turkl82
9 Aralık 2008 tarihinde eklendi
Çoğu insan filmden çıktıktan sonra film içindeki bazı replikleri kendi kendine ya da arkadaşlar arasında tekrarladığında, filmi izlerken aldığı tadı tekrar alamadığı için filme 'kötü olmuş' yaftasını yapıştırıyor.Adam boşuna demiyor, 'ben tekim' diye... Gerçekten tek... Film de harika olmuş, çok güldüm... Hatta öyle ki bazı sahneler aklıma geldikçe hala gülüyorum...İnsanlar zamanla anlayacaklar elbet onu... Ne demiş Cem Yılmaz; 'Zamanla oturacak bunlar...'
çok gülmedim zaten bir filmin katıla ktıla güldürmesini de beklemek saçma olur. goradan daha iyiydi bence daha çok beğendim.aslında üstü kapatılmış bir sürü espri vardı ve güzeldi
Sabah 11.30 seansı A.R.O.G. için sinemadaydım. Ve iyi ki okula gitmemişim de sinemaya gelmişim dedim. Eğlenceliydi, bazı sahneleri vardı ki kırdı geçirdi Tam bir seyirlikti. G.O.R.A kadar iyi değildi belki ama yine de çok güzeldi. Gora ilk olduğundan ayrı bir önemli zaten Küfür çok fazla yoktu, en azından bir Cem Yılmaz yapıtına bakılacak olursa...Bir gariplik, Cekunun doğurma sahnesi yoktu... Niye bilemiyorum.10/9 veriyorum. Gidin izleyin derim. :)
Goradan bir farkı yok demek daha doğru olur. Filimden çok tek kişilik gösteri gibi; diğer karakterler ve mekan, kahramanımız zorla espiri patlatsın diye emaneten koyulmuş. Oyunculuklarda da zevk yok!
bu kadar eleştirildiğine göre iyi diyenler kusura bakmasın o kadarda iyi değildi. konusu yoktu sıradan bilindik bir konuyu işlemişti senaryada zeka yoktu yurdum fıkralarından espirilerle film çekilmiş işte. kötü değil ama iyide değil. cem yılmazdan dünyaya izletebileceğimiz filmler bekliyoruz ama bize bile izletemez oldu...
Vasat bir film ama göndermeleri gerçekten hoş, bir kere bu filmde küfür yok ki, Ada küfür var diyen herkese küfür gibi bir gönderme yaptı film içerisinde. Aynı kişiler bu filme kötü diyecek komik değil diyecek ama bu filmde küfür olsaydı 4 kat fazla gülerdi herkes. Onun dışında filmin birinci kısmı gerçekten çok kötüydü ikinci bölümde toparladı biraz. 6 puan veriyorum. Ama küfür olsaydı çok daha komik olacağını bende kabul ediyorum.
SanatsaL biR yaPım, ŞaşırtıCı biR Son veya etkiLeyiCi oLayLar bekLemek yanLış oLur tabiki. FiLme o gözLe bakmayın. Çoğu insan için müKemmeL biR komedi Fakat cem yıLmazın komedi anLayıŞı ve eSpriLeri keSinLikLe bana Göre değiL. o yüZden Çok fazLa beğenmedim.
Valla futbol sahnesi dışında filmin başındaki Taksi durdurma sahnesi gibi şeyler yapsa çok daha komik olurdu bence. Ama yinede Cem Yılmaz sonuçta, çok güzel bir film yapmış. Ellerine sağlık.
yaaa ii filmdi işte, nie kasıo insanlar bu kadar anlayamıorm, sanat filmi mi bekliodnz, geyik muhabbet,gayet de seviyeliydi,ii vakit geçirdm tavsie de ederm :)
bir filme karşı yorumunuz beklentinize bağlıdır.bende beklentiyle gittiğim için umduğum gibi değildi.G.O.R.A. çok çok daha güzeldi.ama görsel açıdan çok zengindi. o konuda hiç masraftan kaçılmamış belli. G.O.R.A. dan sonra ancak 6/10 alabilir.