak

14 Aralık 2008 tarihinde eklendi
film çok kötü denemez tabiki. ama ilk bölüm biraz durgundu bence, ikinc bölüm daha çok sardı :)
lale-ipek
lale-ipek

15 Aralık 2008 tarihinde eklendi
çokkkkkk güzel herkese tavsiye ediyorummm izleyin